Spring naar de inhoud

Prijzen van een ooglidcorrectie in Gent

Ben je op zoek naar een plastisch chirurg in het Gentse om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres. Ons medisch hoofd Dr. Doornaert opereert zowel in onze privékliniek in Sint-Martens-Latem als in Antwerpen of Zottegem.

Consultatie
Eerste consultatie (deze kost wordt volledig in mindering gebracht van het totaalbedrag van je behandeling wanneer je die laat uitvoeren)€50
Bovenooglidcorrectie
Bovenste oogleden corrigeren€1.200
Onderooglidcorrectie
Onderste oogleden corrigeren€1.650
Volledige ooglidcorrectie
Zowel de bovenste- als onderste oogleden corrigeren€2.500
Anesthesie/verdoving
Optioneel kan je kiezen voor een algemene verdoving. In dat geval komt een kost van €300 bij het totaalbedrag voor anesthesie.€300

Prijzen ooglidcorrectie in Gent

We kunnen je alvast op je gemak stellen: de prijzen van een ooglidcorrectie bij Sarasin Clinic zijn dezelfde voor zowel wie ‘m laat uitvoeren in Gent als in Antwerpen. Onze privékliniek in Sint-Martens-Latem bij Gent is bijzonder goed uitgerust om je in alle comfort verder te helpen met deze behandeling.

De uiteindelijke prijs die je zal betalen is afhankelijk van enerzijds de zone die je wenst te behandelen (onder-, boven– of beide) en het type verdoving dat je wenst.

Impact van verdoving op de prijs van een ooglidcorrectie in Gent

De meest aangewezen verdoving bij een onderste-, bovenste- of volledige ooglidcorrectie is een korte, plaatselijke verdoving. Het merendeel van de patiënten in onze clinic in Gent ervaarde dit als de meest comfortabele manier om deze behandeling te laten uitvoeren. Veel mensen ervaren dit als minder ingrijpend, en kennen ook minder nadelen dan bij het wakker worden na een algemene verdoving. Sowieso krijg je van ons medisch team ook nog enkele tips mee voor het herstel.

Is het om een bepaalde reden niet mogelijk, aangewezen of wenselijk om voor een plaatselijke verdoving te kiezen? Dan is er nog steeds een optie voor volledige of algemene verdoving. In dit geval komt een extra kost van €300 bij de totaalprijs voor de anesthesie.

Welkom in onze privékliniek in Sint-Martens Latem bij Gent

Wie een ooglidcorrectie in Gent wil laten uitvoeren maakt met Sarasin Clinic de beste keuze. Onze privékliniek is gelegen in Sint-Martens-Latem, in de groene rand rond Gent. Uiteraard is er voldoende parking voorzien, en kan ervan op aan dat wij de strengste normen inzake veiligheid en hygiëne in acht nemen.

Een ooglidcorrectie laten uitvoeren in Gent kan zowel bij de gangbare ziekenhuizen als bij een privékliniek. Bij Sarasin Clinic geniet je van de kennis van een ziekenhuis gecombineerd met het comfort van een privékliniek. Ons medisch hoofd, Dr. Doornaert, heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende plastische en esthetische ingrepen. We kunnen jou dan ook een zo goed mogelijk resultaat garanderen vanuit onze eigen clinic in de Gentse rand.

Een virtuele tour doorheen onze praktijk:

Prijzen en andere veelgestelde vragen over een ooglidcorrectie in Gent

Naast de prijs van een ooglidcorrectie in onze privékliniek in Gent (Sint-Martens-Latem) krijgen wij nog regelmatig andere veelvoorkomende vragen over deze behandeling aan de bovenste of onderste oogleden.

Heb je zelf nog een onbeantwoorde vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons medisch secretariaat of een eerste consultatie (€50) in te boeken om jouw situatie in detail te bespreken.

Ben je op zoek naar prijzen van onze andere behandelingen? Die kan je hier terugvinden.

Boek nu je consultatie in Gent (€50)

Een eerste consultatie in Gent kost slechts €50

Boek nu een conusltatie bij Dr. Doornaert om een eventuele ooglidcorrectie te bespreken. De eerste consultatie kost €50. Deze kost wordt integraal in mindering gebracht van het eindtotaal van je ingreep wanneer je ervoor kiest deze te laten uitvoeren.

Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie jonge vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na de operatie