Logo Sarasin Clinic

Ooglidcorrectie Ninove

Ben je op zoek naar een ooglidcorrectie in de buurt van Ninove? Dan kunnen we je met onze Sarasin Clinic waarschijnlijk een oplossing bieden. Onze plastisch chirurg, Dr. Doornaert, voert deze ingreep uit in zowel Zottegem, Gent als Antwerpen. Boek alvast je eerste consultatie voor meer info over de mogelijkheden.

Ooglidcorrectie in de buurt van Ninove

Met twee vestigingen in Gent (Sint-Martens-Latem) en Antwerpen en aparte operatie in het AZ Zottegem is Sarasin Clinic goed vertegenwoordigt in Vlaanderen. Bovendien rij je met de wagen slechts 30 minuutjes op het traject tussen Ninove en onze privékliniek in Sint-Martens-Latem. Bij ons vind je de kwaliteit van een ziekenhuis gecombineerd met de extra zorg en privacy van een privékliniek.

 

Sarasin clinic gent regio Ninove

 

 

Onze Clinic staat onder de deskundige leiding van Dr. Maarten Doornaert. Hij heeft als plastisch chirurg meer dan 10 jaar ervaring in verschillende plastische en esthetische ingrepen bij zowel mannen als vrouwen. Door zich constant bij te scholen én eigen medisch onderzoek te voeren kan hij zich gerust een specialist in dit vakgebied noemen.

Omdat sommige vragen over een bovenste- of onderste ooglidcorrectie vaak terugkomen haalden we Dr. Doornaert even voor de lens, en lieten we ‘m deze vragen voor jou beantwoorden. In onderstaand filmpje kom je meer te weten over de ingreep, of die al dan niet pijn doet en of je nadien met de wagen mag rijden. Heb je toch nog een andere vraag? Aarzel niet contact met ons op te nemen!

Voor en na resultaten

Het beste bewijs van kwaliteit vind je in de resultaten natuurlijk. Daarom hebben wij enkele voor en na foto’s van uitgevoerde ooglidcorrecties (zowel boven-, onder- als gecombineerd) voor je verzameld. Hou er rekening mee dat elke patiënt anders is, en dat we graag met jou bekijken wat de meest aangewezen behandeling is voor jouw situatie. Pas dan kunnen we een zo optimaal mogelijk resultaat bekomen.

Ooglidcorrectie bij Sarasin Clinic in Gent (30′ van Ninove)

Met een autorit van slechts 30 minuten tussen Ninove en Gent ben je in een wip bij onze Sarasin Clinic gearriveerd. Bovendien parkeer je er je wagen gratis voor de deur. Wij ontvangen je dan graag in een professioneel maar ontspannen kader voor een eerste consultatie.

In die eerste consultatie bekijkt onze plastisch chirurg met jou de mogelijkheden: is een ooglidcorrectie de juiste oplossing voor jouw probleem, moeten enkel de bovenste of onderste oogleden gelift worden, of is een ingreep aan beide oogleden aangewezen? Je krijgt alle antwoorden bij dit eerste gesprek.

Na alle info te hebben gekregen bekijken we met jou waar en wanneer een ingreep kan doorgaan. Zoals hierboven al aangegeven kan dit zowel in Gent, Antwerpen als Zottegem, in overleg met de dokter.

Een kleine impressie van onze clinic

Boek een eerste consultatie (€50)

In onze Sarasin Clinic in Gent

In een eerste consultatie gaat onze plastisch chirurg met jou op zoek naar de meest aangewezen aanpak voor een ooglidcorrectie. De kost van de consultatie wordt in mindering gebracht van de totaalprijs van de ingreep wanneer je ervoor kiest deze te laten uitvoeren.

Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie jonge vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na de operatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart