Logo Sarasin Clinic

Sarasin Clinic: expert in HIFU-behandeling Gent

Bij Sarasin Clinic nabij Gent bieden we kwalitatieve en veilige HIFU-behandelingen aan. De behandelingen gebeuren door esthetisch-medisch geschoolde medewerkers met meerdere jaren ervaring.

Sarasin Clinic bevindt zich vlakbij Gent, in Sint-Martens-Latem. Vanuit Gent doe je er met de wagen vaak minder dan een kwartier over om onze kliniek te bereiken. Je hoeft je ook niet druk te maken om parkeergelegenheid, want wij beschikken over ruime, gratis parking voor de deur.

Sarasin Clinic Gent en Antwerpen locatie

HIFU-behandeling: verstrakken en verstevigen van de huid

 • HIFU is kort voor High-Intensity Focused Ultrasound. De behandeling is gericht op het verstrakken en verstevigen van de huid zonder chirurgische ingreep en wordt zowel ingezet voor de huid van het gezicht als die van het lichaam.
 • Heb jij te maken met een verslapte huid door veroudering, vetophoping en cellulitus, huidverslapping na een zwangerschap of gewichtsverlies…? Dat kan een hoop onzekerheden met zich mee brengen.
 • Bij Sarasin Clinic gaan we graag samen met jou op pad om die onzekerheden aan te pakken, zodat jij je opnieuw goed voelt in je eigen lichaam. Met onze HIFU-behandeling krijg je een strakkere huid zonder veel downtime na de behandeling.

HIFU-behandelingen Sarasin Clinic Gent

Bij Sarasin Clinic bieden we zowel HIFU-behandelingen aan voor het gezicht als voor het lichaam. Voor een optimaal resultaat van de behandeling raden wij aan om minimum een maand voor en enkele maanden na de behandeling een collageen supplement in te nemen.

HIFU-zones gezicht

HIFU-behandelingen voor het gezicht zijn hét alternatief voor een chirurgische facelift. De behandeling is in staat om collageenverlies aan te pakken door de stimulatie van de aanmaak van nieuw collageen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat HIFU-behandelingen een effectieve, non-invasieve en veilige manier zijn om rimpels in het gezicht te behandelen. Vooral voor de kaaklijn, kaken en het gebied daarrond is de behandeling uitermate effectief.

Bij Sarasin Clinic in Gent voeren we volgende HIFU-behandelingen van het gezicht uit:

 • Volledig gelaat
 • Volledige nek
 • Lower face
 • Upper face
 • Zone van de wenkbrauwen
 • Zone van de mond
 • Decolleté 

Een HIFU-behandeling van die zones zorgt voor een verstrakking van de huid, waardoor je minder fijne lijntjes hebt en het gelaat er dus stevig uitziet. Op die manier kan je zichtbare huidveroudering verminderen. 

HIFU-zones lichaam

Een HIFU-behandeling van het lichaam is het non-invasieve alternatief voor een chirurgische body lift en liposuctie. Door HIFU in te zetten voor het lichaam ga je de huid verstrakken, waardoor je zelfs cellulitis kan verminderen.

Bij Sarasin Clinic in Gent kan je diverse zones van het lichaam met HIFU-behandelen:

 • Buik
 • Love Handles
 • Buitenkant dijen
 • Binnen- en buitenkant dijen
 • Knieën
 • Zitvlak + bilplooi
 • Bovenarmen
Sarasin Clinic Hifu zones Lichaam vrouw man

Biedt deze pagina geen antwoord op de vragen die je hebt? Neem dan gerust contact op met ons medisch secretariaat op het nummer 09 278 36 30 of 0476 68 97 99. We bekijken dan graag hoe we je verder kunnen helpen.

Belangrijk om te weten voor je aan een behandeling begint

HIFU-behandelingen zijn effectief en non-invasief, waardoor ze terecht heel populair zijn. Omdat wij bij Sarasin Clinic jouw veiligheid en uiteindelijk ook algemene tevredenheid heel belangrijk vinden maken we toch graag enkele sidenotes. We like to keep it real

Is de behandeling pijnlijk?

 • Een HIFU-behandeling wordt door de meeste patiënten niet als pijnlijk ervaren, maar kan wat oncomfortabel aanvoelen. Na de behandeling heeft een heel klein percentage nog last van ongemak in de vorm van tintelingen in de behandelde zones. Uit een studie bleek dat 25% van de patiënten na de behandeling pijn ervaart, maar die verdween vanzelf na maximum 4 weken.

Mogelijke bijwerkingen van een HIFU-behandeling

 • Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de bijwerkingen van een HIFU-behandelingen miniem zijn. Slechts in enkele gevallen is er sprake van nadelige bijwerkingen, en als ze voorkomen zijn ze vaak heel mild en van korte duur.
 • Dat bijwerkingen vaak nihil zijn, merken wij ook bij Sarasin Clinic. In het ergste geval treedt er een lichte zwelling en roodheid van de behandelde huid op. We merken echter wel dat die zwelling erg snel verdwijnt. We geven na de behandeling ook tips mee voor nazorg, zodat je de behandelde zone optimaal kan verzorgen.
 • Na de behandeling vragen we je ook om gedurende een bepaalde periode een collageencrème aan te brengen. Die kan je natuurlijk bij ons verkrijgen na je behandeling!

Welk resultaat mag je verwachten?

 • Onmiddellijk na de behandeling zal je al een verbetering zien in de huid. Na de behandeling zal de productie van collageen in gang gezet worden, waardoor rimpels geleidelijk aan minder zullen voorkomen op het gelaat.
 • Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat drie maanden na de behandeling al een significant resultaat zichtbaar is. Voor het uiteindelijke resultaat van de behandeling moet je ongeveer zes maanden wachten. Dat wil zeggen dat je na zes maanden het liftend effect van de behandeling optimaal kan zien.
 • Het resultaat van de behandeling hangt ook af van persoon tot persoon, omdat het gebaseerd is op de functionering van jouw huid en hoe snel de cellen zich herstellen. Last but not least: HIFU is heel effectief, maar het is – net als alle andere huidbehandelingen – geen wondermiddel
 • Als je bijvoorbeeld heel veel verslapte huid hebt nadat je gewicht verloren hebt kan je met HIFU hoogstwaarschijnlijk niet het gewenste resultaat bekomen en zal je operatief te werk moeten gaan. Om te weten of een HIFU-behandeling iets voor jou is, neem je best contact op met onze experte.

Voor-en nafoto’s HIFU-behandeling Sarasin Clinic Gent

Resultaten HIFU-behandeling gezicht

Resultaten HIFU-behandeling lichaam

Maak een afspraak bij Sarasin Clinic Gent voor een HIFU-behandeling

Wil jij op een natuurlijke wijze een verbetering van je huid zonder operatie of inspuitingen? Dan kan je met een HIFU-behandeling het beste resultaat bereiken door de aanmaak van collageen te stimuleren en zo de huidconditie te optimaliseren.

Wil je weten of een HIFU-behandeling iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op! Ben je helemaal overtuigd en wil je een afspraak maken voor een HIFU-behandeling? Dan kan je gewoon online een afspraak boeken bij Sarasin Clinic in Gent.

Sarasin Clinic plastische chirurgie gent

Voordelen

Sarasin Clinic is dankzij haar jarenlange ervaring met diverse behandelingen uitgegroeid tot de absolute specialist op gebied van Hifu in België. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring zijn we dus goed geplaatst om je over deze behandeling te adviseren en uit te voeren.

Meer dan 10 jaar ervaring
Privépraktijk in Sint-Martens-Latem
In alle comfort & privacy
Open en transparante communicatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart