Logo Sarasin Clinic

Ooglidcorrectie Antwerpen

Wil je een onderste of bovenste ooglidcorrectie laten uitvoeren in Antwerpen? Maak kennis met de Sarasin Clinic van Dr. Maarten Doornaert. Sarasin Clinic is een cosmetische medische kliniek met 2 locaties in Sint-Martens-Latem en Antwerpen. Operaties worden uitgevoerd in AntwerpenInjectables, consultaties, skincare kunnen ook worden uitgevoerd in Sint-Martens Latem bij Gent.

Boek een eerste consultatie

Ooglidcorrecties in Antwerpen en Gent

Locatie Sarasin Clinic Antwerpen en Gent

 

Met twee vestigingen is onze Sarasin Clinic één van de best gekende instituten voor plastische en esthetische chirurgie in Vlaanderen. Naast de consultaties en injectables in Sint-Martens-Latem en de operatieve ingrepen in Antwerpen opereert Dr. Doornaert ook in het AZ in Zottegem.

Dr. Maarten Doornaert, plastisch chirurg, heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende plastische én esthetische ingrepen. Je kan hem dus gerust een specialist in dit vakgebied noemen. Samen met een team van professionele verpleegsters onder leiding van hoofdverpleegster Karen Sarasin en enkele collega-artsen werd de Sarasin Clinic in een mum van tijd een begrip in Antwerpen, Gent en de streek errond.

NIEUW! Binnenkort openen wij een nieuwe vestiging in Antwerpen, waar je voor ons volledige aanbod aan diensten zal terechtkunnen. Natuurlijk hoef je niet te wachten op de opening van deze vestiging alvorens een afspraak te boeken: ook nu hebben we de perfecte faciliteiten om je te ontvangen.

Consultatie ooglidcorrectie in Antwerpen

Onze ooglidcorrecties en andere operaties worden uitgevoerd in Antwerpen in een daarvoor speciaal ingerichte en uitgeruste kliniek. Injectables, consultaties, skincare worden uitgevoerd in Sint-Martens Latem. Dit wil dus zeggen dat we je voor een eerste consultatie graag ontvangen in onze Clinic in Sint-Martens-Latem, maar dat de operatie zelf in Antwerpen doorgaat. Ideaal, want zo hoef je niet lang in de wagen te vertoeven eenmaal je de ingreep laat uitvoeren. Hou er wel rekening mee dat je niet zelf met een voertuig mag rijden na je ingreep. Ook al kies je, zoals velen, voor een plaatselijke verdoving, toch raden we rijden nadien ten stelligste af.

Boek je eerste consultatie (€50)

Voor een ooglidcorrectie in Antwerpen

Boek een eerste consultatie bij plastisch chirurg Dr. Doornaert om te bespreken of een ooglidcorrectie voor jou een geschikte oplossing is. Samen met jou bekijken we of de bovenste of onderste oogleden moeten worden aangepakt. Het bedrag van de consultatei wordt in mindering gebracht van het eindtotaal van je ingreep wanneer je ervoor kiest deze te laten uitvoeren.

Kijk binnen in onze Sarasin Clinic

Met een ooglidcorrectie staat een, weliswaar kleine, operatieve ingreep op je planning. We begrijpen maar al te goed dat je zo goed mogelijk wil voorbereid zijn op deze gebeurtenis. Hieronder kan je enkele foto’s terugvinden van de verschillende faciliteiten in onze Clinic in Gent. We hopen je zo al een beetje op je gemak te stellen, maar uiteraard kan je met alle bijkomende vragen nog terecht bij één van onze dokters of verpleegsters.

Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie jonge vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na
Sarasin Clinic bovenste ooglidcorrectie vrouw voor en na de operatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart