Spring naar de inhoud
logo-bericht

Laserontharing mannen

Steeds meer mannen kiezen voor laserontharing!

Wat is de beste manier om als man je lichaamshaar te verwijderen? Scheren, trimmen of waxen is toch een heel gedoe, laserontharing is de oplossing!

Waarom kiest de gemiddelde man voor laserontharing?

Overmatige haargroei

Laserontharing is ideaal voor mannen die zich ongemakkelijk voelen met het overtollige haar op hun benen, rug, borst of andere zones. Het overtollige haar kan ook gedeeltelijk verwijderd worden.

Na enkele sessies zal er steeds minder haargroei zijn.

U kiest zelf of u enkel wilt verdunnen/verminderen of volledig haarloos wenst te zijn.

Gemakkelijker ingegroeide haren

Veel mannen willen minder haar hebben om het scheren gemakkelijker te maken, vooral als ze last hebben van ingegroeide haren. Ontstoken, rode of donkere bobbels verschijnen rond de haarzakjes na het scheren.

Na enkele sessies kunnen de ingroeide haren verdwijnen.

NurseKaren-cirkel

Ditch your razor, book a laser!

Nooit meer ingegroeide haartjes en nooit meer scheren dankzij de nieuwe Triple Laser laserontharing technologie. Vrijwel pijnloos, snel en geschikt voor elk huidtype.

Laserontharing voor sporters 

Mannen die intensief sporten, scheren zich vaak. Zoals wielrenners, die altijd gladde benen hebben. Het is niet efficiënt om elke week te scheren, daarom is het gemakkelijk om voor een permanente oplossing te kiezen, nl. laserontharing. 

Hoe kan laserontharing jou als atleet helpen?

  • Wielrenners scheren vaak hun benen. Het maakt het aantrekken van fietskleding en massages gemakkelijker en pijnvrij.
  • Niet alleen wielrenners maar ook bodybuilders die geen haar op hun lichaam willen hebben, of hardlopers en zwemmers die meer snelheid halen door minder haar, zijn geschikte kandidaten voor laserontharing. 
  • Elke week opnieuw scheren vraagt tijd en is niet altijd evident. Daarom zijn sporters vaak genoodzaakt te kiezen voor permanente ontharing. Denk maar aan al die keren dat je gehaast moest scheren en snijwondjes maakte. Vanaf nu is dat verleden tijd!

Als eerste op de hoogte van een last-minute plekje of kortingsactie?

Laat je gegevens na en we voegen je toe aan onze mailinglist. Geen zorgen, we mailen je maximum 1 keer per maand.