Logo Sarasin Clinic

Profhilo Face

Profhilo puur hyaluronzuur voor huidverbetering

Profhilo is de nieuwste ontwikkeling op huidverbeteringsgebied! Het is puur hyaluronzuur zonder volume. Door middel van injecties brengen we het in de huid aan. Hierdoor zorgt het voor een huidverbetering die onmiddellijk zorgt voor hydratatie van de huid. En tot het vormen van collageen en elastine. Deze eiwitten zorgen ervoor dat je huid steviger en elastischer wordt. Bovendien geeft het een liftend effect en laat fijne lijntjes verdwijnen. Het is ideaal voor iedereen die zijn huid wil verbeteren,. Zonder volumetoename. Bovendien is het geschikt voor zowel voor het gezicht, de hals of de handen!

Het is dus geen filler maar wel puur hyaluronzuur. Je eigen huid wordt aan het werk gezet, hierdoor krijg je altijd een natuurlijk resultaat.

Profhilo is een product van IBSA en is sinds 2016 op de markt in Engeland en Italië. Profhilo heeft al diverse Aesthetic Awards gewonnen!

Wil je weten of Profhilo geschikt is om jouw uitstraling te verbeteren, boek dan online je gratis consultatie in.

Wat doet het?

  • verbeteren van de teint “éclat” van je huid
  • verzachten en verdwijnen van fijne lijntjes
  • geeft een sterk hydraterend effect, die enkele weken zal aanhouden
  • vermindert roodheid in het gelaat
  • matig hangende wangen en onscherpe kaaklijn worden strakker (indien er teveel huidoverschot is of teveel vet dan ben je beter met andere behandelingen zijnde de chirurgische technieken)
  • Profhilo gaat het natuurlijke verouderingsproces tegen, het maakt je huid jonger en strakker
  • Profhilo is puur hyaluronzuur dat op een geheel andere manier geproduceerd is dan de “normale” hyaluronzuurfillers. “Normale” fillers zorgen vooral voor extra volume ter hoogte van de injectieplek, Profhilo doet dit niet!
  • Profhilo laat je eigen huidcellen (fibroblastenkeratinocyten en adipocyten) meer collageen en elastine aanmaken. Deze eiwitten zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Ons artsen team zal u zeker adviseren zodat u de juiste behandeling krijgt voor uw probleemzone. Afhankelijk van de indicatie en de wens van de patiënt wordt de juiste behandeling / techniek aanbevolen.

Wat is de prijs van een Profhilo behandeling?

De prijs per sessie is € 350. Voor de laatste sessie (in een kuur van 3 sessies) betaal je slechts € 250. (zie prijslijst)

Een eerste behandelkuur bestaat altijd uit twee of drie sessie’s. Als je een derde behandeling nodig hebt bij je kuur, kost deze derde behandeling €250 in plaats van €350.

Bij een touch-up behandeling na 6 maanden is slechts één behandeling nodig. Wij adviseren de eerste keer een kuur te doen van (2 of 3 sessies) en daarna elke 6-9 maand 1 sessie te doen.

Vanaf wanneer begin je best met Profhilo

Vanaf je 30e worden de cellen die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid van de huid minder actief.

Profhilo stimuleert juist deze cellen. Je zet dus je eigen huid weer aan het werk om te verbeteren, en bereikt hierdoor een heel natuurlijk resultaat.

U kan online een reservatie maken bij één van onze artsen u bent niet verplicht om eerst op consultatie te komen want alles wordt besproken vlak voor een behandeling.

Er zijn  slechts 5 oppervlakkige injecties per gelaatshelft nodig.

Bij een Profhilo behandeling wordt het hyaluronzuur geïnjecteerd met de zogenaamde 5-points BAP techniek. Hierbij worden er op 5 plekken per zijde van het gelaat injecties geplaatst, met 0,2 ml hyaluronzuur per injectie.

Deze 5 plekken zijn speciaal gekozen, zodat de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk is. De injecties zijn goed te verdragen, een verdovende zalf is hier niet nodig.

Bij een eerste kuur Profhilo heb je altijd twee tot drie sessie’s nodig, afhankelijk van je huidconditie. Tussen elke sessie zit een maand interval.

Het duurt even voordat je resultaat van de huidverbetering en huidverstrakking ziet.

Profhilo zet de eigen huidcellen aan het werk, en net daarom duurt het ongeveer één maand na de laatste behandeling voordat je resultaat begint te zien van de structurele huidverbetering.

Na een kuur Profhilo (met twee tot drie behandelingen) heb je ongeveer 12 maanden een zichtbaar mooi resultaat.

Het DNA van de huid is geprogrammeerd om te blijven verouderen. Jammer genoeg wil dit zeggen wanneer je huidverbetering / verstrakking wenst dat je dit uiteraard moet blijven stimuleren.

Eens de rijpere huid niet meer aangezet wordt tot stimulatie, dan zal je effect ook geleidelijk aan afnemen.

Na de eerste kuur van twee of drie behandelingen, kun je de Profhilo behandeling elke 9 tot 12 maanden herhalen met slechts 1 sessie.

De herhalingsfrequentie hangt af van je huidconditie. Je krijgt altijd persoonlijk advies wat voor jou de beste herhalingsfrequentie is.

Combineer deze behandeling in ons “Sarasin Glow” protocol.

Profhilo is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die de huid van hun gelaat / hals of handen willen verbeteren.

De ideale startleeftijd is 35 jaar. Vanaf deze leeftijd nemen collageen– en elastineproductie van je huid af, waardoor de huid veroudert.

Het grote deel van onze patiënten doet een Profhilo behandeling om de huidstructuur te verbeteren, fijne rimpeltjes te verzachten, het typische “glow” effect te verkrijgen en de huid strakker te maken.

Een Profhilo behandeling is een heel veilige behandeling.

Net als bij elke injectie, is het mogelijk dat er kleine blauwe plekjes ontstaan. Omdat de injecties oppervlakkig zijn, is die kans heel gering.

Wij raden onze patiënten aan om 24 uur voor een behandeling geen alcohol of Ibuprofen te gebruiken.

De eerste uren na de behandeling zijn kleine bultjes zichtbaar op de plaats van injectie. Dit is normaal, en trekt binnen enkele uren weg.

Je huid wordt niet rood, en gaat ook niet schilferen na de behandeling.

Maak hier uw afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart