Spring naar de inhoud

Sarasin Clinic: specialist in laserontharing Antwerpen

Sarasin Clinic is een van de meest gerenommeerde esthetische instituten in Vlaanderen. Bij ons kan je onder andere terecht voor laserontharingen van hoge kwaliteit, met strikte eisen voor zowel hygiëne als veiligheid

We behandelen uitsluitend met de hoogwaardige triple lasertechniek, waardoor onze behandelingen snel en vrijwel pijnloos zijn. Onze specialisten hebben vele jaren ervaring en scholen zich continu bij om de beste behandelingen voor jou te verzekeren.

Onze esthetische kliniek bevindt zich in Sint-Martens-Latem en ligt op een halfuurtje rijden van Antwerpen. Onze kliniek is makkelijk met de wagen te bereiken, aangezien we vlak naast de snelweg gesitueerd zijn. 

Je kan je wagen ook vlot parkeren tijdens je permanente ontharing op onze ruime en bovendien gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur.

Locatie Sarasin Clinic Antwerpen en Gent

PRIJS

Vanaf € 40

BEHANDELTIJD

afhankelijk van de zone

EFFECT

permanent

Laserontharing Antwerpen: waarom kiezen voor Sarasin Clinic?

Je wil komaf maken met ongewenste haargroei en hebt besloten om voor definitief ontharen te gaan door gebruik te maken van permanente laserontharing. Waarom zou je voor je permanente ontharing vanuit Antwerpen tot bij Sarasin Clinic in Sint-Martens-Latem komen?

Misschien kunnen de vele positieve reviews van de tevreden klanten die jou voorgingen je wel overtuigen. Ze zijn vooral positief over het zeer vriendelijk onthaal in ons hygiënisch salon, en van de resultaten van onze laserontharingen natuurlijk! Wist je dat sommige klanten zelfs vanuit Nederland naar onze kliniek komen vanwege die geweldige resultaten?

Laat dat je koud en denk je: ‘eerst zien en dan geloven’? Hieronder kan je alvast enkele resultaten zien van ons nauwkeurig werk in definitief ontharen. Je ziet voor- en nafoto’s van ongewenste haargroei die werd verwijderd via definitief ontharen met een laser.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij onze plastisch chirurg om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Voor- en nafoto’s laserbehandeling

Sarasin Clinic laserontharing schaamstreek

Permanente laserontharing bikinilijn

SarasinClinic_laserontharimannen baard voor en na

 Permanente laserontharing baard

Sarasin Clinic blog laserontharing mannen borst

Permanente laserontharing borst en buik

Laserontharing oksel voor en na foto

Permanente laserontharing oksels

Sarasin Clinic laserontharing oksels

Laserontharing Antwerpen: wat mag je verwachten bij Sarasin Clinic?

We zijn misschien biased, maar Sarasin Clinic is de beste keuze als je besloten hebt dat je voor definitief ontharen met de lasermethode wil gaan. Waarom? Omdat wij garant staan voor een zéér professionele aanpak, expertise, kwaliteit, veiligheid, innovatie en een persoonlijke benadering

Daarenboven vinden wij het ook heel belangrijk dat je een aangenaam gevoel en een aangename ervaring hebt wanneer je in onze kliniek bent. Daarom dragen wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Hiervan zijn onze honderden positieve reviews opnieuw het beste bewijs.

Expertise en innovatie 

Onze specialisten hebben allen meerdere jaren ervaring en ontwikkelden daardoor een vergevorderde expertise. Wij streven in al onze behandelingen naar perfectie, en dat is voor laserontharingen niet anders. Dat doen we door enkel kwalitatieve apparatuur te gebruiken en bewezen technieken toe te passen.

Daarenboven volgen onze medewerkers continue bijscholingen om op de hoogte te blijven van de evolutie in de technologie. Zo houden ze ook hun kennis en technieken op peil. Op die manier kunnen wij jou de beste zorg, kwaliteit en veiligheid garanderen.

Persoonlijke aanpak voor permanente laserontharing 

Wat Sarasin Clinic kenmerkt, is onze persoonlijke aanpak. Het aantal sessies dat jij nodig hebt voor permanente laserontharing hangt namelijk af van verschillende factoren. Hieronder lijsten we ze voor jou op.

Factoren van belang voor permanente ontharing

  • Huidskleur
  • Huidtype
  • Geslacht
  • Hoeveelheid haargroei
  • Erfelijke factoren (allergieën aan bijvoorbeeld hydroquinone of andere bleaching producten) 
  • Medicatie (zo kan Minoxidil bijvoorbeeld de resultaten van een laserbehandeling verstoren)
  • Conditie van de huid (bij patiënten met actieve Herpes of Simplex kunnen wij geen laserbehandeling uitvoeren)

Omdat jouw veiligheid onze hoogste prioriteit is bekijken wij voor elke patiënt of laserontharen een optie is en of het de beste optie is. Want geen twee lichamen zijn hetzelfde. Wij doen er alles aan om een zo perfect mogelijk resultaat voor jou persoonlijk te verkrijgen! Is laserontharing voor jou niet de meest aangewezen oplossing? Dan zullen onze specialisten dat ook open en eerlijk aan je vertellen, en eventueel andere opties voorstellen.

Vriendelijke medewerkers

Onze team members zullen jou altijd voorzien van een professionele uitleg en goede raad, zodat je goed voorbereid bent op jouw behandeling. Daarenboven geven ze jou ook alle tips and tricks voor een goede nazorg. We kregen al veel positieve feedback over onze klantvriendelijkheid.

Laserontharingen in een hygiënische sfeer

Bij Sarasin Clinic willen we dat jouw ervaring vooral aangenaam is. Dat doen we niet alleen door jou een goede service en goede uitleg te bieden. Het betekent r ook dat we heel hygiënisch werken. Alleen zo kunnen we jouw veiligheid garanderen.

Sarasin Clinic praktijk behandelzetel

Laserontharing Antwerpen met triple lasertechniek

Bij Sarasin Clinic wordt de triple lasertechniek gebruikt. Dat is een techniek voor laserontharing waarbij drie verschillende golflengtes worden gebruikt. Deze techniek is heel geschikt omdat hij nagenoeg elk haartype en huidtype kan aanpakken

Daarenboven staat de triple lasertechniek ons toe om op een snelle en vrijwel pijnloze manier te ontharen. Dat geldt voor zowel grote als kleine oppervlakken. Gemiddeld heb je tussen de drie en zes laserbehandelingen nodig om een optimaal resultaat te verkrijgen. Hoeveel behandelingen je precies nodig hebt is echter afhankelijk van persoon tot persoon.

Definitieve ontharing met laser: hoe werkt dat?

Het concept van laserontharing lijkt makkelijk: haren groeien simpelweg niet meer terug in de behandelde zone. Maar hoe komt dat? Wat gebeurt er tijdens de behandelingen? We leggen het kort voor je uit.

De haarfollikel of haarwortel zit diep in onze huid. Om de teruggroei van haren in onze huid te voorkomen, moeten we de haarwortel in zekere zin ‘beschadigen’. Dat kan met behulp van een laserbehandeling. 

De rol van melanine

Om te begrijpen hoe laserontharing werkt, moet je weten dat de haren in onze huid melanine of pigment bevatten. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment in de haren (melanine). De energie van het laserlicht wordt vervolgens omgezet in warmte.

Eens die warmte in aanraking komt met de haarwortels, beschadigt die de onderdelen van de haarfollikels die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van een nieuw haartje. Maar waarom heb je dan meerdere behandelsessies met een laser nodig?

Waarom je meerdere sessies nodig hebt

Om haargroei te voorkomen heb je meerdere behandelsessies nodig: één behandeling zal niet volstaan. Dat komt doordat de haren in onze huid verschillende fases of cycli doormaken. Tijdens de behandeling worden vooral de haartjes die in de groeifase zitten bereikt.

Haartjes die in een andere fase van de cyclus zitten worden daardoor niet bereikt. Er zijn namelijk ook haartjes die zich in de dormant of slapende fase bevinden en daardoor jaren later pas herrijzen. Een laserbehandeling zal daardoor nooit 100% van de haren verwijderen

Je kan er wel op rekenen dat het overgrote deel van de haartjes weg zal zijn, zodat je niet of bijna niet meer moet ontharen nadat je de behandelingen doorlopen hebt. Het effect van laserontharing is echter nooit helemaal permanent. Het is mogelijk dat je na verloop van tijd een herhaalde behandeling nodig hebt om opnieuw opkomende haartjes in de kiem te smoren.

Laserontharing: voor wie?

Zowel mannen als vrouwen kiezen voor een behandeling met laser voor ongewenste haartjes. Laserontharing kan voor tal van zones ingezet worden, zoals de benen, oksels, baard, bikinilijn, rug en nog zoveel meer. 

Laserontharing niet voor iedereen

Hoewel laserontharing een heel effectieve techniek is om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen kan helaas niet iedereen geholpen worden met deze techniek. Zoals je hierboven al las kan je de laser bijvoorbeeld niet inzetten als je bepaalde allergieën hebt of als je bepaalde medicatie inneemt.

Niet voor mensen met rode, witte of blonde haartjes

Daarenboven is laserontharing het meest effectief voor mensen met donkere haren. Als jij echter geen donkere haren hebt maar wel rode, blonde of grijze haren, dan is een laserbehandeling voor jou niet zo effectief.

Zoals je hierboven reeds kon lezen komt dat doordat de laser zich op pigment richt om zo de haarwortel te vernietigen. Als je lichte haren hebt en dus weinig pigment kan een laserbehandeling niet effectief zijn, omdat het laserlicht jouw pigment niet kan bereiken en dus niet tot bij de haarwortel komt.

Elektrolyse: een waardig alternatief voor de laser

Voor rode, witte of blonde haren bestaat wel een alternatief: elektrolyse. De behandeling is echter heel tijdrovend en wordt door veel mensen als pijnlijk ervaren. 

Laserontharing Antwerpen: afspraak maken bij Sarasin Clinic

Heb je genoeg van ontharen met een scheermes of waxstrip? Ben je het beu om te epileren of ingegroeide haren te hebben? Door te kiezen voor definitief ontharen met de laser hoef je nooit meer de ongemakken van scheren, waxen of epileren te ondergaan! 

Woon je in Antwerpen en ben je op zoek naar een specialist in behandelingen met laser? Kies dan voor Sarasin Clinic. Of je nu gaat voor het definitief ontharen van je benen, oksels of bikinilijn – wij doen het allemaal met oog voor hygiëne en een optimaal resultaat.

Boek nu je afspraak voor definitief ontharen door een behandeling met laser bij Sarasin Clinic nabij Antwerpen en ervaar het gemak van een gladde huid zonder ongewenste haartjes. Bij ons wordt je steevast heel vriendelijk ontvangen! 

Laserontharing voor en na foto’s

Laserontharing vlakbij Antwerpen video

Laserontharing vlakbij Antwerpen prijzen

Prijzen laserontharing — per sessie
Oksels€50/sessie
Onderbenen€100/sessie
Benen volledig€200/sessie
Bikini volledig€100/sessie
Anale zone€50/sessie
Intieme zone man€200/sessie
Onderarmen€100/sessie
Onderarmen & handen€130/sessie
Volledige armen & handen€200/sessie
Hals (voorkant)€50/sessie
Hals (achterkant)€50/sessie
Baard€100/sessie
Baard & hals (voorkant)€150/sessie
Rug€150/sessie
Rug & schouders€200/sessie
Schouders€100/sessie
Buik€100/sessie
Borst (man)€100/sessie
Borsten (vrouw)€40/sessie
Borst & buik€150/sessie
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Laserontharing FAQ / veelgestelde vragen

Wanneer mag ik opnieuw scheren na een sessie?

Mag ik deodorant gebruiken na definitieve ontharing van de oksels?

Hoe lang moeten mijn haartjes zijn alvorens er een lasersessie kan uitgevoerd worden?

Moet ik scheren of waxen tussen de verschillende sessies?

Is laserontharing pijnlijk?

Wanneer kom ik best terug voor een volgende sessie laserontharing?

Waarom moeten er verschillende sessies zijn?

Mag laserontharing tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode?

Hoelang mag ik na een lasreontharing niet in de zon?

Hoeveel sessies heb ik nodig om haarvrij te zijn?

Mag laserontharing tijdens de zomer?

Hoeveel kost laserontharing?

Laserontharing door verpleegkundige?

Laserontharing voor roodharigen of blonde haren?

Mag laserontharing op een tattoo?

Welke laser is de beste voor definitieve ontharing en wat is het verschil tussen laser en IPL?

Hoelang moet ik uit de zon blijven na laserontharing?