Spring naar de inhoud

Filler jukbeenderen: meer uitgesproken en hogere jukbeenderen

Onze filler voor jukbeenderen geven je een jeugdige look. Jukbeenderen worden wereldwijd erkend als een teken van aantrekkelijkheid. Kies voor een van onze fillers bij Sarasin.

Filler in de jukbeenderen voor een jeugdig en aantrekkelijk gezicht

Ben jij van nature uit niet gezegend met hoge jukbeenderen? Of zijn je jukbeenderen minder uitgesproken geworden het verouderingsproces? Dat is balen! Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing. In dit geval is die oplossing filler in de jukbeenderen.

Jonge of oudere mensen, man, vrouw of x, iedereen kan baat hebben bij filler in de jukbeenderen. Een filler behandeling van de jukbeenderen is helemaal niet gender- of leeftijdsgebonden. Ben jij onzeker over je (gebrek aan) jukbeenderen? Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen.

 

Cheekbones matter

Wat hebben Angelina Jolie, Johnny Depp, Keira Knightley en Benedict Cumberbatch met elkaar gemeen naast het feit dat ze celebrities zijn? Hun hoge jukbeenderen! Die jukbeenderen maken hen een pak aantrekkelijker.

Ongeacht je gender, hoge of prominente jukbeenderen worden geassocieerd met jeugdigheid. Ze staan erom bekend het gezicht karakter en een jongere uitstraling te geven. De beauty standards wat jukbeenderen betreft zijn echter wel anders voor  man en vrouw.

Hoge jukbeenderen voor vrouwen

Dat jukbeenderen je aantrekkelijker maken, is trouwens ook wetenschappelijk bewezen. Even kort toegelicht: uit een onderzoek waarin vrouwen van verschillende culturen, huidskleuren en leeftijden door anderen beoordeeld werden op hun uiterlijk bleek namelijk dat beoordelaars steeds vrouwen met hoge jukbeenderen naar voren schoven als meest aantrekkelijk.

Hoge jukbeenderen worden gelinkt aan een hoog oestrogeengehalte, wat op zijn beurt dan weer gelinkt wordt aan vruchtbaarheid. Vele wetenschappers zijn ervan overtuigde dat we signalen van vruchtbaarheid als aantrekkelijk beschouwen.

Geprononceerde jukbeenderen of hoge jukbeenderen voor mannen

Bij mannen worden andere trekken aantrekkelijk gevonden. Denk maar aan een hoekige kaaklijn en jukbeenderen die zo scherp zijn dat je je vinger eraan zou  kunnen snijden. De jukbeenderen hoeven daarom niet per se hoog te zijn.

Veel is afhankelijk van wat bij het gezicht past. Er zijn mannen die prachtig staan met hoge jukbeenderen en er zijn mannen waarbij goed geprononceerde jukbeenderen het verschil maken.

Een plastisch chirurg kan je natuurlijke gezichtstrekken beoordelen en op basis daarvan oordelen welk soort jukbeenderen het beste bij je passen. Weet je niet welke soort jukbeenderen bij jou passen? Boek een consultatie bij Sarasin en kom het te weten.

Een ding is zeker: jukbeenderen doen ertoe. Onzekerheid over de jukbeenderen is dus niet ongegrond. Tijd om uit te leggen hoe fillers jouw onzekerheden kunnen doen verdwijnen en jukbeenderen kunnen laten verschijnen!

Fillers zijn hét middel voor hoge of prominente jukbeenderen

Met make-up kan je heel wat bereiken. Zo kan je door contouring volume aanbrengen in je gezicht. Niet iedereen heeft echter zin of tijd om elke dag een uur aan de make-uptafel te staan. Bovendien vergt een goede make-uptechniek best wat oefening, en zijn ook make-upproducten niet goedkoop. Het verhaal dat een filler dus de duurste oplossing is, is dus een fabetlje.

Een goed alternatief is de jukbeenderen opvullen met fillers. Hier leggen we kort uit voor wie jukbeen fillers zijn en wat een filler behandeling van de jukbeenderen doet. Kortom, belangrijke informatie die je een stapje dichter bij killer cheekbones brengt.

Filler jukbeenderen: voor wie?

Een filler behandeling van de jukbeenderen kent geen leeftijd. Aangezien het al dan niet hebben van hoge of prominente jukbeenderen vooral erfelijk bepaald is, is het mogelijk dat je geboren bent zonder deze trekken en dus al van jongs af aan gebrekkige jukbeenderen hebt.

Maar het is ook mogelijk dat je vroeger mooie gedefinieerde jukbeenderen had die nu nergens meer te bespeuren zijn. Dat is helaas een logisch gevolg van het verouderingsproces waar we allemaal doorheen gaan.

filler jukbeenderen

De wetenschap achter verdwijnende jukbeenderen: volumeverlies

Laten we eens in detail bekijken wat er gebeurt als wij ouder worden. Dat staat ons toe te begrijpen waarom onze jukbeenderen met de jaren minder prominent worden. Want ja, ook daar is een wetenschappelijke verklaring voor.

Verlies collageen

Alles begint ongeveer op je 25ste levensjaar. Je huid begint dan namelijk minder collageen aan te maken. Gemiddeld verlies je vanaf dan ongeveer 1% collageen per jaar. Over de jaren heen verlies je steeds meer collageen. En laat collageen nu net de stof zijn die er verantwoordelijk voor is dat alles op zijn plek blijft zitten.

Het zorgt namelijk voor stevigheid, elasticiteit en souplesse. Logischerwijs betekent minder collageen dus minder stevigheid en elasticiteit. Een afname aan collageen is echter niet de enige factor die een rol speelt in de veroudering van het gezicht.

Botresorptie

Er is ook het fenomeen dat botresorptie heet. Een gemakkelijkere benaming daarvoor is botafbraak. Botafbraak gebeurt continu, maar normaal wordt het afgebroken bot aangevuld met nieuw bot. Naarmate je ouder wordt is er echter meer resorptie dan afbraak. Het gevolg? Een geleidelijke afname van de botmassa.

Aangezien de twee belangrijkste steunpilaren van de huid (collageen en botten) minder aanwezig zijn, begint de huid te verzakken en neemt ook het volume in het gezicht af. Dat leidt tot volumeverlies. Bye bye jukbeenderen, hello fillers!

filler jukbeenderen

Jukbeenderen opvullen met filler behandeling

Tijd om tot de kern van de zaak te komen: de filler behandeling van de jukbeenderen. De behandeling met filler draagt bij tot mooie contouren van het gezicht. Het zorgt ervoor dat het gezicht een mooie V-vorm krijgt. De V-shape, waarover je in vele vlogs of magazines kan lezen.

Hyaluronzuur filler

Voor een filler behandeling van de jukbeenderen worden hyaluronzuur fillers gebruikt. Die fillers bestaan uit hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam aanwezig is. Een belangrijke eigenschap van de stof is dat het tot 1000 keer zijn eigen gewicht in water kan dragen.

Volume

Waarom dat zo belangrijk is? Die eigenschap zorgt ervoor dat het het perfecte product is om volume aan te brengen, en laat dat nu net zijn wat je nodig hebt om hoge en prominente jukbeenderen te creëren.

Tijdelijk

Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, wil dat ook zeggen dat de filler na verloop van tijd door het lichaam wordt afgebroken. Gemiddeld blijft de jukbeen filler tussen 6 maanden en een jaar zichtbaar. Daarna zal je een nieuwe behandeling met fillers nodig hebben om het resultaat te verlengen.

jukbeenfiller behandeling

Hyaluronzuur fillers jukbeenderen aanbrengen

  • Om volume te creëren moeten de hyaluronzuur fillers aangebracht worden in de huid. Dat gebeurt uiteraard met een injectienaald. Daarom refereert men ook aan fillers als injectables.
  • De huid wordt eerst ontsmet, waarna men met een dunne naald een gaatje in de huid maakt. Als er een canule wordt gebruikt om de filler aan te brengen zal de behandelend arts eerst een verdoving inspuiten.
  • Via het kleine gaatje van de naald kan men de canule inbrengen en zo de jukbeenderen opvullen met filler. Eens dat gebeurd is, is de behandeling voltooid en kan je het resultaat bewonderen in de spiegel.

Pijn na opvullen van de jukbeenderen?

  • De behandeling zelf is vrijwel pijnloos. Veel mensen vragen zich af of je na de behandeling pijn hebt, maar ook dat valt op zich wel mee. Je zal natuurlijk wel wat tijdelijke bijwerkingen van de behandeling ervaren in het behandelde gebied, maar die zijn volstrekt normaal en van voorbijgaande aard.

Bijwerkingen

  • Denk aan blauwe plekken, zwelling en roodheid van de huid. Deze bijwerkingen verdwijnen binnen de 48 uur na de behandeling. Eens de bijwerkingen in het behandelde gebied verdwenen zijn, komt de huid tot rust en kan je genieten van de mooie contouren en het volume van je gezicht.

Nazorg filler jukbeenderen

traangootfiller nazorg

Become the best version of yourself

Bij Sarasin Clinic halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam behandelen, maar ben je niet zeker welke behandeling aangewezen is? Boek dan een eerste consultatie in: we geven je dan graag onderbouwd advies.

Become the best version of yourself

Bij Sarasin Clinic halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam behandelen, maar ben je niet zeker welke behandeling aangewezen is? Boek dan een eerste consultatie in: we geven je dan graag onderbouwd advies.

Jukbeenderen opvullen: hoeveelheid filler

Hoeveel filler je nodig hebt voor de behandeling van de jukbeenderen verschilt per persoon. Veel hangt af van het gewenste resultaat, over het algemeen kunnen we stellen dat een spuit van 1 ml voor veel patiënten al volstaat.

Gewenste resultaat van jukbeen fillers

Als je naar de plastische chirurg trekt heb je waarschijnlijk wel een visie van hoe je wil dat het uiteindelijke resultaat eruit ziet. Misschien wil je wel een natuurlijk resultaat waarbij de veranderingen in je gezicht subtiel zijn.

Of je wil een heel uitgesproken resultaat zodat je jukbeenderen the centre of attention zijn. Voor een natuurlijk resultaat zal je uiteraard minder filler nodig hebben dan voor een meer uitgesproken look.

Gesprek op voorhand

Voordat wij je jukbeenderen behandelen, zal je een gesprek hebben met een esthetisch arts. Daarbij kan jij jouw wensen meegeven en zal de arts adviseren of die resultaten haalbaar zijn en of ze bij je gezicht passen.

Bij Sarasin Clinic zullen wij tijdens de consultatie steeds kijken naar de natuurlijke trekken van het gezicht. Onze plastische chirurgen hebben veel ervaring en een goed esthetisch inzicht. Zij kunnen goed inschatten waar ze fillers moeten injecteren om het uiterlijk van jouw gezicht te optimaliseren.

Kosten van filler behandelingen van het jukbeen

Een tweede aspect dat bepaalt hoeveel filler er nodig is voor het opvullen van de jukbeenderen, is het budget dat je ter beschikking hebt. Laten we eens kijken naar de prijs van jukbeen fillers. Jukbeen fillers hebben natuurlijk een bepaald prijskaartje. De uiteindelijke prijs die je bij Sarasin Clinic betaald wordt berekend op basis van het aantal spuiten dat nodig is bij je behandeling.

Elke spuit bevat een milliliter filler. Voor één spuit betaal je bij Sarasin Clinic een bedrag vanaf 350 euro. Afhankelijk van het resultaat dat je wil krijgen zal je tussen de 1 en 4 mililiter nodig hebben.

Wij delen de prijs van de behandeling steeds op voorhand mee zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Fillers jukbeenderen bij Sarasin

Bij Sarasin bieden wij in onze kliniek filler behandelingen van de jukbeenderen aan. Onze artsen zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak. Ze hebben vele jaren ervaring en een interne opleiding genoten op het gebied van fillers.

Voor vollere, hogere en meer prominente jukbeenderen kan je steevast bij ons terecht. Wij werken met fillers van hoge kwaliteit zodat de resultaten optimaal zijn. De veiligheid en tevredenheid van de patiënt staan bij ons dan ook centraal.

In onze kliniek streven wij naar optimale resultaten en minimale risico’s. Daarnaast staan wij voor een gepersonaliseerde aanpak.

Video’s over jukbeenfillers

Resultaten fillers jukbeenderen bij Sarasin Clinic

Filler jukbeenderen prijs

Prijzen filler behandelingen
Lip filler€280/spuit
Jukbeen filler€280/spuit
Kaaklijn filler€280/spuit
Kin filler€280/spuit
Neuslippenplooi - Nasolabiale plooi filler€280/spuit
Marionetlijnen Filler€280/spuit
Liquid facelift€280/spuit
Neus filler€400/behandeling
Traangoot filler€400/behandeling
Lip hydratation€280/spuit
Rokerslijntjes€400/behandeling
Hyalase (correctie foutieve filler)€200/behandeling
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek hier een eerste consultatie

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie en krijg advies op maat van jouw huid en wensen.

Veelgestelde vragen over filler in de jukbeenderen

De juiste hoeveelheid kiezen voor een jukbeenfiller

Doet een behandeling met jukbeenFillers pijn?

Hoe verloopt een behandeling met jukbeen filler bij Sarasin Clinic?

Hoeveel tijd moet ik rekenen voor een jukbeen filler behandeling?

Hoe zal ik er direct na de behandeling met jukbeen Fillers uitzien?

Zijn er bijwerkingen of risico’s verbonden aan jukbeenFillers?

Nazorg bij jukbeenFillers

Wat kan je verwachten na een jukbeenfiller behandeling?

Hoelang blijft het resultaat van een jukbeenfiller?