Spring naar de inhoud

Korean skincare: innovatieve gelaatsverzorging met Exosomen en Pink Infusion

Korean skincare is fascinerend. En niet te vergeten populair. Door middel van geavanceerde technieken en natuurlijke ingrediënten biedt Koreaanse gelaatsverzorging een effectieve oplossing tegen allerlei huidproblemen. Heb je last van zonneschade of acne? Wil je op een innovatieve manier huidveroudering tegengaan of ben je op zoek naar een manier om je huid in balans en gevoed te houden?

Kies dan voor Exosomen of Pink Infusion: deze behandelingen uit Korea helpen je niet alleen je huid te herstellen, maar ook zorgen voor bescherming, intensieve hydratatie en het tegengaan van lijntjes, rimpels en acne.

PRIJS

€ 120

BEHANDELTIJD

45 minuten

EFFECT

na 2 weken

Welke Korean Skincare Behandelingen biedt Sarasin Clinic aan?

Wat is Korean skincare aka K-Beauty?

Koreaanse gelaatsverzorging staat bekend om de lange traditie van grondige huidverzorging en het gebruik van natuurlijke ingrediënten. De focus van K-beauty ligt op het behouden van een gezonde, stralende huid door middel van consistentie en zorgvuldig gekozen producten. Het gaat dus om het effectief herstellen van de huid en het voorkomen van verdere problemen zoals zonneschade, huidveroudering en ontstekingen.

Aandacht voor de huid met natuurlijke ingrediënten klinkt natuurlijk goed. Echter, de reden waarom Koreaanse gelaatsverzorging wereldwijd zo populair is geworden, komt door de effectiviteit en innovatie van producten en behandelingen. Deze zijn vaak geavanceerder en bevatten technologieën en ingrediënten die nog niet in andere delen van de wereld worden gebruikt.

Kenmerken en voordelen van Korean Skincare

  • Koreaanse gelaatsverzorging staat bekend om de diepgaande verzorging van de huid, door middel van uitgebreide routines met meerdere stappen zoals reinigen, exfoliëren, toning en het aanbrengen van serums en maskers.
  • Het aanvullend gebruik van professionele behandelingen zoals microneedling en LED-therapie verhoogt de effectiviteit van de behandelingen.
  • Het herstellen en behouden van de vochtbalans van de huid neemt een prominente plaats in.
  • Veel producten en behandelingen bevatten effectieve ingrediënten die gericht zijn op anti-aging, zoals collageen en hyaluronzuur, en bieden bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren.

Vanwege deze kenmerken en natuurlijk niet te vergeten de wetenschappelijke onderbouwing, bieden we bij Sarasin Clinic twee Koreaanse gelaatsverzorgingen aan: Exosomen en Pink Infusion. Deze behandelingen zijn specifiek gericht op het optimaal verzorgen en verjongen van je huid.

k beauty exosomen

Exosomen

Exosomen is een nieuwe(*), geavanceerde Koreaanse gelaatsverzorging die effectief is in het aanpakken van een breed scala aan huidproblemen zoals ontstekingen, roodheid, droogheid en huidveroudering. De behandeling maakt gebruik van exosomen: dit zijn kleine blaasjes die door cellen worden uitgescheiden en een belangrijke rol spelen in het herstel en het verjongen van de huid. Deze exosomen bevatten een hoge concentratie bioactieve moleculen, waaronder eiwitten, lipiden, nucleïnezuren en antioxidanten, en werken samen om de huid te herstellen en te vernieuwen.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Ben je 18 jaar of ouder en wil je specifieke huidproblemen voorkomen of aanpakken? Exosomen helpt je bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, het verbeteren van elasticiteit, het verminderen van huidirritatie en ontstekingen, roodheid, droge en schilferige huid, zonneschade, acne-littekens en een doffe teint.

Voordelen van de Exosomen-behandeling

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Minimaal invasief
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Snelle en langdurige resultaten

Behandeling Procedure

De behandeling bestaat uit drie onderdelen: een stoomreiniging met Vapozone, Microneedling voor het aanbrengen van de exosomen en LED-therapie. Deze driedelige aanpak zorgt voor een intensieve en effectieve behandeling die op meerdere niveaus je huid helpt herstellen en verjongen.

  1. Vapozone stoomreiniging: We beginnen met een stoomreiniging om de poriën te openen en onzuiverheden te verwijderen.
  2. Microneedling: Vervolgens worden de exosomen met behulp van microneedling diep in de huid gebracht; fijne naaldjes leggen microkanaaltjes in je huid aan om de opname van exosomen te verbeteren.
  3. LED-therapie: De behandeling wordt afgesloten met LED-therapie. Het helpt je huid kalmeren, de opname van exosomen verbeteren en het stimuleert het herstel van de huid.

Resultaten

  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Huid die er gladder en jonger uitziet
  • Gezonde en stralende teint
  • Vermindering van roodheid en huidirritatie
  • Verbeterde elasticiteit en stevigheid van de huid
  • Versneld herstel van zonneschade en acne-littekens
k beauty pink infusion

Pink Infusion

pink infusion behandelingBij Pink Infusion gaat het om het verbeteren van de huidstructuur en het tegengaan van huidveroudering. Bij deze innovatieve behandeling wordt het Pink Infusion serum in meerdere lagen van de huid aangebracht.

Het bestaat uit 56 actieve stoffen die samenwerken om de huid te verhelderen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, en de huidtextuur te verbeteren. Belangrijke ingrediënten zijn onder andere glutathion, vitamine B-complex, groeifactoren, peptides en hyaluronzuur. Samen zorgen ze voor effectieve anti-aging en intense hydratatie.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Als je op zoek bent naar een behandeling die grove poriën, hyperpigmentatie, een doffe teint, rimpeltjes of een droge huid herstelt en ben je 18 jaar of ouder? Dan is Pink Infusion de juiste keuze.

Voordelen van de Pink Infusion-behandeling

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Minimaal invasief
  • Directe en langdurige resultaten
  • Intense hydratatie en verheldering

Behandeling Procedure

Ook de Pink Infusion-behandeling bestaat uit vier sessies met een tussenpoze van vier weken. Elke sessie heeft, net zoals Exosomen, een driedelige aanpak: een stoomreiniging met Vapozone, het aanbrengen van Pink Infusion met de Turtlepin-technologie en als laatste een kalmerend Silicone Shield masker.

  1. Vapozone Stoomreiniging: We beginnen met een stoomreiniging om de poriën te openen en onzuiverheden te verwijderen.
  2. Turtlepin technologie: Vervolgens wordt de Pink Infusion aangebracht met behulp van Turtlepin technologie. Hierbij wordt door middel van 19 micronaalden de actieve ingrediënten diep in de huid geplaatst.
  3. Silicone Shield masker: De behandeling wordt afgesloten met een kalmerend Silicone Shield masker. Het zorgt voor extra bescherming, het kalmeert de huid en het zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten langer in de huid doorwerken.

Resultaten

  • Directe verheldering van de huid
  • Verbeterde hydratatie
  • Gladdere huidtextuur
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Gelijkmatige teint van de huid
  • Verkleining van poriën
  • Verbeterde elasticiteit

Of voeg Pink Infusion als extra toe aan onze Classic Facial of de Deepclean behandeling.

Sarasin Clinic skincare collageen huidverstrakking

Nazorg

We hebben 5 tips voor je op een rij gezet die je helpen voor optimaal restultaat bij de Exosomen of Pink Infusion behandeling. 

  1. Vermijd direct zonlicht.
  2. Vermijd hitte en zweet. Denk bijvoorbeeld aan de sauna, een hete douche of een intensieve sportles; het is beter om ze de eerste twee dagen na je behandeling over te slaan.
  3. Draag 24 uur geen make-up. Je geeft je huid zo iets meer tijd om te herstellen en het vermindert de kans op irritatie en verstopping van de poriën.
  4. Raak je gezicht zo min mogelijk aan. Wrijven of krabben kun je beter ook niet doen. Zo zorg je ervoor dat de kans op infectie en irritatie wordt geminimaliseerd.
  5. Gebruik zachte huidverzorgingsproducten. Let goed op welke ingrediënten in je skincare zitten. Vermijd huidverzorgingsproducten die alcohol, retinol of andere agressieve ingrediënten bevatten.

Boek nu jouw Koreaanse gelaatsverzorging

Ervaar zelf de voordelen en effectiviteit van Koreaanse gelaatsverzorging. Boek nu eenvoudig je Exosomen of Pink Infusion behandeling via de online agenda. Door de nieuwste K-beauty innovaties te combineren met de jarenlange ervaring van onze experts op het gebied van huidverzorging en -verjonging, weet je zeker dat je de beste resultaten behaalt. Weet je niet zeker welke van de twee gelaatsverzorgingen de beste keuze is voor jou? Boek dan een gratis consultatie. We geven je graag advies over hoe onze behandelingen bij kunnen dragen aan jouw esthetische doelen en wensen.

Prijzen van onze Korean Skincare behandelingen:

Prijzen Sarasin Facials
Sarasin FACIAL€ 75 / sessie
Sarasin LUXURY FACIAL€ 150 / sessie
Sarasin DIAMOND FACIAL€ 200 / sessie
Sarasin DEEPCLEAN€ 125 / sessie
K-BEAUTY
K-Beauty PINK INFUSION€ 125 / sessie
€ 350 voor 3 sessies*
K-Beauty EXOSOMEN€ 125 / sessie
€ 350 voor 3 sessies*
* Voor optimaal resultaat raden we 3 sessies aan, met telkens 4 weken tussen

Video’s over onze gelaatsverzorgingen

Bron: Ash M, Zibitt M, Shauly O, Menon A, Losken A, Gould D. The Innovative and Evolving Landscape of Topical Exosome and Peptide Therapies: A Systematic Review of the Available Literature. Aesthet Surg J Open Forum. 2024 Mar 19;6:ojae017. doi: 10.1093/asjof/ojae017. PMID: 38633728; PMCID: PMC11023079.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste behandeling?

Boek nu een gratis en vrijblijvende consultatie en krijg advies op maat van jouw huid en wensen.

Veelgestelde vragen over Korean Skincare

Wat is het verschil tussen Exosomen en Pink Infusion?

Zijn de behandelingen geschikt voor alle huidtypen?

Hoe lang blijven de resultaten van de behandelingen zichtbaar?

Zijn de behandelingen pijnlijk?

Hoe bereid ik me voor op de behandelingen?

Kan ik een Exosomen of Pink Infusion behandeling ondergaan als ik zwanger ben?