Logo Sarasin Clinic

Prijs van een ooglidcorrectie in Antwerpen

Dr. Maarten Doornaert voert ooglidcorrecties uit in Antwerpen, maar even goed in het AZ Sint-Elisabeth in Zottegem én in onze privékliniek in Sint-Martens-Latem bij Gent. De prijs voor elk van deze locaties is dezelfde. We zetten hieronder graag even alle voordelen voor je op een rijtje.

Prijzen ooglidcorrectie in Antwerpen

Zoals hierboven reeds aangegeven kunnen we je alvast geruststellen over de prijs van een ooglidcorrectie in Antwerpen: die is exact dezelfde als de prijs die je betaald in onze privékliniek in Gent. Wij geven natuurlijk de voorkeur aan een ingreep in onze eigen privékliniek, omdat we je daar van het meest comfort kunnen voorzien.

De uiteindelijke prijs die je zal betalen is afhankelijk is dus niet afhankelijk van de locatie (Antwerpen, Gent of Zottegem), maar van enerzijds de zone die je wenst te behandelen (onder-, boven– of beide) en het type verdoving die (plaatselijk of algemeen) je wenst.

Eerste consultatie
Wanneer je een ooglidcorrectie wil laten uitvoeren in Antwerpen of Gent boek je eerst een consultatie.
50
  • In een eerste consultatie bekijkt Dr. Doornaert samen met jou welke ooglidcorrectie een oplossing kan bieden voor jouw probleem of de situatie waarin je je bevindt.
  • Merk op: de kost van deze consultatie wordt volledig in mindering gebracht van het totaalbedrag van je ingreep wanneer je beslist die bij ons te laten uitvoeren.
Bovenooglidcorrectie
Enkel de bovenste oogleden
1200
  • In een bovenooglidcorrectie verwijderen we de verslapte huid boven je ogen, waardoor je van die vermoeide blik of ongemakken afraakt.
  • Merk op: deze prijs is gebaseerd op een plaatselijke verdoving. Wil je deze ingreep onder een algemene verdoving laten uitvoeren? Dan komt €300 bij deze prijs voor de anesthesie.
Onderooglidcorrectie
Enkel de onderste oogleden
1650
  • Bij een onderooglidcorrectie verwijderen we de verslapte huid onder je ogen, waardoor je een frissere, jeugdigere blik krijgt.
  • Merk op: deze prijs is gebaseerd op een plaatselijke verdoving. Wil je deze ingreep onder een algemene verdoving laten uitvoeren? Dan komt €300 bij deze prijs voor de anesthesie.
Volledige ooglidcorrectie
Zowel de bovenste- als onderste oogleden
2500
  • De volledige zone van je oogleden rond je ogen wordt aangepakt door onze plastisch chirurg. Je krijgt opnieuw een frisse blik, en hebt geen last meer van hangende oogleden of andere ongemakken.
  • Merk op: deze prijs is gebaseerd op een plaatselijke verdoving. Wil je deze ingreep onder een algemene verdoving laten uitvoeren? Dan komt €300 bij deze prijs voor de anesthesie.

De verdoving bepaalt mee de prijs van je ooglidcorrectie

Hoewel het overgrote deel van de patiënten kiest voor een ooglidcorrectie onder plaatselijke verdoving, zijn er ook situaties waar een algemene verdoving (die vaak ‘onder narcose’ wordt genoemd) aangewezen is. In dat geval wordt €300 bij het totaal van je behandeling geteld.

De meeste van onze patiënten opteren zoals gezegd echter voor een plaatselijke verdoving en een behandeling in onze privékliniek. Ze doen dit voornamelijk omdat de verdoving zo minder ingrijpend is, en omdat ze wakker en bewust in een comfortabele setting terug op hun positieven kunnen komen na de behandeling.

Onze privékliniek op slechts 30 minuten van Antwerpen

Locatie Sarasin Clinic Antwerpen en Gent

 

Je vindt de Sarasin Clinic in Sint-Martens-Latem, op slechts een klein half uurtje rijden van Antwerpen. We voorzien gratis parking voor de deur, en verwelkomen je graag in de meest comfortabel mogelijke setting om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Het spreekt voor zich dat wij dagelijks de hoogste eisen stellen aan onszelf: zowel op gebied van hygiëne, patiëntenzorg als medische ingrepen leggen wij de lat op het allerhoogste niveau.

Enkele foto’s van Sarasin Clinic

Een virtuele tour doorheen onze praktijk:

Prijzen van een ooglidcorrectie in Antwerpen & andere interessante links

Naast de prijs van een ooglidcorrectie in Antwerpen krijgen wij nog regelmatig andere veelvoorkomende vragen over deze behandeling aan de bovenste of onderste oogleden. We hebben hieronder de meest interessante vragen voor je opgelijst.

Heb je zelf nog een onbeantwoorde vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons medisch secretariaat of een eerste consultatie (€50) in te boeken om jouw situatie in detail te bespreken.

Ben je op zoek naar prijzen van onze andere behandelingen? Die kan je hier terugvinden.

Boek nu je eerste consultatie (€50)

Een eerste consultatie kost slechts €50

Boek nu een conusltatie bij Dr. Doornaert in onze privékliniek in Gent om jouw aanstaande ooglidcorrectie te bespreken. Een eerste consultatie kost €50 en verplicht je nog tot niets. Deze kost wordt bovendien ook volledig in mindering gebracht van het totaalbedrag van je ingreep wanneer je ervoor kiest deze bij ons te laten uitvoeren.

Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie jonge vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na de operatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart