Spring naar de inhoud

Huid strakker maken: de experts van Sarasin Clinic staan voor je klaar

Je huid strakker maken kan bij de experts van Sarasin Clinic. Hun behandelingen kunnen van een slappe huid een strakke huid maken. Ze geven je ook de nodige informatie om het positief effect van de behandeling op langere termijn te behouden. Nazorg is heel belangrijk als je een optimaal resultaat wil behalen.

Onze esthetische artsen kijken niet enkel naar waar huidverslapping zich voordoet op het lichaam. In hun behandeling houden ze ook rekening met externe factoren zoals roken of gewichtsverlies die een slappe huid veroorzaken. Een gezonde levensstijl, inclusief gezonde voeding, is belangrijk voor de elasticiteit van je huid.

PRIJS

Vanaf € 125

BEHANDELTIJD

+/- 45 min.

RESULTAAT

Onmiddellijk

Welke behandelingen biedt Sarasin Clinic?

Onze esthetische experts hebben een aantal behandelingen ter beschikking. Daaruit stellen ze de behandeling voor die het beste past bij jouw noden en wensen. In de onderstaande behandelingen wordt vooral gewerkt aan de hoeveelheid collageen om de huid te verstevigen.

Lees verder onder de foto

Sarasin Clinic profhilo banner

1. Geen chirurgische ingreep

 • Onze behandelingen maken geen gebruik van cosmetische chirurgie. Onze behandelingen werken zo veel mogelijk in op natuurlijke mechanismen of esthetische ingrepen om de huid strak te krijgen. Naast een strakke huid werken we ook aan een gezonde huid.
 • De huid krijgt tijdens onze behandelingen minder te verduren dan tijdens een chirurgische ingreep. Het herstel verloopt zo ook sneller. Hoe snel hangt af van de gekozen behandeling en hoe je huid reageert op de behandeling.
 • Een slappe huid verstevigen vraagt een methodische en professionele aanpak. De oorzaken van een slappe huid zijn divers. Een ouder wordende huid zal verslappen. Wie veel in contact komt met corrosieve producten zal ook een slappere huid ervaren. Sarasin Clinic brengt zowel lichaamseigen als andere factoren in rekening bij de behandeling van je huid.

2. Deepclean

 • Deepclean is geen huidverstrakkende behandeling op zich. Deze behandeling richt zich vooral op het huidoppervlak en huidverbetering. Onzuiverheden, afvalstoffen (zoals overtollig talg) en dode huidcellen verminderen of verwijderen, zorgt op zich al voor huidverjonging. Een chemische peeling wordt niet gebruikt, enkel een medische.
 • Dit is ook de meest voor de hand liggende eerste stap voor de huid doordat als je het ware een blanco blad creëert. Dit helpt ook de mogelijke nevenwerkingen van de andere behandelingen te matigen. Een of andere methode voor Deepclean maakt ook deel uit van onze pakketten.
sarasin clinic deepclean charlotte de deken

3. Hifu

 • High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) is een behandeling gericht op het stimuleren van collageen. Collageen is een gelachtig, lichaamseigen eiwit dat de normale elasticiteit, stevigheid en structuur van je huid helpt te behouden. Collageen helpt dus bij het verstevigen van de huid. HIFU is een geschikte behandeling voor alle delen van het lichaam zoals gezicht, hals, decolleté of billen. Sommigen noemen het ook een facelift zonder snijden.
 • HIFU maakt gebruik van geavanceerde radiofrequentie-energie om de diepere lagen van de huid te verwarmen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Dat collageen zal je huid verstrakken en liften. Bij deze behandeling komen geen injecties of fillers te pas.
 • De resultaten van de behandeling zijn meestal vrij snel zichtbaar na de eerste behandeling. Ze kunnen ook verbeteren in de dagen na de behandeling. De behandeling maakt de huid strakker, gladder en geeft een jongere aanblik. Met de juiste nazorg kunnen de resultaten ook over langere tijd behouden blijven.

Lees hier meer over een HIFU-behandeling bij Sarasin Clinic.

4. Mesotox

 • Mesotox wordt gebruikt om huid te verstrakken en te verjongen. Het combineert de principes van mesotherapie met botulinumtoxine (beter bekend onder de merknaam Botox). Injecties in de opperste lagen van de huid met botulinumtoxine doen kleine spiertjes in de huid ontspannen en zorgen voor een gladdere huid. Deze procedure is minder invasief en heeft minder bijwerkingen dan een traditionele Botox-behandeling.
Sarasin Clinic mesotox behandeling
 • Het uiteindelijke resultaat wordt bereikt na enkele dagen. In tegenstelling tot andere behandelingen is de kans op onmiddellijk resultaat klein. Voor een onmiddellijk resultaat wordt beter een andere behandeling gekozen.

5. Microneedling + RF behandeling

Deze behandeling bestaat uit twee procedés. Hun complementariteit maakt het een no-brainer om ze te combineren.

 • Microneedling

Zoals de naam al zegt, gebruikt Microneedling kleine naalden die in de huid prikken. Dat stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Dat zorgt voor een stevigere en gladdere huid. Deze behandeling wordt vaak gebruikt in de behandeling van rimpels, littekens of grote poriën.

 • RF-behandeling

De RF-behandeling maakt gebruik van radiogolven om de diepere lagen van de huid te verwarmen. Dat stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt voor een gladdere en strakkere huid.

Sarasin Clinic Microneedling + RF

Impact van de behandeling

Deze behandeling veroorzaakt meer ongemak dan HIFU of Mesotox, al verloopt ze eveneens zonder chirurgische ingreep. Na de behandeling kan je roodheid en zwelling ervaren. Geen zorgen, dit is onderdeel van de behandeling en verdwijnt na enkele dagen. In die dagen moet je de huid wel goed verzorgen en de zon vermijden. Onze experts zullen je hierbij begeleiden.

Lees hier meer over de Microneedling + RF behandeling

Volstaat één behandeling?

Van een slappe huid een strakkere huid maken kan meerdere behandelingen vragen. Onze esthetische experts informeren je hierover tijdens je afspraak. Zo voorkomen we een koude douche tijdens het behandelproces. Huid verstevigen vraagt de juiste aanpak. Sarasin Clinic staat voor correcte en volledige informatie vanaf dat je bij ons binnenstapt tot je bij ons buitenstapt om van je strakkere huid te genieten.

Nazorg

Zoals al aangehaald is de behandeling maar één onderdeel van het proces. Een stevige huid vraagt meer. In de eerste dagen zijn onder andere goede zonbescherming en verstevigende crèmes nodig. De huid voeden is belangrijk om het effect van de behandeling te bereiken. Een correcte nazorg geeft extra zuurstof aan de behandeling.

Overtuigd? Maak dan vandaag nog je afspraak om een behandeling op maat te laten uittekenen door onze experts.

Voor & Na huid strakker maken

Sarasin Clinic hifu full face voor en na
Sarasin Clinic hifu full face voor en na
hifu face kin kaaklijn
Sarasin Clinic Hifu FACE kaaklijn
Hifu hals + kaaklijn
Hifu Face
Hifu Face
Hifu Face
Sarasin Clinic RF Microneedling + Microfrequentie
Microneedling voor en na
Sarasin Clinic Hifu hals kaaklijn
Sarasin Clinic Hifu hals kaaklijn

Prijzen behandelingen huid strakker maken

Prijzen Sarasin Beauty
Semi Permanente Make-UpVoor prijzen PMU Klik hier
Deepclean Face€ 125
Deepclean Scalp€ 125
Sarasin Gelaatsverzorging:
Luxury Facial:
Gelaatsverzorging + massage 15 min. + LED (totale duur: 1u)
€ 150
Diamond Facial:
Deepclean + Gelaatsverzorging + Medical Microneedling of HIFU (1 zone ) + LED (totale duur: 1u30)
€ 350
Prijzen microneedling + RF behandeling
Microneedling + RF gelaat & hals — 1ste & 2de sessie€350/sessie
Microneedling + RF gelaat & hals — 3de sessie€250/sessie
Microneedling + RF gelaat, hals & decolleté — 1ste & 2de sessie€450/sessie
Microneedling + RF gelaat, hals & decolleté — 3de sessie€300/sessie
Prijzen HIFU behandelingen
Prijzen HIFU Face + Body
HIFU eyes€200/sessie
HIFU kin€250/sessie
HIFU full face€600/sessie
HIFU voorhoofd€150/sessie
HIFU midface + kaaklijn€350/sessie
HIFU kaaklijn + hals€350/sessie
HIFU decolleté€300/sessie
HIFU buik€300/sessie
HIFU love handles (= 1 zone)€300/sessie
HIFU buitenkant dijen€300/sessie
HIFU binnen- en buitenkant dijen€600/sessie
HIFU knieën (= 1 zone)€300/sessie
HIFU zitvlak + bilplooi€400/sessie
HIFU bovenarmen (= 1 zone)€400/sessie
Supplementen voor HIFU:
Sarasin Clinic Collageen€65

Video’s over huid strakker maken

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek hier een eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie en krijg advies op maat van jouw huid en wensen.