Logo Sarasin Clinic

Profhilo Body

Laat ons het product van 2022 introduceren ‘Profhilo Body’. 

Profhilo kennen we als ‘anti-aging behandeling’ voor het gelaat. Goed nieuws! Nu is er ook Profhilo Body geschikt voor het lichaam.

Sarasin Clinic Profhilo Body

Wat is Profhilo Body?

In 2016 heeft Profhilo Body de Aesthetics Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling, omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met heel specifieke voordelen. 

Profhilo (Body) bestaat uit puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Een anti-aging behandeling speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam. 

De werking van Profhilo Body is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt de huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger. 

Profhilo Body verjongt de huid zonder volume te geven zoals bij andere type fillers. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijk hyaluronzuur.

Welke zones kun je met Profhilo Body behandelen?

De behandeling is geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen, knieholtes en de buik. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger, veerkrachtiger en is beter gehydrateerd. 

Voor wie is de behandeling Profhilo Body geschikt?

Voor iedereen vanaf +/-  30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan.

De behandeling kan indien gewenst gecombineerd worden met eventuele andere behandelingen. Bekijk hier ons aanbod.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Direct na de behandeling zie je al de eerste huidverbetering, omdat de huid beter gehydrateerd wordt. De gezichtscontouren zien er al strakker uit, maar het optimale resultaat toont zich ongeveer een maand of drie na de eerste behandeling, wanneer de huid collageen en elastine heeft aangemaakt. 

Vanaf 6-10 weken na de eerste behandeling is het optimale effect steeds duidelijker. Dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. 

Prijs Profhilo Body

Wat kost een Profhilo Body behandeling?

De Profhilo behandeling is een compleet behandelprotocol. 

Wij bieden deze behandeling aan bij Dr. Dimovski of Nurse Karen vanaf € 900. 

Het is aan te raden om voor onze pakketprijs te kiezen ‘Profhilo Body Kit’. 

Hierbij geniet u van twee Profhilo Body behandelingen en een kuur voor thuis. 

 • Via een injectienaald brengen we Profhilo in op de te behandelen zone.
 • Profhilo® Body verspreidt zich heel goed, dus er zijn slechts een aantal injecties nodig om een gehele zone te behandelen.
 • De behandeling is snel en pijnloos.
 • Er wordt een kuur van 2 behandelingen met een interval van 30 dagen aangeraden. Indien nodig kunnen er vervolgbehandelingen worden ingepland.
 • Het natuurlijke verouderingsproces wordt met een Profhilo Body behandeling niet stilgelegd. Hoelang het effect van een behandeling zichtbaar blijft, hangt dan ook sterk af van de huidconditie, de snelheid van het volumeverlies en externe factoren zoals blootstelling aan zonlicht.
 • Over het algemeen houdt het resultaat ongeveer 6 tot 9 maanden aan.
 • Voor optimaal behoud van het resultaat raden wij aan om daarna 1 onderhoudsbehandeling per 6 maanden uit te laten voeren.
 • Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpoos van een maand, afhankelijk van de mate van huidverslapping.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. Bijwerkingen zijn uiterst zeldzaam.

De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® Body zijn:

 • milde zwelling
 • roodheid
 • soms een blauw plekje, deze wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen

Wanneer u twijfels heeft over een bijwerking neem dan altijd meteen contact op met ons. 

Profhilo is geen filler. Het vult de huid niet op en creëert geen volume. Het stimuleert een huideigen proces door hyaluronzuur. 

Het hyaluronzuur in Profhilo wordt op een andere manier gebruikt dan bij fillers. Profhilo behandelingen stimuleren de huid om zelf collageen en elastine aan te maken. Verouderende en verzakkende weefsels worden gestimuleerd om nieuwe stevige cellen aan te maken.

In principe is een Profhilo behandeling geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die de huid van binnenuit wil verstevigen en verstrakken. Echter zijn sommige wensen enkel te bekomen met een chirurgische ingreep boek daarom gerust een vrijblijvende consultatie. 

Wij voeren geen behandelingen uit wanneer u zwanger bent. 

Maak hier uw afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart