Logo Sarasin Clinic

Ooglidcorrectie beste chirurg

Wanneer je ervoor kiest een ooglidcorrectie te laten uitvoeren ga je natuurlijk op zoek naar de meest geschikte arts hiervoor. Wij zijn natuurlijk een beetje bevooroordeeld, maar we geven je hieronder graag enkele tips mee die je zullen helpen het best mogelijke resultaat te verkrijgen.

Zit je ondanks deze tips toch nog met vragen? Aarzel niet ons een seintje te geven, we helpen je graag verder!

Natuurlijk resultaat

Het belangrijkste aan een ingreep door de plastisch of esthetisch chirurg is dat het eindresultaat er steeds natuurlijk uitziet. In het geval van een bovenste- of onderste ooglidcorrectie wil dit zeggen: ervoor zorgen dat het kleine litteken mooi verborgen zit in de plooi van de oogleden, de juiste hoeveelheid huid & vet wegsnijden en een mooie hechting en nazorg verzorgen.Want laat ons eerlijk zijn: je wilt wel die ooglidcorrectie laten uitvoeren, maar ook dat niemand weet dat je het hebt gedaan. Een leuk compliment of horen dat jij er stralend uitziet is ook voor een plastisch chirurg het streefdoel.

Kies daarom steeds voor een arts die enerzijds de nodige ervaring met zich meebrengt, maar zich bovendien ook constant bijschoolt met de nieuwste technieken.

Dokter Maarten Doornaert

Beste chirurg ooglidcorrectie nodig? Dr. Doornaert is gespecialiseerd in deze ingreep.

Dr.Doornaert, het hoofd van onze Clinic en tevens natuurlijk zelf plastisch chirurg, heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende ingrepen, waaronder uiteraard ook ooglidcorrecties.Best van al: je hebt vast wel al meerdere van z’n patiënten gezien. Hoe we dat zo zeker weten? Tal van BV’s hebben zich de afgelopen jaren al door Dr. Doornaert laten behandelen voor zowel esthetische als plastische chirurgie. De kans dat je onze resultaten dus al op het grote of kleine scherm hebt zien passeren is vrij groot!

Een ooglidcorrectie uitgevoerd in onze Sarasin Clinic vertaald zich steeds in een verbluffend resultaat, maar vooral in de nauwelijks zichtbare littekens. Zo kiezen we bijvoorbeeld bewust voor niet-oplosbare hechtingen, omdat die een beter eindresultaat geven dan hun oplosbare variant.

Wij houden van natuurlijke resultaten, zodat men niet ziet dat je een ooglidcorrectie hebt laten uitvoeren. Wat je kan verwachten is dat mensen gaan zeggen “wauw, jij ziet er goed uit!”. En nogmaals: da’s ook voor ons het mooiste compliment!

Veelgestelde vragen aan onze chirurg

Dr. Doornaert is plastisch chirurg en het hoofd van onze Sarasin Clinic. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende plastische en esthetische ingrepen. Naast de behandelingen volgt hij constant bijscholingen én voert bovendien ook eigen onderzoek uit in de medische wereld.

De verschillende behandelingen en ingrepen worden aangeboden in onze Clinic in Sint-Martens-Latem (bij Gent), Antwerpen en Zottegem.

Op onze eigen website vind je verschillende voor en na resultaten van ooglidcorrecties. Dit zijn foto’s van zowel een boven- als onderooglidcorrectie, of een ingreep waarbij beiden werden gecombineerd. De meeste patiënten kiezen namelijk voor een gecombineerde ingreep (en zeggen nadien vaak ‘dit had ik veel eerder moeten laten doen!’).

Ben je op zoek naar echt specifieke informatie? Dan is een consultatie aangewezen.

Als je last ervaart aan je ogen, bijvoorbeeld door huid die tegen je wenkbrauwen komt of een ‘vermoeide blik’, kan je een consultatie bij Dr. Doornaert inboeken in onze Clinic. Hij bekijkt dan samen met jou wat de problemen zijn en hoe deze kunnen opgelost worden met zo’n goed en natuurlijk mogelijk resultaat als gevolg.

De dokter zal je een eerlijk advies geven, zonder een verplichting om de ingreep nadien te laten uitvoeren.

Een oogllidcorrectie is een operatieve ingreep en is dus afhankelijk van soort tot soort. Je kan meer specifieke info terugvinden op volgende pagina’s:

Dat valt reuzegoed mee. Je kan meer info hierover én een antwoord op andere veelgestelde vragen terugvinden in onderstaande Youtube video:

Boek nu je afspraak bij Dr. Doornaert

Voor een eerste consultatie rond je ooglidcorrectie

Een consultatie bij Dr. Doornaert kost €50. Dit bedrag wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag van je ingreep wanneer je die laat uitvoeren.

Reviews

Je bent op zoek naar de beste chirurg om je ooglidcorrectie te laten uitvoeren, en dus wil je goed geïnformeerd zijn. Bij de Sarasin Clinic hebben we alle vertrouwen in onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie jonge vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na de operatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart