Aller au contenu

Lemon Bottle: dé effectieve behandeling voor het oplossen van vet

Al gehoord van Lemon Bottle, de razend populaire effectieve fat dissolving behandeling? Deze geavanceerde injecteerbare formule combineert vitamine B2 met natuurlijke enzymen om de afbraak van vetcellen te versnellen en biedt een geweldig niet-invasief alternatief op cosmetische ingrepen met direct zichtbare resultaten. Nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder om erachter te komen welke voordelen Lemon Bottle biedt en welke resultaten je kunt verwachten.

PRIX

À partir de 200 euros

TEMPS DE TRAITEMENT

20-30 minuten

EFFET

permanent

Wat is Lemon Bottle?

Lemon Bottle is een geavanceerde injectiebehandeling die specifiek ontworpen is voor het oplossen van vet op specifieke plekken van het lichaam. De innovatieve formule bevat riboflavine, bromelaïne en lecithine en breekt efficiënt vetcellen af. Als onderdeel van de nieuwste generatie in esthetische behandelingen biedt Lemon Bottle een snelle en doeltreffende methode voor vetreductie.

Het vetmetabolisme van de behandelde plekken van je lichaam wordt op moleculair niveau door Lemon Bottle gestimuleerd. Deze behandeling biedt hierdoor een precieze aanpak voor het verminderen van vetophopingen en het verbeteren van lichaamscontouren die met dieet en lichaamsbeweging moeilijk te bereiken zijn.

lipolyse du double menton

Voor wie is de behandeling geschikt?

Iedereen vanaf 18 jaar die op zoek is naar een niet-invasief alternatief voor cosmetische chirurgie kan gebruik maken van deze behandeling. Bij de volgende esthetische doelen is Lemon Bottle zeer geschikt:

 • Vermindering van lokale vetophopingen. Perfect als je kleine tot middelgrote vetophopingen aan wilt pakken die niet verdwijnen door dieet en sport.
 • Contouring van het lichaam. Helpt bij het vormen en definiëren van contouren op plekken zoals de buik, dijen, armen en onder de kin.
 • Verbetering van de lichaamssymmetrie. Lemon Bottle kan je helpen een oneven vetverdeling aan te pakken.
 • Verfijning na gewichtsverlies. Heb je veel gewicht verloren en zijn er wat kleine vetophopingen overgebleven? Die kunnen goed worden aangepakt met Lemon Bottle.
 • Niet-invasief alternatief voor liposuctie: Een optie voor diegenen die de voorkeur geven aan een minder ingrijpende methode dan chirurgie.

Video over Lemon Bottle

Voordelen van Lemon Bottle

 • Het is een niet-invasieve procedure. In vergelijking met chirurgische ingrepen is het risico op complicaties een stuk kleiner. 
 • Je hebt geen last van downtime. Omdat de behandeling niet-invasief is, hoef je geen rekening te houden met een lange hersteltijd. Perfect voor bijvoorbeeld tijdens je lunchpauze, je kunt daarna direct verder met je dag. 
 • De procedure is snel en efficiënt. De behandeling duurt vaak niet langer dan 30 minuten. 
 • De behandeling biedt flexibiliteit. Lemon Bottle kan namelijk worden gebruikt om  eenvoudig verschillende gebieden van het lichaam te behandelen.

Welke zones kan je behandelen met Lemon Bottle?

 • Double menton
 • Bras supérieurs
 • Les bas-fonds
 • Poignées d'amour
 • Binnenkant & Buitenkant Dijen
Sarasin clinic zones lemonbottle
Chirurgien plasticien de la clinique Sarasin

Réservez votre première consultation en ligne

Réservez dès maintenant une consultation gratuite et sans engagement dans notre clinique pour obtenir des conseils sur mesure.

Chirurgien plasticien de la clinique Sarasin

Réservez votre première consultation en ligne

Réservez dès maintenant une consultation gratuite et sans engagement dans notre clinique pour obtenir des conseils sur mesure.

De Behandelingsprocedure

 • Benieuwd hoe de procedure er precies uitziet? Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren artsen en huidtherapeuten. Bij de Lemon Bottle behandeling zal je eerst met je arts in gesprek gaan. Tijdens dit gesprek bespreken jullie jouw specifieke situatie en wensen en zal de arts je adviseren over de behandeling. Vervolgens stellen jullie samen een behandelplan op. Voor het beste en meest complete resultaat raden we in sommige situaties aan om meerdere sessies te ondergaan.
 • De huid waar de injecties worden gezet wordt ontsmet en indien het nodig is kan er wat verdovende gel worden aangebracht. Veel van onze patiënten ervaren minimaal ongemak bij onze injectiebehandelingen, je hoeft je hier dus geen zorgen over te maken.
 • Vervolgens injecteert de arts met een fijne naald de Lemon Bottle-oplossing direct in de huid. In totaal duurt de behandeling niet langer dan 20 tot 30 minuten. Mocht je meerdere gebieden willen behandelen, dan duurt het natuurlijk iets langer.

Resultaten: wat kun je verwachten?

Sommige patiënten merken na 24 uur de eerste effecten al op, anderen zien na een paar dagen de eerste resultaten. Het is een geleidelijk proces dat afhankelijk is van hoe jouw lichaam reageert op de behandeling en hoe snel het afgebroken vetcellen af kan voeren. De volledige resultaten kun je verwachten na vier tot zes weken. Dit kan je verwachten:

 • Zichtbare vermindering van vetophopingen.
 • Meer gedefinieerde en gestroomlijnde lichaamscontouren.
 • Strakkere en gladdere huid door het stimuleren van natuurlijke lichaamsprocessen.
 • Vermindering van lichaamsomvang op de behandelde gebieden.
 • Verbetering in de symmetrie van het lichaam.

Voor & Na foto’s fat dissolving

Forfait menton grassouillet de la Clinique Sarasin : lipolyse, menton hifu et ligne de la mâchoire
Clinique Sarasin - Lipolyse
Clinique Sarasin Lipolyse Menton grassouillet avant et après
Lipolyse avant + première séance + deuxième séance

Pré et post-cure

Na je behandeling ontvang je van de arts specifieke nazorginstructies; deze zijn afgestemd op je persoonlijke situatie en de aard van je behandeling. Zorg ervoor dat je deze goed opvolgt, het helpt namelijk bij een optimaal herstel en het bevordert de effectiviteit van de behandeling. Ook hebben we hier een aantal tips voor je op een rij gezet om de behandeling zo goed mogelijk in te gaan en om eventuele bijwerkingen snel weg te laten trekken.

Avant le traitement

 • Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd bent voor de behandeling. Drink dus voldoende water; dit helpt bij het afvoeren van de afgebroken vetcellen na de behandeling.
 • Neem op de dag zelf en een dag van tevoren geen medicijnen en supplementen die een bloedverdunnende werking hebben. Denk aan aspirine, visolie en ibuprofen. Dit vermindert het risico op blauwe plekjes. Slik je bloedverdunnende medicatie op recept? Overleg dan eerst met je behandelend arts of je hier tijdelijk mee kan stoppen en benoem dit tijdens je consultatie.
 • Drink geen alcohol. Vermijd drankjes met alcohol 24 uur voor de aanvang van je behandeling.

Après le traitement

 • Belangrijk: drink 2 liter water per dag en eet niet vettig gedurende 1 week
 • Hoewel Lemon Bottle niet-invasief is, raden we je wel aan om zware lichamelijke inspanning de eerste 48 uur over te slaan. Zo belast je het behandelde gebied niet en kan de mogelijke zwelling of kunnen de blauwe plekjes beter herstellen.
 • Vermijd tot 48 uur na de behandeling hoge temperaturen, zoals sauna’s, hete baden en direct zonlicht zodat de zwelling goed wegtrekt.
 • Vermijd drankjes met alcohol tot 24 uur na de behandeling.
 • Vermijd make-up, elektrolyse, harsen en bleken gedurende 12-72 uur na de behandeling.

Boek nu jouw Lemon Bottle behandeling

Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog jouw Lemon Bottle behandeling via onze online agenda. Deze geweldige innovatieve procedure helpt je bij het aanpakken van die hardnekkige vetophopingen die je via dieet en sporten niet weg krijgt. Twijfel je of Lemon Bottle de juiste keuze is voor jou? Boek dan een gratis consultatie. Onze ervaren artsen begrijpen hoe ze door middel van onze behandelingen jouw esthetische doelen kunnen bereiken. Weet je niet zeker of Lemon Bottle of misschien toch beter Lipolyse past? Onze experts denken graag met je mee tijdens een gratis consultatie.

Video’s over fat dissolving

Prijzen Lemon Bottle

Prijzen Lipolyse / Lemonbottle
Dubbele Kin 1 flacon€ 200
Dubbele Kin 2 flacons€ 250
Onderarmen 2 flacons€ 250
Extra flacon: +50 €
Onderbuik 3 flacons
€ 300
Extra flacon: +50 €
Love Handles 3 flacons€ 300
Extra flacon: +50 €
Binnenkant Dijen (beide) 3 flacons€ 300
Extra flacon: +50 €
Buitenkant Dijen (beide) 3 flacons€ 300
Extra flacon: +50 €
Chirurgien plasticien de la clinique Sarasin

Réservez une première consultation ici

Réservez dès maintenant une consultation gratuite et sans engagement pour obtenir des conseils adaptés à votre peau et à vos besoins.

Veelgestelde vragen over Lemon Bottle

Wat kost een Lemon Bottle behandeling?

Zijn de resultaten blijvend?

Le traitement est-il douloureux ?

Hoeveel sessies zijn nodig voor een optimaal resultaat?

Kan je Lemon Bottle combineren met andere behandelingen?

Wat is het verschil tussen Lipolyse en Lemon Bottle?

Helpt de Lemon Bottle behandeling ook bij vet op de armen?

Voor welke zone werkt Lemon Bottle fat dissolving het beste?

Is Lemon Bottle fat dissolving een veilige formule?

Wanneer is het volledige resultaat zichtbaar?

Blijven de prikjes zichtbaar?

Le traitement est-il douloureux ?

Welke bijwerkingen kan ik verwachten?