Logo Sarasin Clinic

Fronsrimpel filler

We krijgen bij Sarasin Clinic heel vaak de vraag naar fronsrimpel fillers. De behandeling die die vervelende fronsrimpels verleden tijd maakt, maakt echter geen gebruik van een filler, maar van een ander type injectie.

Wat zijn fronsrimpels?

De fronsrimpels of glabellarimpels zijn de verticale lijnen die in je voorhoofd verschijnen wanneer je een negatieve emotie uitspreekt zoals, woede, frustratie of bezorgdheid.

We gebruiken de spieren in ons gezicht (meer specifiek ons voorhoofd) wanneer we ons diep concentreren of bijvoorbeeld wanneer de zon in ons gezicht schijnt. Ook bijvoorbeeld wanneer je fronst zal je een combinatie van al deze spieren gebruiken. Zonder erbij stil te staan doen we dit regelmatig. Niemand denkt erbij na te fronsen wanneer ‘ie leest, zich concentreert of zich een bedenking maakt. Na verloop van tijd zal het samentrekken en lossen van deze spieren z’n sporen nalaten. De verticale lijnen van onze frons zetten zich dan permanent in de huid. Zo zijn ze altijd zichtbaar, zelfs wanneer je niet fronst.

Sarasin Clinic Spierontspanners

Veel van onze patiënten storen zich aan deze fronsrimpel, omdat ze blijk geven er constant bezorgd, boos of bedrukt uit te zien. Onze behandeling met een fronsrimpel injectie kan dit euvel gelukkig verhelpen.

Verschil tussen fronsrimpel fillers & injecties

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een behandeling tegen fronsrimpels niet gebaseerd op een filler, maar op een injectie met spierontspanners. Het verschil zit ‘m — of wat had je gedacht — in de naam van het product dat we gebruiken.

Fillers doen exact wat ze beloven te doen: to fill. Ze vullen een bepaalde zone in of onder onze huid op, zodat die opnieuw strakker komt te staan of meer gevuld gaat ogen. een typisch voorbeeld dat je waarschijnlijk wel kent zijn lipfillers, die zorgen voor mooie, volle lippen.

Spierontspanners daarentegen zullen geen extra volume toevoegen, maar zullen de spieren waarin ze geïnjecteerd worden ontspannen. What’s in a name, right? Spierontspanners ken je misschien beter onder hun merknaam: Botox. De Belgische regelgeving verbiedt esthetische klinieken echter deze term te gebruiken, vandaar dat je vaak de generieke term ‘spierontspanners’ zal terugvinden.

Boek nu je fronsrimpel injectie bij Sarasin Clinic

Vanaf €150 voor één zone

Bij Sarasin Clinic kom je terecht bij de absolute specialist inzake injectables in Vlaanderen. Onze esthetische artsen hebben jarenlange ervaring en adviseren je steeds open, transparant en op maat om zo een optimaal resultaat te bekomen.

Prijzen en andere veelgestelde vragen over fronsrimpel fillers

We hebben hieronder de links naar de meest gestelde vragen over fronsrimpel fillers of injecties verzameld. Zit je na het lezen van deze info toch nog met een vraag? Aarzel niet om de medewerkers van ons medisch secretariaat te contacteren. Zij bieden je graag vrijblijvend een antwoord en helpen je zo verder op weg.

Over Sarasin Clinic

Sarasin Clinic is een privékliniek in Sint-Martens-Latem, in de groene rand rond Gent, die ingrepen en behandelingen via esthetische en plastische chirurgie aanbiedt. Medisch hoofd van de clinic is Dr. Maarten Doornaert, die met meer dan 10 jaar ervaring op de teller een autoriteit in het vakgebied van plastische chirurgie is geworden.

Bij Sarasin Clinic tref je de medische professionaliteit van een algemeen ziekenhuis gecombineerd met de privacy & persoonlijke zorg van een privékliniek.

Fronsrimpel injectie info

Vaak wordt een fronsrimpel injectie onterecht met een fronsrimpel filler genoemd. Lees hier meer over deze behandeling:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart