Spring naar de inhoud

Neuscorrectie met fillers: transformatie zonder operatie

Newsflash: voor een neuscorrectie moet je niet per se onder het mes gaan. Een liquid nose job of neuscorrectie met fillers is hét alternatief voor een chirurgische neuscorrectie. Hier ontdek je alles over de neuscorrectie met fillers.

Neuscorrecties of nose jobs zijn nog steeds een van de meest gevraagde esthetische ingrepen. De neus heeft een prominente plaats op ons gezicht, waardoor veel mensen onzeker zijn over de vorm of stand van hun neus.

PRIJS

Vanaf € 400

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

8 tot 12 maanden

Opgelet! Wij voeren geen neusfiller behandeling uit wanneer u reeds geopereerd werd aan uw neus.

Waarom kiezen voor een liquide nose job?

Een chirurgische neuscorrectie is een grote en permanente ingreep, dus het is logisch dat je daar niet zonder nadenken aan begint. Soms nemen twijfels de overhand en vormen die een te groot obstakel, hoe graag we onze neus ook willen corrigeren.

Misschien wil je je neus veranderen, maar weet je niet perfect hoe je hem wil. Of je wil eerst ontdekken hoe een bepaalde neus er op jouw gezicht uitziet alvorens je een ingrijpende beslissing maakt.

Dus: je wil je neus wel corrigeren, maar je twijfelt te veel om een chirurgische neuscorrectie te ondergaan. Dan is de neuscorrectie met fillers de way to go. Of je met zo’n liquid nose job echt het verschil kan maken? Bekijk onze voor- en nafoto’s hieronder en ontdek het zelf!

Resultaten neuscorrectie met fillers bij Sarasin Clinic

We tonen je graag dat je een prachtig resultaat en een enorme transformatie kan bereiken met een neuscorrectie zonder operatie. Benieuwd naar meer foto’s? Bekijk zeker onze voor-  en na foto’s van filler in de neus om nog meer resultaten te zien.

Ben je na het zien van deze resultaten al helemaal overtuigd en wil je een behandeling boeken om komaf te maken met de bobbel op je neusbrug of je neus rechter maken? Boek dan nu je afspraak voor een liquid nose job bij Sarasin Clinic.

neusfiller behandeling

Neuscorrectie fillers: mogelijkheden en beperkingen

Laten we er meteen induiken: waarvoor kan de neus filler ingezet worden en welke cases vereisen een chirurgische ingreep? Met fillers kan je veel bereiken, maar ze hebben natuurlijk ook hun beperkingen.

De ideale kandidaat voor een liquid neuscorrectie

De ideale kandidaat voor een neuscorrectie is de neus met krommingen of bultjes. Heb je een uitgesproken bultje op je neusbrug, een kromme neusrug of een hangende neustip? Dan heb je geluk, want met een filler behandeling is het probleem in een half uurtje van de baan. 

Kromme neus of hangende neustip

Een bult op de neusbrug geeft al snel de indruk dat je een kromme neus hebt. Met een filler behandeling kan je de neus weer visueel rechttrekken. Zelfs al voegen de fillers volume toe aan de neus, na de behandeling zal die toch kleiner ogen. 

Een hangende neuspunt of droopy neustip kan je ook oplossen met fillers. Bij een droopy nose tip is de neuspunt naar beneden gericht. Dat kan een grote invloed hebben op de vorm van de neus.

Ook hier kan de neus filler het nodige volume toevoegen. Daarmee wordt het topje van de neus gelift, waardoor het niet meer naar beneden wijst maar naar voren of zelfs naar boven, afhankelijk van jouw wensen.

Scheve neus of asymmetrische neus

Als laatste is er ook de scheve neus of crooked nose. Een scheve neus zorgt voor asymmetrie, wat niet wenselijk is met symmetrie als de norm. Afhankelijk van hoe groot de afwijking is kunnen fillers gebruikt worden om de asymmetrie weg te werken en de neus rechter te maken. 

Een neuscorrectie met fillers kan ook ingezet worden om de resultaten van een chirurgische neuscorrectie te verfijnen. Het voordeel is dat je dan niet opnieuw een operatie moet ondergaan om kleine details aan te passen.

Een neuscorrectie met fillers is niet voor iedereen

Hoewel je met een neuscorrectie met fillers verbluffende resultaten kan bereiken, kent de behandeling ook zijn grenzen. Soms kan je echt niet anders en moet je wel een operatie uitvoeren. Dat Is bijvoorbeeld het geval bij onderstaande cases:

Te grote neus

Dat is bijvoorbeeld het geval bij een te grote neus. Aangezien fillers volume toevoegen aan de neus, kunnen ze niets voor jou betekenen als je neus nu al volumineus is. Voor een neusverkleining is dan ook een chirurgische neuscorrectie vereist.

Te grote bult op de neusbrug

Ook als de bult of bobbel op de neusbrug te groot is, is een neuscorrectie met fillers niet toereikend. Of dat bij jou het geval is, kom je te weten door een consultatie te plannen met een plastisch chirurg. 

Gebroken neus

Heb jij je neus gebroken? Dan is een neuscorrectie met fillers niet in staat de schade te herstellen. Overleg met je plastisch chirurg wat jouw opties zijn en hoe je de gebroken neus in ere kan herstellen.

Duurzaamheid van neuscorrectie met hyaluronzuur filler

Het grote verschil tussen een operatieve neuscorrectie en een neuscorrectie met fillers is niet alleen de intensiteit van de behandeling, maar ook de duurzaamheid van de resultaten. Waar de resultaten van een operatie permanent zijn, zijn die van een filler behandeling altijd tijdelijk.

Hyaluronzuur: een lichaamseigen stof

Dat komt doordat we bij een filler behandeling van de neus met een hyaluronzuur filler werken. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in ons lichaam. Daardoor breekt ons lichaam de stof na verloop van tijd af, wat ervoor zorgt dat de resultaten van de behandeling na verloop van tijd verdwijnen.

Resultaten blijven zes maanden tot een jaar

Hoe lang de resultaten van tijdelijke fillers blijven, is afhankelijk van persoon tot persoon. Gemiddeld blijven de resultaten van een tijdelijke filler tussen 6 maanden en een jaar zichtbaar. Daarna zal je een nieuwe behandeling met injectables nodig hebben om de resultaten te behouden. 

Veiligheid van de niet-chirurgische neuscorrectie

Let op voor te goedkope behandelingen

Het is niet omdat een neuscorrectie met fillers minder ingrijpend is dat je daarom minder aandacht moet besteden aan de zoektocht naar een goede arts. Net als bij een chirurgische ingreep heeft een behandeling met injectables bij goedkope klinieken of onervaren artsen een nefast resultaat.

Dat is niet alleen zo voor de correctie van de neus, maar voor alle behandelingen met fillers. Het is wel zo dat een correctie van de neus met fillers geen eenvoudige behandeling is. Integendeel, het is een van de moeilijkste behandelingen met fillers.

Dat komt doordat de bloedtoevoer naar de neus redelijk zwak is. Dat is nog meer het geval bij mensen die al eens een operatieve neuscorrectie ondergingen. Als je te veel filler injecteert in de neus, zal je de bloedvaten blokkeren. Dat is iets wat je liever wil vermijden.

Het belang van ervaring en kennis voor het beste resultaat

De beste manier om geblokkeerde bloedvaten te vermijden en een mooi resultaat te bekomen? Kiezen voor een arts met de nodige knowhow en ervaring. Zoeken naar de beste kliniek doe je uiteraard door reviews te lezen en voor- en na foto’s te bekijken. Kijk ook zeker naar hoeveel ervaring de behandelend arts heeft.

Een goede, ervaren esthetische arts weet perfect hoeveel filler hij waar moet injecteren om een natuurlijk resultaat te verkrijgen. De beste resultaten krijg je als je kiest voor een dokter met de nodige ervaring.

Sarasin Clinic zet sterk in op ervaring en opleiding. Onze artsen en plastisch chirurgen zijn specialisten in hun vak. De veiligheid van de patiënt is voor ons, naast mooie resultaten, het belangrijkste aspect. We zullen dan ook alles doen om die te garanderen.

Voordelen van neuscorrectie zonder operatie

Welke voordelen biedt een behandeling van de neus met fillers? Het kan je neus volumineuzer of meer symmetrisch maken, maar dat zijn niet de enige voordelen die de behandeling biedt.

Non-invasieve behandeling met korte recuperatietijd

Een eerste voordeel is dat de behandeling zelf niet zo heel lang duurt. De consultatie en de behandeling zelf duren alles samen vaak zelfs slechts een half uur. Je hoeft dus niet veel tijd vrij te maken voor je nieuwe neus. Het beste nieuws? Het resultaat is direct zichtbaar!

Amper hersteltijd nodig

Daarnaast is het een non-invasieve behandeling. Er is geen narcose nodig en ook na de behandeling kan je gewoon verder met je dagelijkse bezigheden. De recuperatietijd is nihil. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn korte bijwerkingen van voorbijgaande aard in het behandelde gebied.

Bijwerkingen

Doordat er een naald of canule in de huid gaat en er een stof in wordt geïnjecteerd, kan je na de behandeling last hebben van kleine blauwe plekjes, roodheid en een lichte zwelling in het behandelde gebied. Er wordt aangeraden om de volgende 4 uren geen make-up te dragen en gedurende 24 uren geen zure gezichtsproducten te smeren. Vermijd ook zware inspanningen die dag.

Nagenoeg pijnloos

Veel mensen zijn bang voor filler behandelingen omdat de fillers met een dunne naald in de huid worden aangebracht. Ben jij erg zenuwachtig voor de behandeling omdat je bang bent voor de pijn?

Goed nieuws: de behandeling is vrijwel pijnloos. Het voelt slechts aan als een klein prikje. Zelfs met een lage pijngrens hoef je je geen zorgen te maken. In de filler zit namelijk ook een verdoving verwerkt. 

Voordeel ten opzichte van operatieve neuscorrectie

Het grote voordeel van een neuscorrectie met injectables ten opzichte van een operatieve neuscorrectie, is dat het je toestaat om te experimenteren. Doordat hyaluronzuur fillers tijdelijk zijn, verdwijnen de resultaten na enkele maanden.

Zo kan je ontdekken wat jij het beste bij jou passen vindt. Heb je na wat uitproberen de neus van je dromen gevonden? Dan kan je die permanent maken met behulp van een chirurgische neuscorrectie!

Natuurlijk resultaat

Een bijkomend voordeel is dat het natuurlijk resultaat van de behandeling meteen zichtbaar is. Eens de zwelling en de blauwe plekjes verdwenen zijn kan je je nieuwe neus rocken. Gemiddeld duurt het ongeveer twee dagen voordat die bijwerkingen verdwijnen.

Kosten relatief laag

Daarnaast zijn fillers een relatief goedkope oplossing. De prijs van 1 ml filler bedraagt 400 euro. Hoeveel de behandeling zal kosten is afhankelijk van de hoeveelheid filler die je nodig hebt. Voor een behandeling van de neus heb je meestal niet meer dan één spuit nodig.

Kies voor Sarasin Clinic: Boek een consultatie

Ben je overtuigd en wil je filler inzetten om je neus te transformeren met een natuurlijk resultaat? Dan kan je een afspraak maken bij Sarasin Clinic. 

Je kan er ook voor kiezen om eerst een afspraak te boeken om jouw wensen en zorgen te bespreken met je arts alvorens je de gekozen behandeling laat uitvoeren. Onze artsen zijn echte specialisten in neuscorrecties met fillers, en zijn hier ook voor gekend. Ze kunnen je dus zeker voorzien van deskundig advies. 

Wil je liever zo snel mogelijk komaf maken met de bult op je neusbrug of je hangende neustip? Dan kan je ook onmiddellijk een afspraak maken voor een correctie aan de hand van liquid nose job. Na de behandeling loop je met een mooie rechte neus onze kliniek buiten. Tot gauw!

Video’s over neuscorrectie fillers

Prijzen neusfillers

Prijzen filler behandelingen
Lip filler€280/spuit
Jukbeen filler€280/spuit
Kaaklijn filler€280/spuit
Kin filler€280/spuit
Neuslippenplooi - Nasolabiale plooi filler€280/spuit
Liquid facelift€280/spuit
Neus filler€400/behandeling
Traangoot filler€400/behandeling
Lip hydratation€280/spuit
Hyalase (correctie foutieve filler)€160/behandeling
Vagina filler€280/spuit
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen neuscorrectie fillers

Hoeveel neusfiller heb ik nodig?

Pijnbestrijding bij neusfiller

Hoe verloopt een neusfiller behandeling?

Wat zijn de bijwerkingen of risico’s van neusFillers?

Hoe verloopt de nazorg na een neusfiller behandeling?

Wat kunt u verwachten na een behandeling met neusfiller?

Hoelang blijft het resultaat van een neusfiller?