Logo Sarasin Clinic

Prijzen van een ooglidcorrectie in Gent

Ben je op zoek naar een plastisch chirurg in het Gentse om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren? Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres. Ons medisch hoofd Dr. Doornaert opereert zowel in onze privékliniek in Sint-Martens-Latem als in Antwerpen of Zottegem.

Prijzen ooglidcorrectie in Gent

We kunnen je alvast op je gemak stellen: de prijzen van een ooglidcorrectie bij Sarasin Clinic zijn dezelfde voor zowel wie ‘m laat uitvoeren in Gent als in Antwerpen. Onze privékliniek in Sint-Martens-Latem bij Gent is bijzonder goed uitgerust om je in alle comfort verder te helpen met deze behandeling.

De uiteindelijke prijs die je zal betalen is afhankelijk van enerzijds de zone die je wenst te behandelen (onder-, boven– of beide) en het type verdoving dat je wenst.

Eerste consultatie
We bespreken samen met jou welk type ooglidcorrectie de oplossing kan zijn voor jouw specifieke situatie.
50
  • In een eerste consultatie bekijkt Dr. Doornaert samen met jou wat de meest aangewezen behandeling voor jouw situatie is.
  • Merk op: de kost van deze consultatie wordt volledig in mindering gebracht van het totaalbedrag van je ingreep wanneer je beslist die bij ons te laten uitvoeren.
Bovenooglidcorrectie
Enkel de bovenste oogleden
1200
  • In een bovenooglidcorrectie verwijderen we de verslapte huid boven je ogen, waardoor je van die vermoeide blik of ongemakken afraakt.
  • Merk op: deze prijs is gebaseerd op een plaatselijke verdoving. Wil je deze ingreep onder een algemene verdoving laten uitvoeren? Dan komt €300 bij deze prijs voor de anesthesie.
Onderooglidcorrectie
Enkel de onderste oogleden
1650
  • Bij een onderooglidcorrectie verwijderen we de verslapte huid onder je ogen, waardoor je een frissere, jeugdigere blik krijgt.
  • Merk op: deze prijs is gebaseerd op een plaatselijke verdoving. Wil je deze ingreep onder een algemene verdoving laten uitvoeren? Dan komt €300 bij deze prijs voor de anesthesie.
Volledige ooglidcorrectie
Zowel de bovenste- als onderste oogleden
2500
  • De volledige zone van je oogleden rond je ogen wordt aangepakt door onze plastisch chirurg. Je krijgt opnieuw een frisse blik, en hebt geen last meer van hangende oogleden of andere ongemakken.
  • Merk op: deze prijs is gebaseerd op een plaatselijke verdoving. Wil je deze ingreep onder een algemene verdoving laten uitvoeren? Dan komt €300 bij deze prijs voor de anesthesie.

Impact van verdoving op de prijs van een ooglidcorrectie in Gent

De meest aangewezen verdoving bij een onderste-, bovenste- of volledige ooglidcorrectie is een korte, plaatselijke verdoving. Het merendeel van de patiënten in onze clinic in Gent ervaarde dit als de meest comfortabele manier om deze behandeling te laten uitvoeren. Veel mensen ervaren dit als minder ingrijpend, en kennen ook minder nadelen dan bij het wakker worden na een algemene verdoving. Sowieso krijg je van ons medisch team ook nog enkele tips mee voor het herstel.

Is het om een bepaalde reden niet mogelijk, aangewezen of wenselijk om voor een plaatselijke verdoving te kiezen? Dan is er nog steeds een optie voor volledige of algemene verdoving. In dit geval komt een extra kost van €300 bij de totaalprijs voor de anesthesie.

Welkom in onze privékliniek in Sint-Martens Latem bij Gent

Wie een ooglidcorrectie in Gent wil laten uitvoeren maakt met Sarasin Clinic de beste keuze. Onze privékliniek is gelegen in Sint-Martens-Latem, in de groene rand rond Gent. Uiteraard is er voldoende parking voorzien, en kan ervan op aan dat wij de strengste normen inzake veiligheid en hygiëne in acht nemen.

Een ooglidcorrectie laten uitvoeren in Gent kan zowel bij de gangbare ziekenhuizen als bij een privékliniek. Bij Sarasin Clinic geniet je van de kennis van een ziekenhuis gecombineerd met het comfort van een privékliniek. Ons medisch hoofd, Dr. Doornaert, heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende plastische en esthetische ingrepen. We kunnen jou dan ook een zo goed mogelijk resultaat garanderen vanuit onze eigen clinic in de Gentse rand.

Een virtuele tour doorheen onze praktijk:

Prijzen en andere veelgestelde vragen over een ooglidcorrectie in Gent

Naast de prijs van een ooglidcorrectie in onze privékliniek in Gent (Sint-Martens-Latem) krijgen wij nog regelmatig andere veelvoorkomende vragen over deze behandeling aan de bovenste of onderste oogleden.

Heb je zelf nog een onbeantwoorde vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons medisch secretariaat of een eerste consultatie (€50) in te boeken om jouw situatie in detail te bespreken.

Ben je op zoek naar prijzen van onze andere behandelingen? Die kan je hier terugvinden.

Boek nu je consultatie in Gent (€50)

Een eerste consultatie in Gent kost slechts €50

Boek nu een conusltatie bij Dr. Doornaert om een eventuele ooglidcorrectie te bespreken. De eerste consultatie kost €50. Deze kost wordt integraal in mindering gebracht van het eindtotaal van je ingreep wanneer je ervoor kiest deze te laten uitvoeren.

Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie jonge vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na de operatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart