Logo Sarasin Clinic

Lip filler 1ml

Bij Sarasin Clinic kunnen we bogen op een jarenlange ervaring in het plaatsen en verzorgen van 1ml fillers. Onze specialisten Dr. Doornaert & Dr. Dimovski zijn authoriteiten in hun vakgebied. Bekijk hier hoe een lip filler behandeling bij ons in z’n werk gaat.

1ml Lip filler

1ml is de standaardmaat voor een injectie met lipfillers. Hoewel niet elke behandeling de volledig dosis van 1ml vereist, gebruiken we toch telkens opnieuw een nieuwe dosis, ook wanneer die niet volledig werd opgebruikt. Dit doen we om te blijven voldoen aan de strengste maatstaven van zorg & hygiëne.

Tip! in het filmpje hiernaast kan je zien hoe veel zo’n dosis van 1ml nu precies is. Je staat versteld, niet?

De hoeveelheid die in je lippen geïnjecteerd wordt bepalen we aan de hand van enkele verschillende zaken:

  1. Jouw wensen en verwachtingen: ben je op zoek naar een subtiele touch-up, om de natuurlijke look van je lippen te behouden? Of toch liever een meer dramatisch effect met vollere, verleidelijke lippen? Het kan beiden, maar we luisteren graag naar jouw wensen.
  2. Onze esthetisch chirurg geeft jou zijn professionele medische mening over de hoeveelheid te gebruiken filler. Hij bespreekt met jou hoe de injectie zal verlopen en wat je best doet qua nazorg om een optimaal resultaat te bekomen.

Voor en na lip filler

Heb je nog geen idee welk effect je precies wil bekomen? Laat je dan inspireren op onze voor en na pagina. Je zal er verbluffende resultaten ontdekken, en vindt er vast iets wat bij de uitstraling past die jij voor ogen hebt.

Prijzen van 1ml lip filler

De prijs van een lip filler behandeling wordt altijd berekend op basis van het aantal te gebruiken spuiten. Standaard wordt telkens één spuit van 1ml voorzien. Voor elke behandeling wordt een nieuwe spuit/dosis gebruikt, hergebruik is absoluut uit den boze. Dit zou hygiënisch of medisch niet veilig zijn.

1ml lip filler
Onze artsen beoordelen uw gezicht om de dosis voor de lipinjecties te kiezen die het gewenste resultaat oplevert. Zowel uw budget als uw cosmetische doelstellingen kunnen de gebruikte dosis beïnvloeden.

Patiënten die de kosten van de ingreep willen minimaliseren of die subtielere resultaten willen, hebben slechts kleine doses nodig. We injecteren meestal 1 ml filler per keer en volgen dan op met maandelijkse injecties tot u tevreden bent met de grootte van uw lippen.
€350

Ben je op zoek naar prijzen van onze andere behandelingen? Die kan je hier terugvinden.

Boek je lip filler online

Makkelijk en snel, zoals het jou past

Boek nu online je afspraak voor een lip filler behandeling bij één van onze esthetisch chirurgen. Onze dokters zijn absolute specialisten in injectables, en zorgen voor het topresultaat dat jij voor ogen hebt.

Zo ziet een lip filler van 1ml eruit:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart