Spring naar de inhoud

Sarasin Acne

Heb je last van acne en zoek je een effectieve oplossing om je huid te verbeteren? Probeer dan het Sarasin Acne Pakket. Dit pakket bevat niet-invasieve behandelingen, zoals de fruitzuurpeel en de LED-therapie, die de huid exfolieert en dode huidcellen verwijdert. Dankzij Sarasin Acne wordt je huid weer stralend en gezond!

PRIJS

€ 400

LEEFTIJD

vanaf 18 jaar

BEHANDELINGSTERMIJN

1 dag

Wat houdt het Sarasin Acne pakket in?

Hoe verloopt de Sarasin Acne behandeling?

  • Voor we aan de behandeling beginnen zal je bij het Sarasin Acne pakket op consultatie gaan bij de arts. Daar zal jouw huid geanalyseerd worden en krijg je persoonlijk advies.
  • Hierdoor is het niet mogelijk om meteen na de consultatie de fruitzuurpeeling te krijgen. Na het gesprek met de arts kan je aan de balie een nieuwe afspraak maken voor de behandeling.
  • De fruitzuurpeel is geschikt voor mensen met een acne-huid. Het fruitzuur dringt door tot in de poriën en vermindert de aanwezigheid van talg en dode huidcellen. Hierdoor worden ontstekingen en puistjes verminderd en krijgt de huid een gezonde uitstraling.
  • Onmiddellijk na de fruitzuurpeeling zal je 15 minuten onder de blauwe (460 nm) LED-lamp plaatsnemen. Acne bacteriën hopen zich namelijk op in de poriën, dit zorgt ervoor dat de huid ontstoken raakt. Het blauwe licht van de LED-therapie vernietigt deze bacteriën.
  • Na de behandeling krijg je de Saraskin crème mee naar huis. Al onze crèmes zijn erop gericht om dofheid, helderheid en pigmentatie te verbeteren en je een egale huid te geven. Onze specialisten analyseren jouw huid om daarna de gepaste crème mee te geven.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Iedereen vanaf 18 jaar die last heeft van een acne-gevoelige huid.

Dankzij het persoonlijk advies in combinatie met de fruitzuurpeel krijg je de acne-vrije huid waar je altijd al van gedroomd hebt!