Logo Sarasin Clinic

Hoe lang blijven traangootfillers?

Hoewel de resultaten — en de houdbaarheid ervan — steeds verschillen van persoon tot persoon, kunnen we stellen dat een behandeling met traangootfillers tot 6 maanden zijn effect blijft behouden. Je doet er dus goed aan tijdig een nieuwe behandeling te boeken om een optimaal resultaat te blijven behouden.

Effect van een traangoot filler

Traangootfillers worden door plastisch en esthetisch chirurgen in de eerste plaats gebruikt om donkere wallen of kringen onder je ogen weg te werken. Daarnaast gebruikt men deze techniek ook om de huid onder de ogen te verstevigen. Opgelet: dit is helemaal niet hetzelfde als een ooglidcorrectie, waar de huid van de  oogleden effectief wordt weggehaald.

In tegenstelling tot andere behandelingen met fillers worden traangootfillers niet alleen tegen een verouderingsproces ingezet. Ook bij jonge mensen heeft deze behandeling al z’n nut bewezen. Zo kunnen jonge mannen en vrouwen al op erg jonge leeftijd last krijgen van donkere kringen en wallen rond de ogen. In dat geval zal de plastisch chirurg een traangootfiller toepassen, wat de huid rond de ogen zal verstrakken en lichter zal maken. Ook de kleine ‘vetzakjes’ onder de ogen kunnen met deze behandeling worden aangepakt.

traangoot filler

In elk van bovenstaande gevallen kan je ervan uitgaan dat het effect van de behandeling ongeveer 6 maanden zal aanhouden. Na die 6 maanden boek je dus best een nieuwe behandeling, wil je dat de positieve effecten ervan aanhouden.

Een traangootfiller is echter géén oplossing voor rimpeltjes rond de ogen, wat we kraaienpootjes noemen. Om kraaienpootjes weg te werken kies je voor een behandeling met spierontspanners (die je misschien beter kent onder de merknaam ‘Botox’).

Prijs van een traangoot filler behandeling

Zoals hierboven aangegeven behoud een traangoot filler behandeling zijn effect ongeveer zes maanden. De kostprijs van één behandeling kan je hieronder terugvinden:

Traangootfiller
Prijs per spuit van 1ml. Meestal heb je aan één behandeling voldoende om een mooi resultaat te bekomen. Stel dat je toch meer zou nodig hebben, dan wordt dit op voorhand besproken.

Zo weet je altijd op voorhand wat de kost van de behandeling zal zijn.
Wij openen nooit zomaar een tweede spuit, zonder toestemming van de patiënt.
€400

Elke behandeling met een traangootfiller bevat 1 spuit van exact 1 ml filler. Het is echter niet zo dat de dokter bij elke persoon de volledig inhoud van de spuit zal injecteren. In sommige gevallen volstaat het om slechts een kleine toevoeging te doen, of moet aan beide zijden van het aangezicht een verschillende hoeveelheid worden ingebracht.

We krijgen vaak de vraag of de resterende inhoud van een spuit niet kan worden bewaard voor een volgende behandeling. Dit is echter iets wat nooit kan of mag gedaan worden, enkel en alleen al om hygiënische redenen. Bij Sarasin Clinic gebruiken we voor elke behandeling een nieuwe spuit. De eventuele overgebleven filler wordt vernietigd.

Hoeveel filler heb ik nodig?

Om te bepalen hoeveel filler in jouw traangoot moet geïnjecteerd worden om de problemen die je ervaart op te lossen is een afspraak met de dokter/plastisch chirurg nodig. Die zal samen met jou bespreken welk resultaat je wil bekomen, en een inschatting maken van welke behandeling daarvoor nodig is. Ook tijdens de ingreep zal hij of zij je  constant informeren over het verloop van de behandeling.

Boek nu je traangoot filler in België

€400 voor één spuit (1ml)

Elke traangoot filler behandeling neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag, en wordt uitgevoerd in onze comfortabele clinic in Sint-Martens-Latem bij Gent. Voor elke behandeling van €400 voorzien we één spuit van 1ml filler.

Waar je traangoot filler boeken?

We begrijpen maar al te goed dat je voor een ingreep aan je gezicht enkel het beste wil. Dan ben je bij Sarasin Clinic aan het juiste adres! In onze comfortabele privékliniek in Sint-Martens-Latem bij Gent ontvangen we je graag in de best mogelijke omstandigheden. Zowel op gebied van medisch personeel als kennis van plastische chirurgie kom je terecht in één van de toplocaties voor traangootfillers in België.

We hopen je zo al een beetje op je gemak te stellen, maar uiteraard kan je met alle bijkomende vragen nog terecht bij één van onze dokters of verpleegsters van ons medisch secretariaat.

Kijk binnen bij Sarasin Clinic

De beste traangoot filler resultaten in België

SC-Academy traangootfiller
Sarasin Clinic traangootfiller

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart