Spring naar de inhoud
logo-bericht

Hoe krijg je Foxy Eyes
zoals Bella Hadid?

Wat is er zo speciaal aan Bella’s blik? Het lijkt wel of de buitenste ooghoeken en wenkbrauwen permanent opgetrokken zijn, met een intense open blik als resultaat.

Dit effect noemen we ‘foxy eyes’, omwille van de treffende gelijkenis met de blik van een vosje. Kendall Jenner wordt de laatste tijd gespot met een opvallend gelifte oogopslag, net als Emily Ratajkowski en vele anderen.

De Brow Lift

Hebben deze celebreties allemaal dezelfde genen of make-upartiest in dienst? Nee, eerder dezelfde injector of chirurg. Het geheim van foxy eyes zit hem in injecties of een thread lift (draadlift)Injecties met botox zorgen voor een wenkbrauwlift en een threadlift is een niet-chirurgische ingreep waarbij kleine draadjes bepaalde delen van je gezicht liften. 

Bella Hadid Foxy Eyes

Onze artsen staan niet te springen om threads (draadjes) te plaatsen om de ogen te liften. Eerst zou je de spier rondom de ogen moeten stilleggen met Botox of Azzalure. Maar dit is niet voldoende om de echte foxy eye te krijgen hoor! 

Voor de foxy eyes moet je na een sessie injectables rond de ogen + ook de threads of draadjes-lift krijgen.

Wij weten uit ervaring dat die thread lift of draadjes techniek het niet zo lang kan volhouden omdat de spieren rondom de ogen heel sterk zijn en je deze dus niet permanent kan “stilleggen”.

De meeste artsen die deze behandelingen uitvoeren nemen hun foto’s onmiddellijk na de behandeling (en dan meestal nog wanneer de mensen in een half liggende positie liggen) zodat je inderdaad een subliem resultaat krijgt, MAAR na 1 week of 1 maand zie je er bijna niks meer van…

Daarom zijn wij bij Sarasin Clinic geen voorstander van deze esthetische “Bella Hadid Foxy Eyes” techniek, omdat we weten dat de resultaten niet lang aanhouden en de risico’s op complicaties te groot zijn voor het beperkte resultaat dat u “al dan niet” zal krijgen.

Bij Sarasin Clinic kan je altijd rekenen op een eerlijk advies. Daar staan wij voor gekend. Sommige dingen zijn gewoon even een hype, en net zo snel als ze komen verdwijnen ze weer.

Wij moeten er natuurlijk voor zorgen dat we de hypes van de echte zaken die wel werken onderscheiden en jullie, ons cliënteel, dus ook eerlijk advies geven over zogezegde nieuwe technieken met top resultaten. Als het te mooi is om waar te zijn dan is dit het dat meestal ook ☺ 

Foxy Eyes ingrepen

Wat kunnen we wèl doen om de Bella Hadid Foxy Eyes te verkrijgen?

  • Wat we wel kunnen doen zijn uw ogen groter maken, en uw wenkbrauwen liften met botox of Azzalure (vanaf € 150).
  • Andere opties om meer gelifte buitenste ooghoeken te krijgen is met de DP – secret liner (vanaf € 200).
  • Of je kan onze wimperserum gebruiken, deze maakt je wimpers niet alleen langer, maar ook dikker en donkerder!
  • Iedereen die onze wimperserum koopt, komt 3 maand later terug om er nog een te kopen ☺ 
NurseKaren-cirkel

Krijg de look waar je altijd al van droomde!

Bijna iedereen wil er jonger uitzien, maar niemand wil eruit zien alsof hij naar een cosmetische kliniek is geweest voor injecties met fillers. Onze dokters combineren hun esthetisch gevoel, geavanceerde training en ervaring met filler behandelingen om een verfrist en uitgerust uiterlijk te creëren waar onze patiënten dol op zijn.

Foxy Eyes zonder ingrepen

Het goede nieuws is dat je ook zonder ingrepen Bella Hadid Eyes kan creëren. We sommen even alle mogelijke behandelingen op om je wenkbrauwen en ogen optisch te liften:

  • Hifu

Wil je injectables met botox en een draadlift behandeling toch liever uitstellen? Dan is onze Hifu behandeling misschien iets voor jou. Hifu kan het gelaat, de hals of de huid aan de ogen strakker maken en een optisch liftend effect creëren. 

Ook de wenkbrauwen kan je liften met HIFU! Wel zal het resultaat subtieler zijn dan wanneer je injectables laat uitvoeren. Een Hifu behandeling heb je vanaf € 150.

Lees hier meer over Hifu

  • Lift je wenkbrauwen met skin gym

Velen zijn overtuigd van de positieve effecten dat skin gym heeft op je gelaat. Je ontspant je gezicht via allerlei massagetechnieken, al dan niet met een faceroller of guasha steen. Zo kan je bepaalde delen van je gezicht een duwtje in de goeie richting geven. Om echt effect te zien moet je de skin gym wel regelmatig toepassen.

  • Shape je wenkbrauwen

Ook de vorm van je wenkbrauwen kan je tot op zekere hoogte bepalen. Een eerste trucje is om je wenkbrauwharen omhoog te kammen voor een optisch gelift effect met gel. Gebruik vervolgens een wenkbrauwpotlood om de uiteinden van je wenkbrauwen te corrigeren.

Heb je geen zin om elke dag met een potlood en wenkbrauwgel aan de slag te gaan? 

Bij Dermatopigmentatie kan je kiezen voor een permanente wenkbrauw look d.m.v. powderbrows (vanaf € 350) of microblading (€ 500). 

Lees hier meer over wenkbrauw pmu 

  • Make-up and hair 

Naast je wenkbrauwen maakt oogmake-up een wereld van verschil. Werk ook hier in de lengte, je wilt de aandacht leggen op de buitenste ooghoeken. Een cat eye die dezelfde richting als je wenkbrauwen volgt kan net als wat oogschaduw zorgen voor dat lifting effect – maar dan op een natuurlijke manier.

Hiervoor kan je ook kiezen voor een permanente eyeliner.

Wil je echt die Foxy Eye creëren? Kies dan voor een eyeliner met een wing: een Secret Liner of de meer uitgesproken Prestige EyelinerCat Eye wordt Foxy-liner!

Lees hier meer over SPMU voor de ogen. 

En wat het haar betreft: een strakke paardenstaart zal je gezicht liften en maakt jouw Foxy Look compleet!

Dit is de truck van Laurence onze HIFU expert ☺ 

Als eerste op de hoogte van een last-minute plekje of kortingsactie?

Laat je gegevens na en we voegen je toe aan onze mailinglist. Geen zorgen, we mailen je maximum 1 keer per maand.