Spring naar de inhoud

Huid verstrakken bij de experts van Sarasin Clinic

Huid verstrakken kan bij Sarasin Clinic zonder een chirurgische ingreep. Wij behandelen verschillende delen van het lichaam. Gezicht, hals, armen of ander lichaamsdeel? Wij hebben gepaste behandelingen voor een slappe huid. Zo voel jij je nadien beter in je vel.

Je krijgt een individuele behandeling die we specifiek voor jou uittekenen. We bekijken ook de factoren (zichtbaar en onzichtbaar) naast natuurlijke veroudering of gewichtsverlies die een slappe huid veroorzaken. Roken, conditie of blootstelling aan specifieke zaken hebben ook een impact op de huid en kunnen huidveroudering veroorzaken. Onze experts nemen ook die elementen in rekening om mooie resultaten te boeken tijdens jouw esthetische behandeling.

PRIJS

Vanaf € 125

BEHANDELTIJD

+/- 45 min.

RESULTAAT

Onmiddellijk

Waarom laten klanten hun huid verstrakken bij Sarasin Clinic?

Klanten komen om verschillende redenen bij ons voor een strakkere huid. Sommige willen een anti-aging behandeling. Andere klanten willen een onderkin, rimpels of loszittende huid door gewichtsverlies aanpakken. Iedere klant heeft zijn specifieke situatie en wensen en daarom bieden we ook verschillende behandelingen.

Ons aanbod omvat behandelingen geschikt voor alle delen van het lichaam. Benen, voorhoofd, gezicht, decolleté, buik, billen, bovenarmen of andere lichaamsdelen kunnen allemaal nood hebben aan verstrakking. Elk lichaamsdeel wordt behandeld met een gepaste techniek.

Sarasin Clinic gebruikt geen chirurgische ingreep. Voor sommige behandelingen zijn ook geen injecties nodig. Dat heeft vooral een positief effect op de nazorg. Voor nazorg zijn bij ons de juiste huidverzorgingsproducten beschikbaar. Onze experts maken je daar wegwijs in.

Daarnaast bekijken we ook andere factoren die bijdragen tot een gezonde huid. Een verslapte huid is niet enkel het gevolg van het verouderingsproces. Ook levensstijl en dieet zijn belangrijke factoren. Huidverstrakking vraagt een globale aanpak voor een optimaal resultaat.

Sarasin Clinic body zones hifu

Lees verder onder de foto

Sarasin Clinic profhilo banner

Welke behandelingen zijn er?

Als behandelingen bieden we Mesotox, Deepclean, HIFU of Microneedling met RF aan. Elk lichaamsdeel wordt, zoals al aangehaald, behandeld met de gepaste methode.

Sarasin Clinic heeft al een uitgebreide expertise in esthetische behandelingen. Onze experts scholen zich permanent bij en we hebben zelfs een eigen opleidingsacademie. Daardoor beheersen zij hun vak en de gebruikte technieken tot in de puntjes.

Deepclean

  • Deepclean is geen huidverstrakkende behandeling op zich. Deze behandeling richt zich vooral op het reinigen van het huidoppervlak en huidverbetering. Het verminderen van onzuiverheden zorgt op zich al voor huidverjonging.
  • Dit is ook de meest voor de hand liggende eerste stap voor de huid doordat als je het ware een blanco blad creëert voor de volgende behandeling. Dit helpt ook om mogelijke nevenwerkingen van de andere behandelingen te matigen. Een of andere vorm van Deepclean maakt ook deel uit van onze pakketten.
Sarasin Clinic Deepclean face nose

Hifu

  • High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) is een behandeling gericht op het stimuleren van collageen. Collageen is een gelachtig, lichaamseigen eiwit dat de normale elasticiteit, stevigheid en structuur van je huid helpt te behouden. Collageen helpt dus bij het verstevigen van de huid. HIFU is een geschikte behandeling voor alle delen van het lichaam en leent zich uitstekend voor gezicht, hals, decolleté of billen. Sommigen noemen het ook een facelift zonder snijden.
Amy De Winter Hifu Behandeling
  • HIFU maakt gebruik van geavanceerde radiofrequentie-energie om de diepere lagen van de huid te verwarmen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Dat collageen zal je huid verstrakken en liften. Bij deze behandeling komen geen injecties of fillers te pas.
  • De resultaten van de behandeling zijn meestal vrij snel zichtbaar na de eerste behandeling. Ze kunnen ook verbeteren in de dagen na de behandeling. De behandeling maakt de huid strakker, gladder en geeft een jongere aanblik. Met de juiste nazorg kunnen de resultaten ook over langere tijd behouden blijven.

Lees hier meer over een HIFU-behandeling bij Sarasin Clinic.

Mesotox

  • Mesotox wordt gebruikt om huid te verstrakken en te verjongen.
  • Het combineert de principes van mesotherapie met botulinumtoxine (beter bekend onder de merknaam Botox). Injecties in de opperste lagen van de huid met botulinumtoxine doen kleine spiertjes in de huid ontspannen en zorgen voor een gladdere huid.
Sarasin Clinic mesotox behandeling
  • Deze procedure is minder invasief en heeft minder bijwerkingen dan een traditionele Botox-behandeling.
  • Het uiteindelijke resultaat wordt bereikt na enkele dagen.
  • In tegenstelling tot andere behandelingen is de kans op onmiddellijk resultaat klein. Voor een onmiddellijk resultaat wordt beter een andere behandeling gekozen.

Microneedling + RF behandeling

  • Zoals de naam al zegt, gebruikt Microneedling kleine naalden die in de huid prikken. Dat stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Dat zorgt voor een stevigere en gladdere huid. Deze behandeling wordt vaak gebruikt in de behandeling van rimpels, littekens of grote poriën.
Sarasin Clinic Microneedling + RF
  • De RF-behandeling maakt gebruik van radiogolven om de diepere lagen van de huid te verwarmen. Dat stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt voor een gladdere en strakkere huid.
  • Deze behandeling veroorzaakt meer ongemak dan HIFU of Mesotox, al verloopt ze eveneens zonder chirurgische ingreep.
  • Na de behandeling kunnen roodheid en zwelling optreden. Geen zorgen, dit is onderdeel van de behandeling en verdwijnt na enkele dagen. In die dagen moet je de huid wel goed verzorgen en de zon vermijden. Onze experts zullen je begeleiden in de gepaste nazorg.

Lees hier meer over de Microneedling + RF behandeling.

Huidverslapping is behandelbaar

Je verslapte huid kan behandeld worden door Sarasin Clinic. Door te werken op het bindweefsel, huidstructuur en verbeteringen en de algemene toestand van je huid bereiken we resultaten. We behandelen je volgens de nieuwste technieken voor huidverjonging. We pakken zo veel mogelijk de oorzaak van de verslapping aan. Daarvoor bekijken we de huid naast andere relevante factoren voor huidverslapping.

Voor & Na Huid Verstrakken

Prijzen Huid Verstrakken bij Sarasin Clinic

Prijzen Sarasin Beauty
Semi Permanente Make-UpVoor prijzen PMU Klik hier
Prijzen microneedling + RF behandeling
Microneedling + RF gelaat & hals — 1ste & 2de sessie€350/sessie
Microneedling + RF gelaat & hals — 3de sessie€250/sessie
Microneedling + RF gelaat, hals & decolleté — 1ste & 2de sessie€450/sessie
Microneedling + RF gelaat, hals & decolleté — 3de sessie€300/sessie
Prijzen HIFU behandelingen
Prijzen HIFU Face + Body
HIFU eyes€200/sessie
HIFU kin€250/sessie
HIFU full face€600/sessie
HIFU voorhoofd€150/sessie
HIFU midface + kaaklijn€350/sessie
HIFU kaaklijn + hals€350/sessie
HIFU decolleté€300/sessie
HIFU buik€300/sessie
HIFU love handles (= 1 zone)€300/sessie
HIFU buitenkant dijen€300/sessie
HIFU binnen- en buitenkant dijen€600/sessie
HIFU knieën (= 1 zone)€300/sessie
HIFU zitvlak + bilplooi€400/sessie
HIFU bovenarmen (= 1 zone)€400/sessie
Supplementen voor HIFU:
Sarasin Clinic Collageen€65

Video’s over Huid Verstrakken bij Sarasin Clinic

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek hier een eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie en krijg advies op maat van jouw huid en wensen.