Logo Sarasin Clinic

Traangoot fillers Gent

Ben je op zoek naar de beste plek in België voor een behandeling met traangootfillers? Dan ben je bij Sarasin Clinic in Gent (Sint-Martens-Latem) aan het juiste adres: onze verschillende esthetische artsen hebben meer dan 10 jaar ervaring met verschillende injectables en kregen intussen al honderden positieve reviews van eerdere patiënten.

Traangoot filler behandeling in Gent

Locatie Sarasin Clinic Antwerpen en Gent

 

Met zijn comfortabel en modern ingerichte privékliniek in Sint-Martens-Latem bij Gent is Sarasin Clinic één van de best gekende en meest gewaardeerde instituten voor plastische en esthetische ingrepen in Vlaanderen. Naast de consultaties en injectables in Sint-Martens-Latem worden door onze artsen ook nog ingrepen en operaties uitgevoerd in Antwerpen en het AZ in Zottegem.

Bij Sarasin clinic geniet je dus van de expertise van een algemeen ziekenhuis, gecombineerd met de uitstekende zorg, persoonlijke aanpak en de privacy van een privékliniek. Het is dankzij die magische formule dat wij al jarenlange kunnen bogen op een grote groep tevreden patiënten.

Onze Clinic bevindt zich in de groene rand rond Gent in het centrum van België. Onze praktijk is makkelijk bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer, en er is steeds gratis parking aan de deur voorzien. Door de centrale ligging rij je in ruwweg een half uur van zowel Brugge, Kortrijk, Antwerpen als Brussel naar onze Sarasin Clinic toe.

Prijs van traangoot fillers in Gent

Traangootfiller
Prijs per spuit van 1ml. Meestal heb je aan één behandeling voldoende om een mooi resultaat te bekomen. Stel dat je toch meer zou nodig hebben, dan wordt dit op voorhand besproken.

Zo weet je altijd op voorhand wat de kost van de behandeling zal zijn.
Wij openen nooit zomaar een tweede spuit, zonder toestemming van de patiënt.
€400

Elke behandeling bevat 1 spuit, en elke spuit bevat 1ml filler die slechts één maal wordt gebruikt. Het is daardoor niet mogelijk om bijvoorbeeld twee behandelingen van 0,5ml met éénzelfde spuit af te werken, vanzelfsprekend om hygiënische redenen.

Dit hoeft uiteraard niet te betekenen dat telkens de volledige 1ml moet worden geïnjecteerd. Onze esthetisch arts bespreekt telkens op voorhand met jou je wensen en verwachtingen van het resultaat, om dit dan nadien zo dicht als mogelijk te benaderen.

Boek nu je traangoot filler in Gent

€400 voor één spuit (1ml)

We staan bij Sarasin Clinic helemaal klaar om je met de beste zorgen te ontvangen in onze comfortabele en gezellige clinic in Sint-Martens-Latem. Elke traangootfiller behandeling neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag. Voor elke behandeling van €400 voorzien we één spuit van 1ml filler. In de meeste gevallen volstaat dit dan ook om tot een mooi resultaat te komen.

Traangoot filler behandeling in alle rust en comfort

Hieronder kan je enkele foto’s terugvinden van de faciliteiten van onze privé Clinic in Gent. Zowel op gebied van inrichting als uitrusting kom je terecht in één van de toplocaties voor traangoot fillers in België. Een plek waar je ontspannen naar de behandeling kan toeleven, en waar met de opperste concentratie voor je wordt gezorgd in een vriendelijke en toegankelijke sfeer.

Met alle bijkomende vragen kan je steeds terecht bij één van onze dokters of de verpleegsters van ons medisch secretariaat. Zij helpen je graag verder met advies of het boeken van een afspraak. Wist je trouwens dat je dat laatste ook handig zelf kan doen via onze online boekingsmodule?

De beste traangoot filler resultaten in België

SC-Academy traangootfiller
Sarasin Clinic traangootfiller

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart