Logo Sarasin Clinic

Ooglidcorrectie voor en na

Wanneer je een ooglidcorrectie laat uitvoeren ga je natuurlijk op zoek naar de arts die je het best mogelijke resultaat kan bieden. Dr. Doornaert, hoofd plastische chirurgie van de Sarasin Clinic in Gent & Antwerpen is met meer dan 10 jaar ervaring gespecialiseerd in verschillende plastische en esthetische ingrepen. Bekijk hieronder de resultaten!

Wil je zelf een ooglidcorrectie laten uitvoeren, maar ben je nog op zoek naar extra advies en informatie? Boek dan een eerste consultatie. Het bedrag van deze consultatie wordt volledig in mindering gebracht van het totaalbedrag wanneer je de ingreep laat uitvoeren.

Ooglidcorrectie voor en na met natuurlijk resultaat

Het belangrijkste aan een plastische of esthetische ingreep is steeds dat het eindresultaat er natuurlijk uitziet. Het is daarom belangrijk dat je je voorafgaand aan de ingreep degelijk laat adviseren door een specialist. Hij of zij zal je kunnen informeren over de behandeling, helpen beslissen of je een boven– of onderooglidcorrectie nodig hebt, of wanneer beide oogleden zullen moeten aangepakt worden.

Voor- en nabehandeling

Dr. Maarten Doornaert voert deze operatie uit in zowel Gent, Antwerpen als Zottegem en doet dit zowel onder plaatselijke als algemene verdoving. Voor de meeste patiënten volstaat een plaatselijke verdoving. Dit is meteen de reden waarom we dit ook vaak aanraden.

Voor een goed eindresultaat is ook je eigen voorbereiding en nazorg op de ingreep een heel belangrijke parameter. De arts zal je bij een eerste consultatie en voor de ingreep voldoende informeren hierover. Je doet er dan ook goed aan deze aanbevelingen nauw op te volgen.

Boek nu je afspraak bij Dr. Doornaert

Voor een eerste consultatie rond je ooglidcorrectie

Een consultatie bij Dr. Doornaert kost €50. Dit bedrag wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag van je ingreep wanneer je die laat uitvoeren.

Reviews

Je bent op zoek naar de beste chirurg om je ooglidcorrectie te laten uitvoeren, en dus wil je goed geïnformeerd zijn. Bij de Sarasin Clinic hebben we alle vertrouwen in onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart