Logo Sarasin Clinic

Lip filler Antwerpen

Ben je op zoek naar de beste clinic in België om je lippen met fillers te behandelen? Dan ben je bij Sarasin Clinic in Sint-Martens-Latem aan het juiste adres: op slechts een klein half uurtje rijden van Antwerpen vind je er esthetische artsen die een heuse autoriteit zijn op gebied van injectables.

Lip fillers dicht bij Antwerpen

Locatie Sarasin Clinic Antwerpen en Gent

 

Met twee vestigingen in België is onze Sarasin Clinic één van de best gekende instituten voor plastische en esthetische chirurgie in Vlaanderen. Naast de consultaties en injectables in Sint-Martens-Latem verzorgen onze plastische en esthetische chirurgen ook operatieve ingrepen in Antwerpen en het AZ in Zottegem.

Bij Sarasin clinic vind je dus van de kennis, expertise en professionaliteit van een algemeen ziekenhuis, gecombineerd met de uitstekende zorg en persoonlijke aanpak van een privékliniek. Het beste van de twee werelden, dus.

Onze Clinic bevindt zich in Sint-Martens-Latem, in de groene rand rond Gent, op slechts een klein half uurtje rijden van het centrum van Antwerpen. Onze clinic is makkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer, en er is steeds gratis parking voor de deur voorzien.

Prijs van onze lip fillers

De prijs van onze lip fillers wordt berekend per spuit van €350.

Elke behandeling bevat 1 spuit, en elke spuit bevat 1ml filler die slechts één maal wordt gebruikt. Het is daardoor niet mogelijk om bijvoorbeeld twee behandelingen van 0,5ml met éénzelfde spuit af te werken, vanzelfsprekend om hygiënische redenen.

Uiteraard is het niet zo dat we telkens een volledige spuit van 1 ml hoeven te gebruiken bij een lip filler behandeling. Sommige patiënten wensen bijvoorbeeld enkel een heel subtiele touch-up van de bovenlip, waardoor slechts een minimale hoeveelheid nodig is. Anderen willen dan weer een meer dramatisch, voller effect. In dat geval gebruiken we logischerwijs meer filler.

Boek nu je lip filler bij Sarasin Clinic

€350 voor een behandeling met één spuit (1ml).

Elke lip filler behandeling neemt ongeveer 15 minuten in beslag, en wordt uitgevoerd in onze luxueuze clinic in Sint-Martens-Latem, Gent. Voor elke behandeling van €350 voorzien we één spuit van 1ml lip filler.

Sarasin clinic: ideaal voor je filler behandeling

Het spreekt voor zich dat je een zo perfect mogelijk resultaat van je lip filler wil.  Hieronder kan je enkele foto’s terugvinden van de faciliteiten van onze Clinic in Gent. Zowel op gebied van inrichting als uitrusting kom je terecht in één van de toplocaties voor lip fillers in Vlaanderen of zelfs België.

Heb je na het lezen van deze info toch nog enkele vragen? Aarzel niet contact met ons op te nemen! De medewerkers van ons medisch secretariaat geven je graag vrijblijvend advies en beantwoorden al je vragen.

De beste lip filler resultaten in België

Sarasin Clinic filler lips before and after
Sarasin Clinic lipfiller voor en na behandeling
Sarasin Clinic lipfiller natural before and after

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart