Logo Sarasin Clinic

Lip filler België

Ben je op zoek naar de beste clinic in België om je lippen met fillers te behandelen? Dan ben je bij de centraal gelegen Sarasin Clinic aan het juiste adres: onze verschillende esthetische artsen hebben meer dan 10 jaar ervaring met injectables en kunnen gerust echte authoriteiten op het gebied van esthetische behandelingen worden genoemd.

Centraal gelegen tussen Antwerpen en Brugge

Locatie Sarasin Clinic Antwerpen en Gent

 

Met twee vestigingen in België is onze Sarasin Clinic één van de best gekende instituten voor plastische en esthetische chirurgie in Vlaanderen. Naast de consultaties en injectables in Sint-Martens-Latem en de operatieve ingrepen in Antwerpen opereert ons medisch hoofd Dr. Doornaert ook in het AZ in Zottegem.

Bij Sarasin clinic geniet je dus van de expertise van een algemeen ziekenhuis, gecombineerd met de uitstekende zorg en persoonlijke aanpak van een privékliniek. Het beste van de twee werelden, zo je wil.

Onze Clinic bevindt zich in Sint-Martens-Latem, in de groene rand rond Gent in het centrum van België. Onze praktijk is makkelijk bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer, en er is steeds gratis parking aan de deur voorzien. Door de centrale ligging rij je in ruwweg een half uur van zowel Brugge, Kortrijk, Antwerpen als Brussel naar onze Sarasin Clinic toe.

Prijs van lip fillers in België

De prijs van onze lip fillers wordt berekend per spuit van €350.

Elke behandeling bevat 1 spuit, en elke spuit bevat 1ml filler die slechts één maal wordt gebruikt. Het is daardoor niet mogelijk om bijvoorbeeld twee behandelingen van 0,5ml met éénzelfde spuit af te werken, vanzelfsprekend om hygiënische redenen.

Dit hoeft uiteraard niet te betekenen dat telkens de volledige 1ml moet worden geïnjecteerd. Onze esthetisch arts bespreekt telkens op voorhand met jou je wensen en verwachtingen van het resultaat, om dit dan nadien zo dicht als mogelijk te benaderen.

Boek nu je lip filler in België

€350 voor een spuit van 1ml

Elke lip filler behandeling neemt ongeveer 15 minuten in beslag, en wordt uitgevoerd in onze luxueuze clinic in Sint-Martens-Latem, Gent. Voor elke behandeling van €350 voorzien we één spuit van 1ml lip filler.

De beste locatie voor je lip filler behandeling

Het spreekt voor zich dat je een zo perfect mogelijk resultaat van je lip filler wil.  Hieronder kan je enkele foto’s terugvinden van de faciliteiten van onze Clinic in Gent. Zowel op gebied van inrichting als uitrusting kom je terecht in één van de toplocaties voor lip fillers in België.

We hopen je zo al een beetje op je gemak te stellen, maar uiteraard kan je met alle bijkomende vragen nog terecht bij één van onze dokters of verpleegsters van ons medisch secretariaat.

De beste lip filler resultaten in België

Sarasin Clinic filler lips before and after
Sarasin Clinic lipfiller voor en na behandeling
Sarasin Clinic lipfiller natural before and after

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart