Logo Sarasin Clinic

Laserontharing prijs: hoeveel kost het en hoe wordt dat bepaald?

Een laserontharing is de beste en meest duurzame manier om komaf te maken met ongewenste haartjes. Maar wat is nu de prijs van zo’n behandeling? Daar kunnen we geen eenduidig antwoord op geven.

Er zijn namelijk verschillende factoren die de prijs van een laserontharing bepalen. Hieronder sommen we ze allemaal voor jou op, zodat je een schatting kan maken van de kosten. Voor een prijsopgave op maat boek je best een consultatie in onze kliniek.

Laserontharing prijs: welke zone wil je definitief ontharen?

Een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van de prijs is de zone die je wil behandelen. Behandelingen van grote oppervlakken en zones met intensieve haargroei zullen vaak iets duurder zijn.

Denk bij grote oppervlakken bijvoorbeeld aan de volledige armen, de benen, buik en borst. Omdat je grote zones gaat ontharen neemt de behandeling meer tijd in beslag, wat logischerwijs resulteert in een hogere prijs.

Laserontharing prijs per zone bij Sarasin Clinic

Bij Sarasin Clinic werken we met prijzen per behandeling per zone. Hoeveel behandelingen je uiteindelijk nodig hebt, hangt af van persoon tot persoon. Deze prijslijst is bedoeld om jou een indicatie te geven van de te verwachten kosten.

Beide onderbenen € 100
Beide benen volledig € 200
Onderarmen € 100
Onderarmen & handen € 130
Armen & handen (volledig) € 200
Oksels € 50
Bikinilijn volledig € 100
Anale zone € 50
Borsten (vrouw) € 40
Baard & hals  (voorkant) € 150
Baard € 100
Hals (voorkant) € 50
Hals (achterkant) € 50
Rug & schouders € 200
Rug € 150
Borst & buik € 150
Buik € 100
Borst € 100
Schouders € 100

Laserontharing prijs: afhankelijk van het aantal benodigde behandelingen

Als je besluit om een laserbehandeling in te zetten om een bepaalde zone te ontharen zal je meer dan één behandeling nodig hebben. Hoeveel keer je de behandeling moet herhalen hangt af van biologische factoren die de haargroei beïnvloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je haar- of huidtype.

Laserontharing prijzen

Waarom meer dan 1 behandeling nodig?

  • De haren op onze huid groeien in verschillende groeifasen: de anagene fase of groeifase, de catagene fase of overgangsfase, de telogene fase of rustfase en de exogene fase of verliesfase. 
  • Het is vooral in de actieve groeifase dat we de ongewenste haargroei kunnen aanpakken door de haarfollikels uit te schakelen. Omdat niet alle haartjes zich in dezelfde fase van de cyclus bevinden zijn er een aantal behandelingen nodig om elk haartje te kunnen targetten met de laser.
  • Omdat sommige haren zich jaren in de telogene fase of rustfase bevinden kan je nooit 100% haarvrij zijn. Na een behandeling voor laserontharing kan je wel een haarreductie van 90% verwachten.

Biedt deze pagina geen antwoord op de vragen die je hebt? Neem dan gerust contact op met ons medisch secretariaat op het nummer 09 278 36 30 of 0476 68 97 99. We bekijken dan graag hoe we je verder kunnen helpen.

Laserontharing prijs: afhankelijk van de expertise van de persoon die de behandeling uitvoert

De prijs van een laserontharing hangt ook samen met de kwaliteit van de laserbehandeling. Zo zal een laserontharing door een expert met hoogstaand materiaal vaak iets duurder uitkomen dan een behandeling door een minder ervaren persoon.

Let op voor heel goedkope laserbehandelingen

Een laserontharing is geen koud kunstje. Als de behandelingen worden uitgevoerd door iemand met weinig ervaring kan er heel wat fout lopen. De gevaren? Brandwonden en onherstelbare littekens. 

Daarom raden wij aan om sceptisch te zijn als het aankomt op lage prijzen voor een laserontharing. Check altijd wie de behandeling uitvoert en met welke apparatuur het gebeurt om problemen te vermijden.

Sarasin Clinic: laserontharingen door experten met kwalitatieve apparaten

  • Bij Sarasin Clinic werken wij samen met medewerkers die expertise hebben in laserontharingen. Ons esthetisch verpleegkundige Karen heeft vele jaren ervaring, heel wat knowhow en schoolt zich geregeld bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
  • Daarenboven investeren wij in onze kliniek in de beste apparatuur om effectieve en kwalitatieve resultaten voor jou te verkrijgen. Voor het laseren werken wij met de triple lasertechniek.

Triple lasertechniek

  • Bij die techniek maken we gebruik van verschillende golflengtes om permanente ontharing voor alle huidtypen te verwezenlijken. De triple lasertechniek zorgt voor een vrijwel pijnloze en snelle ontharing
  • Sidenote: een laserontharing kan zo pijnvrij mogelijk gemaakt worden, maar volledig pijnloos zal het nooit zijn. Je kan het gevoel tijdens de behandelingen vergelijken met dat van een rubberen elastiekje dat tegen je huid wordt geschoten
  • Hoeveel pijn je ervaart, hangt ook af van de zone die je behandelt. Zo zijn de baard en de bikinilijn naar verluid best gevoelig. Het goede nieuws? Hoe meer behandelingen je ondergaan hebt, hoe minder ongemak je zal ervaren!

Resultaten van de laserbehandeling bij Sarasin Clinic

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen verwezenlijken? Hieronder zie je enkele voor- en nafoto’s van permanente ontharing met de laser. Zoals je ziet is er een aanzienlijke vermindering van de ongewenste haren en is de huid mooi egaal.

Resultaat laserontharing schaamstreek

Behandeling snor en baard

Resultaat laserontharing baard en bovenlip

Sarasin Clinic blog laserontharing mannen borst

Resultaat laserontharing borst en buik

Sarasin Clinic laserontharing vrouwen oksel voor en na

Resultaat laserontharing oksels

Afspraak maken bij Sarasin Clinic voor laserontharing 

Nooit meer epileren, waxen of scheren? Tijd voor permanente ontharing! Boek nu je afspraak bij Sarasin Clinic en start de behandelingen voor een gladde en nagenoeg haarloze huid. Tot gauw?

Sarasin Clinic plastische chirurgie gent

Voordelen

Sarasin Clinic is dankzij haar jarenlange ervaring met diverse behandelingen uitgegroeid tot de absolute specialist op gebied van laserontharing in België. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring zijn we dus goed geplaatst om je over deze behandeling te adviseren en uit te voeren.

Meer dan 10 jaar ervaring
Privépraktijk in Sint-Martens-Latem
In alle comfort & privacy
Open en transparante communicatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart