Spring naar de inhoud
logo-bericht

Wat je moet weten over lipfillers

Lippen zijn extreem belangrijk als het gaat over een esthetisch mooi gezicht

Een lipvergroting of lipfillers is vandaag de dag de meest geboekte esthetische behandeling. Dunne lippen, cosmetische asymmetrie en prominente marionetlijnen kunnen we verbeteren. Lipvergroting met hyaluronzuur dermal fillers is een non-invasieve procedure. Gemiddeld duurt een behandeling 15 minuten. Het resultaat is er meteen. Met minimale bijwerkingen of allergische reacties en uiteindelijk efficiënte resultaten.

Patiënt selectie

Sarasin Clinic start altijd met een consultatie. Hierin bespreken we de voordelen, beperkingen en mogelijk ongunstige resultaten. Uiteindelijk is de ideale kandidaat voor lipvulling is iemand met een dunne lipstructuur. Of bijvoorbeeld patiënten bij wie het volume met de leeftijd afneemt.

En patiënt mag geen bloedstollingstoornissen, ongecontroleerde diabetes of HA-gevoeligheid hebben. Bovendien is het ook belangrijk om geen bloedverdunnende medicatie (ibuprofen of aspirine) te gebruiken tot twee weken voor de procedure.

Voorbereiding

Bij Sarasin Clinic vinden we het cruciaal om uw behoeften te begrijpen. Sommige patiënten zijn misschien op zoek naar subtiele correcties. Terwijl andere op zoek zijn naar volheid. In onze ervaring zijn hangende hoeken van de mond (leeglopende vermiljoen), een van de grootste zorgen van de patiënt. We bespreken eventuele eerdere procedures. Vervolgens maken we foto’s. Uiteindelijk overlopen we ook de risico’s en mogelijke bijwerkingen. We gebruiken hiervoor ons toestemmingsformulier. Het is belangrijk om dit samen te overlopen en ondertekenen.

Voor de lipvergroting met lipfillers brengen we een verdovende crème aan.

NurseKaren-cirkel

Krijg de look waar je altijd al van droomde!

Bijna iedereen wil er jonger uitzien, maar niemand wil eruit zien alsof hij naar een cosmetische kliniek is geweest voor injecties met fillers. Onze dokters combineren hun esthetisch gevoel, geavanceerde training en ervaring met filler behandelingen om een verfrist en uitgerust uiterlijk te creëren waar onze patiënten dol op zijn.

Procedure

Voor optimale resultaten van de lipvergroting is de juiste balans tussen de boven- en onderlip belangrijk. De “golden ratio” voor vrouwelijke lippen is qua verhouding 1,0 op 1,6.Sarasin Clinic - Golden ratio lipvergroting

De techniek voor het injecteren van fillers in de lippen omvat seriële puncties en lineair threading. Bij voorkeur retrograde. Deze passen we afzonderlijk of in combinatie toe. Afhankelijk van uw behoeften. We adviseren bijvoorbeeld voor bijzonder dunne lippen een lipvergroting met dieper geplaatste fillers. Gevolgd door oppervlakkige correcties, om definitie toe te voegen. Maar voor verbeteringsdoeleinden is bijvoorbeeld een oppervlakkig geplaatste filler met nadruk op de vermiljoenrand beter.

Onze chirurgen gebruiken een canule in plaats van een naald. Omdat ze het trauma minimaliseren. En risico van penetratie door de bloedvaten verkleinen.

Tijdens een lipvergroting injecteren we fillers niet vanaf de rand van de lippen. Tenzij bijvoorbeeld een langwerpig uiterlijk van de lippen vereist is. Of in het geval dat we structurele ondersteuning bieden aan de lippen. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat de lippen gelijkmatig vergroten.

Nazorg

Na de lipfiller behandeling voor uw lipvergroting kan er zwelling of blauwe plekken optreden. Ice-packs minimaliseren het ongemak. Uiteindelijk adviseren we om aanvullende behandelingen, lipafschilfering en extreme temperaturen binnen 24 uur na de behandeling te vermijden.

Afspraak maken?

Ben je overtuigd? Of heb je toch nog vragen over onze lipfillers? Aarzel zeker en vast niet en neem contact met ons op of maak een afspraak.

Als eerste op de hoogte van een last-minute plekje of kortingsactie?

Laat je gegevens na en we voegen je toe aan onze mailinglist. Geen zorgen, we mailen je maximum 1 keer per maand.