Spring naar de inhoud
Sarasin Clinic Baby botox banner
logo-bericht

Baby BTX

De populairste injectable blijft nog altijd BTX. Dit is niet gek want geef toe, BTX kan wonderen verrichten. Botox is een merknaam die we afkorten als BTX. Terwijl sommigen houden van een “frozen face”, zijn anderen iets sceptischer omdat ze bang zijn om hun mimiek te verliezen. Voor deze twijfelaars is er nu ook een oplossing namelijk: Baby BTX.

Baby BTX… sounds cute, maar wat is dit nu?

De ene noemt het Baby BTX de andere zegt Microtox. Maar eigenlijk verschilt Baby BTX niet zo heel veel met de BTX die we gewoon zijn. Net zoals de normale BTX behandeling wordt er bij Baby BTX Botulinetoxine (BTX) geïnjecteerd, maar dan in een veel lagere dosis. Dit zorgt esthetisch voor een heel natuurlijk resultaat waarbij je, jawel, nog steeds je mimiek behoud.

baby botox

Wie wil Baby BTX!?

Niet iedereen heeft de behoefte om het volledige gelaat lam te leggen. Bij BTX heb je vaste standaard hoeveelheden om de werking van de spieren uit te schakelen. Hierdoor kan je bevoorbeeld je wenkbrauwen niet meer bewegen. Of… je kan niet meer boos kijken. Om dit te voorkomen is Baby BTX, door de lage dosering, een perfect alternatief. Dus geef mij maar Baby BTX!

Baby BTX is geschikt wanneer:

  • Je een natuurlijk resultaat wilt en je mimiekspieren nog wilt kunnen gebruiken maar minder intens
  • Je nog nooit BTX gebruikt hebt en dit wilt uittesten
  • Je niet zonder expressie in je gezicht kan (zoals acteurs)
  • Je gezichtshuid verslapt is (gewone BTX kan onnatuurlijk resulteren)
  • Je nog expressie wilt maar dat je gezicht in een ontspannen houding niet resulteert in fijne lijntjes

Voordelen van Baby BTX

Het is bewezen dat Baby BTX een veel zachter resultaat geeft dan BTX. Lijntjes en rimpels verminderen én je kan je gezichtsspieren nog deels gebruiken. Het probleem waarbij je geen mimiek en expressie meer hebt is hierbij opgelost. Allez… of dit voor jou een voordeel is of niet, maak je zelf maar uit.

Nadelen van Baby BTX

Ohnooo nadelen… Wees niet bang, deze zijn helemaal niet zo beangstigend!

Baby BTX zal iets sneller uitgewerkt zijn dan gewone BTX, dit komt door de lage dosering. Het effect van Baby BTX zal ongeveer na 2 of 3 maanden volledig weg zijn.

Sarasin Clinic Baby botox

Kiezen is verliezen

Maar niet heus. Wil je fijne lijntjes verdoezelen of een subtiele verandering in je gezicht dan ben je de geschikte kandidaat voor Baby BTX. Diepe groeven? Hmm dan zal Baby BTX niks voor jou zijn, de dosis is namelijk te laag. Hiervoor opteer je best voor de gewone BTX. En de twijfelaars kunnen ook eerst voor Baby BTX kiezen om dan over te schakelen naar gewone BTX.

Voorkom diepe groeven

De ideale timing om met baby box te beginnen is rond je 27 jaar wanneer je fijne lijntjes zichtbaarder worden. Je uitstraling wordt met deze BTX zachter en je zal minder snel fronsen. Zo voorkom je eigenlijk automatisch dat er diepere groeven gevormd worden.

Sarasin Clinic blog Baby botox

Baby BTX vs BTX

Het kan altijd dat je toch niet zo tevreden bent met het resultaat van Baby BTX. Omdat er een lagere dosis wordt geïnjecteerd kan het zijn dat je niet 100% rimpelloos bent. Beslis je dan toch voor een intenser resultaat? Gelukkig kan je na twee weken terugkomen voor wat extra units BTX bij te spuiten, hiervoor vragen wij geen extra geld.

Het beste resultaat voor jouw gelaat

Wat je waarschijnlijk al hebt gemerkt is dat we bij Sarasin Clinic zo natuurlijk mogelijk werken. Bij onze esthetische behandelingen houden we de focus op een natuurlijk resultaat met een mooie glowy skin. Daarom raden we aan om met kleine stapjes te beginnen en geleidelijk aan op te bouwen. Baby BTX is hierin de eerste stap om jouw natuurlijke schoonheid te optimaliseren/behouden.

Wil je BTX voorzichtig uittesten? Dan is Baby BTX de oplossing, maak nu je afspraak.

Video’s over Baby BTX

Als eerste op de hoogte van een last-minute plekje of kortingsactie?

Laat je gegevens na en we voegen je toe aan onze mailinglist. Geen zorgen, we mailen je maximum 1 keer per maand.