Spring naar de inhoud

Geen zin in een dubbele kin? Ontdek dé oplossing

Een dubbele kin is zeker niet het einde van de wereld, maar voor heel wat mensen is het een enorme onzekerheid. Bij Sarasin Clinic begrijpen we dat zo’n dubbele kin een grote invloed kan hebben op hoe zeker jij je voelt over jouw uiterlijk. Met onze lipolyse behandeling maak jij komaf met jouw dubbele kin zonder operatie en zonder elke dag oefeningen te moeten doen.

Ontdek in dit artikel alles over hoe je jouw dubbele kin kan aanpakken zonder dat je daarvoor onder het mes moet of zonder dat je elke dag twintig verschillende oefeningen moet doen. Benieuwd naar wat lipolyse voor jou kan betekenen? Lees zeker verder!

PRIJS

Vanaf €200

BEHANDELTIJD

15 minuten

EFFECT

permanent

Hoe komt dat overtollige vet onder jouw kin terecht?

Vanwaar komt die dubbele kin nu eigenlijk? Wel, er zijn verschillende oorzaken voor een dubbele kin. Afhankelijk van persoon tot persoon zal de dubbele kin door iets anders veroorzaakt zijn. Hieronder sommen we enkele van de oorzaken van een dubbele kin op.

Optie 1: It’s in your DNA

 • Een eerste veelvoorkomende oorzaak van jouw dubbele kin is een genetische aanleg voor het kwaaltje. ‘Niks aan te doen’, denk je? Nee hoor, je krijgt die dubbele kin heus wel weg. Hoe? Met een dubbele kin behandeling natuurlijk!
Sarasin Clinic Chubby Chin pakket: lipolyse, hifu kin & kaaklijn
Sarasin Clinic- Lipolyse
Sarasin Clinic Lipolyse Chubby Chin pakket voor en na
Lipolyse voor + eerste sessie + tweede sessie

Optie 2: Het komt door overgewicht of extra kilo’s

 • Een andere oorzaak voor een dubbele kin is vetophoping door overgewicht of extra kilo’s. Die moet je lichaam natuurlijk ergens kwijt. Bij de ene stapelt het vet zich op in de billen, bij de ander gaat een laagje vet naar de kin. Gezond eten en sporten kunnen helpen je onderkin kleiner te maken, maar voor de meest hardnekkige vetjes zul je misschien wat extra hulp nodig hebben: lipolyse.

Optie 3: It’s your age

 • Ook je leeftijd kan er voor iets tussen zitten: naarmate je ouder wordt, treedt er ook veroudering op in je huid. Je maakt minder collageen aan en je botten verliezen volume. Dat vertaalt zich in een verslapte huid. Als je huid slapper is, gaat die bijgevolg hangen. Daardoor krijg je een soort tweede kin onder je gelaat, niet fijn. Maar geen zorgen, met lipolyse kom je zo van dat kwaaltje af! Maak vandaag nog een afspraak bij Sarasin Clinic.

Optie 4: Het is je houding

 • Sommige mensen geloven dat ook een verkeerde houding kan leiden tot huidverslapping en een dubbele kin. Als je een verkeerde houding hebt, gaan je nekspieren namelijk verzwakken, het gevolg daarvan is dat je huid elasticiteit verliest en gaat hangen, waardoor je kin groter lijkt.

Hoe kan je jouw overtollig vet wegwerken?

Overtollig vet of verslapte huid bij je onderkin is niet iets waar je mee moet leren leven: er zijn heel wat dingen die je kan doen om af te raken van jouw dubbele onderkin.

Make-up en oefeningen

 • Er zijn mensen die hun dubbele kin verminderen door bepaalde make-uptechnieken te gebruiken. Zo creëren ze optisch effect waardoor de onderkin minder groot lijkt. Uiteraard is zoiets enkel mogelijk voor wie een milde onderkin heeft.
 • Ook zijn er mensen die oefeningen doen om zo van hun onderkin af te raken. Dergelijke oefeningen moet je dagelijks doen om er een effect van te zien. Enkele van de beste oefeningen vind je hier.
 • Met make-up en oefeningen kan je maar zoveel doen. Beide vragen dagelijks heel wat inspanning: je moet elke dag je make-up aanbrengen of je moet elke dag vijf oefeningen doen. Ben je op zoek naar een efficiëntere oplossing? Dan is lipolyse een goede optie!

Lipolyse: onderkin weghalen zonder operatie

Met lipolyse kan je jouw dubbele kin verwijderen zonder operatie! Daardoor is de behandeling niet-invasief, maar daarom niet minder effectief: het is wetenschappelijk bewezen dat lipolyse effectief de vetcellen in je onderkin aanpakt.

Sarasin Clinic vrouw lipolyse vierkant

Video’s over lipolyse

Wist je dat we ook een gelijkaardige behandeling hebben voor meerdere zones vetophoping op het lichaam?
Ontdek hier onze Lemon Bottle behandeling.

Sarasin Clinic fat dissolving lemon bottle

Zes grote voordelen van lipolyse

Kiezen voor lipolyse komt met heel wat voordelen, we geven voor jou een kort overzicht van de vele voordelen van deze behandeling.

1. Verwezenlijk vetoplossing

Lokale vetophopingen worden met lipolyse op een natuurlijke manier aangepakt doordat de behandeling gebruikmaakt van vier biometrische peptiden die een anti-lipogene en lipolytische werking hebben. Daardoor ga je vetcellen verminderen en een strakke kin creëren.

2. Stimuleer collageen voor huidverstrakking

Een lipolyse behandeling werkt niet alleen vetcelvernietiging in de hand, maar stimuleert ook de collageenproductie. Daardoor kan je met deze behandeling ook huidverstrakking bekomen, waardoor je huid in de behandelde zone mooi glad wordt.

3. Zet in op huidverbetering

De injecties voor een lipolyse behandeling bevatten ook hyaluronzuur, een stof die bijdraagt aan de hydratatie van de huid. Dat zorgt ervoor dat de algemene gezondheid van je huid verbetert na behandeling. Ze bekom je met deze behandeling dus ook plaatselijke huidverbetering.

4. Geen chirurgie of anesthesie

De lipolyse behandeling gebeurt zonder operatie, en dus ook zonder algemene anesthesie. Lipolyse is geen chirurgische ingreep, dat heeft heel wat voordelen, maar het is ook belangrijk om te weten dat je met deze behandeling nooit dezelfde resultaten kan bekomen als met een chirurgische ingreep.

5. Ga na de behandeling gewoon verder met je activiteiten

Een gevolg van het feit dat de behandeling niet-invasief is, is dat je na de behandeling nauwelijks hersteltijd nodig hebt. Er is namelijk geen operatie waarvan je moet herstellen. Je kan na je behandeling gewoon verder met je dagelijkse leven en hoeft amper rekening te houden met eventuele bijwerkingen.

6. No pain, no gain? Niet met lipolyse!

Soms hoor je wel eens ‘wie mooi wil zijn moet lijden’, wel in het geval van lipolyse klopt dat dus helemaal niet! Als we onze patiënten mogen geloven is de behandeling nagenoeg pijnloos. De meeste mensen voelen hoogstens een licht ongemak tijdens de behandeling.

7. Blijvend resultaat zonder dagelijkse inspanning

In tegenstelling tot elke dag make-up aanbrengen of elke dag oefeningen doen om jouw dubbele kin weg te werken, hoef je na een lipolyse behandeling helemaal niks meer te doen. Je kan gewoon lekker genieten van de resultaten, en dat een leven lang! De resultaten van lipolyse blijven namelijk levenslang duren, tenzij je uiteraard een gewichtstoename hebt waardoor er nieuwe vetophopingen ontstaan.

Wil je ook genieten van de vele voordelen van deze behandeling? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Sarasin Clinic.

Hoe werkt lipolyse?

 • Als je je laat behandelen met lipolyse, wat gebeurt er dan precies? We leggen het kort even voor je uit. Tijdens de behandeling worden er injecties met Prostrolane Inner B in de huid aangebracht.
 • Eens de stof in de huid is, gaat die daar actief vet oplossen, waardoor je dubbele kin langzaam verdwijnt. Ook zal de stof de collageenproductie in gang zetten, wat zorgt dat de huid bij de kin opnieuw strakker wordt en minder hangt.

Hoeveel sessies heb je nodig om resultaat te zien?

 • Hoeveel sessies je nodig hebt, hangt af van persoon tot persoon en van de hoeveelheid vet die er aanwezig is in je kin. Voor een matige onderkin zal je vaak maar één behandeling nodig hebben, terwijl je voor een meer uitgesproken onderkin vaak twee behandelingen nodig hebt.
 • Resultaten zal je niet onmiddellijk na de behandeling zien: de stof heeft tijd nodig om zijn werk te doen in de onderkin. Meestal kan je na één maand de eerste resultaten zien. De resultaten van deze behandeling zijn permanent, waardoor je je hele leven lang kan genieten van een strakke kin!
Sarasin Clinic lipolyse stap voor stap

Bij Sarasin Clinic zetten wij sterk in op klantentevredenheid. Bovendien kan je bij ons een hele hoge kwaliteit verwachten: ons medisch team bestaat uitsluitend uit experten met al meerdere jaren ervaring en wij streven de hoogste normen inzake hygiëne en veiligheid na.

Sarasin Clinic interieur

Wil jij voor eens en voor altijd komaf maken met jouw onderkin? Maak een afspraak bij Sarasin Clinic en bespreek jouw mogelijkheden met een esthetisch arts.

Meer weten over hoeveel deze behandeling kost? Lees dan zeker ons artikel ‘lipolyse kosten’ of bekijk onze prijzen.

Nazorg lipolyse

 • Na de behandeling kan je meteen je dagdagelijkse routine hervatten, maar er zijn enkele dingen die je toch beter zou vermijden:
 • Vermijd tot 24 uur na de behandeling sauna’s, spa’s, infraroodbehandelingen en overmatig alcohol gebruik.
 • We raden ook aan om 24 uur na de behandeling niet te sporten.

Prijs lipolyse Sarasin Clinic

Prijs lipolyse
Lipolyse behandeling€200/sessie
 • 1 spuit is voldoende voor 1 keer, na 1 maand controle. Soms is 1 maand later nog 1 spuit nodig.
 • Gemiddeld heb je 2 sessies nodig bij een zware onderkin, met een interval van 8 weken om het gewenste resultaat te bekomen.
 • matige onderkin = 1 sessie
 • zware onderkin = gemiddeld 2 sessies

Heb je interesse in deze wetenschappelijk bewezen methode? Maak een afspraak bij Sarasin Clinic en bespreek de mogelijkheden met een esthetisch arts.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek hier een eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie en krijg advies op maat van jouw huid en wensen.

FAQ: Veelgestelde vragen over Lipolyse

Wat zijn de bijwerkingen van lipolyse?

Vanaf wanneer is het resultaat zichtbaar bij lipolyse?

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar bij lipolyse?

Voor wie is een lipolyse niet geschikt?

Wat kan je verwachten na de behandeling?