Logo Sarasin Clinic

Mogelijke alternatieven voor een haartransplantatie bij Sarasin Clinic in Gent

Wil je een mooie, volle haardos? Daarvoor hoef je heus niet naar Istanbul te gaan voor een haartransplantatie. Bij Sarasin Clinic in Gent kunnen wij jouw haren een nieuw leven inblazen met onze hairfiller- of PRP-behandeling.

Behandelingen met haarfiller of PRP-behandelingen zijn vaak een mooi alternatief voor of een goede aanvulling op een haartransplantatie. We vertellen je graag alles over wat deze behandelingen inhouden en voor wie ze zijn.  

Sarasin Clinic: expert in alternatieven voor haartransplantatie Gent

 • Sarasin Clinic is een van de meest gerenommeerde medisch-esthetische instituten in Vlaanderen. De clinic bevindt zich op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem, vlakbij de snelweg!
 • Daardoor is onze praktijk gemakkelijk bereikbaar van alle uithoeken van het land. Vanuit Gent rijd je ongeveer tien minuutjes naar Sarasin Clinic. Je kan je wagen altijd kwijt op onze ruime, gratis parking.
 • Heb je geen wagen? Geen probleem! Ook met het openbaar vervoer kan je onze praktijk bereiken vanuit Gent. Ben je een echte sportieveling? Met de fiets doe je er ongeveer een half uurtje over. Als je een echte doortrapper bent, sta je er zelfs op twintig minuutjes of minder! 

Bij Sarasin Clinic in Gent ben je steevast in goede handen voor het behandelen van haaruitval

We boekten met onze haarfiller- en PRP-behandelingen al enorme successen. Die successen hebben we te danken aan ons professionele team van experten en aan het kwaliteitslabel dat al onze producten en apparaten dragen. 

Sarasin Clinic haarfiller voor na man

Team van medisch-esthetisch geschoolde experten

Bij Sarasin Clinic staat een team van medisch-esthetisch geschoolde experts op jou te wachten. Zij hebben allemaal meer dan vijf jaar ervaring en voerden al honderden behandelingen uit.

Zij volgen ook continue bijscholingen en interne opleidingen om hun skills up-to-date te houden en hun kennis uit te breiden. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken zodat we voor jou de beste resultaten kunnen neerzetten.

Wat heb jij nodig: haarfiller, PRP of haartransplantatie?

Welke behandeling jij nodig hebt, is heel erg afhankelijk van de oorzaak van jouw haaruitval. Zowel op jonge leeftijd als op oudere leeftijd kan je last hebben van haaruitval of alopecia. Daarnaast is het een fenomeen dat zowel bij mannen als vrouwen voorkomt.

Om na te gaan welke behandeling je nodig hebt, is het dus belangrijk dat je de oorzaak van jouw haaruitval kent. Is het een erfelijk bepaalde soort haaruitval? Of is de oorzaak hormonaal? Je laat best eerst een diagnose stellen door een arts.

Biedt deze pagina geen antwoord op de vragen die je hebt? Neem dan gerust contact op met ons medisch secretariaat op het nummer 09 278 36 30 of 0476 68 97 99. We bekijken dan graag hoe we je verder kunnen helpen.

Wat is haaruitval?sarasin clinic haaruitval man oorzaak

 • Haaruitval kan op zoveel verschillende manieren tot uiting komen: een terugtrekkende haarlijn, kaalheid, kale plekken of dunner wordend haar. We spreken van haaruitval wanneer het haarverlies boven de 50 à 120 haartjes per dag ligt.
 • Dat tellen is moeilijk, maar als je haaruitval hebt, merk je dat heus wel. Ook als je geen last hebt van haaruitval, maar wel dunner wordend haar hebt door je vorderende leeftijd, kan je een beroep doen op onze haarfiller behandeling.

Haartransplantatie voor wie geen haarzakjes meer heeft

 • Bij een haartransplantatie worden haarzakjes of grafts van de ene plek (donorgebied) naar de andere (doelgebied) getransplanteerd. In het doelgebied gaan de haartjes opnieuw groeien.
 • Zo’n haartransplantatie is de ideale oplossing voor mensen die geen haarzakjes meer hebben op bepaalde plaatsen. Door de haartjes te transplanteren, creëer je een permanente haargroei in het doelgebied. 

Haartransplantatie: niet voor iedereen

 • Een haartransplantatie is echter wel een heel ingrijpende en kostelijke operatie. Als je het niet per se nodig hebt, dan kies je beter voor een alternatief zoals haarfillers of PRP. Geloof ons, de resultaten zijn net zo verbluffend!
 • Wist je dat een haartransplantatie gemiddeld 8 uur duurt? Het is een pittige operatie, waarvan je ook nog eens een week hersteltijd nodig hebt. Bovendien duurt het tussen de 9 en 12 maanden voor je de uiteindelijke resultaten van de behandeling kan zien.
 • Naast ingrijpend, is de ingreep ook redelijk duur. Je betaalt minstens 3000 euro en afhankelijk van de oppervlakte die je wil aanpakken, kan daar nog een flinke som geld bijkomen.
 • Een haartransplantatie kan dus heel interessant zijn en is zeker zijn geld waard als het je enige optie is. Maar met bovenstaande informatie in het achterhoofd, kunnen we concluderen dat je haarverlies ook met andere middelen kan aanpakken: haarfillers of PRP. Lees zeker verder als je meer wil leren over deze alternatieven!

Haarfiller voor dunner wordend haar, haarverlies en (vroegtijdige) erfelijke haaruitval

 • Haarfiller is een uitstekend alternatief als je nog haarzakjes hebt. Het levert prachtige resultaten op voor dunner wordend haar en voor mensen die te maken hebben met (vroegtijdig) haarverlies.
 • Tijdens de behandeling injecteert de behandelende arts haarfiller in de hoofdhuid. Wij werken met de haarfiller van DR.CYJ die bestaat uit een combinatie van hyaluronzuur (een lichaamseigenstof) en 7 gepatenteerde peptiden om haarverlies te beperken en haargroei te stimuleren.
Sarasin Clinic DR CYJ Hair Filler
 • Door te werken met een haarfiller zorg je ervoor dat de haarfollikels hersteld worden en de hoofdhuid gezonder wordt. Het is wetenschappelijk bewezen dat daardoor het haarverlies afneemt én er sterker en gezonder haar teruggroeit
 • Al na de eerste behandeling stopt de haaruitval, waardoor je vanaf die eerste behandeling al resultaten ziet. In totaal heb je vier sessies nodig om optimale resultaten te bekomen. Tijdens de eerste consultatie zullen wij een behandelplan op maat opstellen, waarna we meteen van start kunnen gaan met de behandeling.
 • Haarfillers zijn een prima methode om de hoofdhuid en dus ook het haar gezond te houden. Daardoor is het ook een goed middel om vroegtijdige kaalheid tegen te gaan door de haardikte en haardichtheid te stimuleren.
 • Daarnaast biedt deze techniek ook mogelijkheden voor mensen die een haartransplantatie ondergaan hebben. Door haarfillers in de huid te injecteren, kunnen we de overlevingskansen van getransplanteerde haren vergroten

Resultaten van haarfiller als alternatief voor haartransplantatie bij Sarasin Clinic in Gent

Hieronder zie je de resultaten die wij met deze techniek bereikt hebben bij onze patiënten door haarfiller in de huid ter hoogte van de haarzakjes te injecteren.

Resultaat na 1 sessie: verminderde kaalheid en toename aan haren

Resultaat na 2 sessies: toename haren in de voorste haargrens en verdere afname kaalheid

Resultaat na 1 sessie: met 2 spuiten

Sarasin Clinic haarfiller Na 3 sessies

Resultaat na 3 sessies: geen kaalheid meer en mooie volle haren

PRP-behandeling: de meest natuurlijke manier om haaruitval tegen te gaan

Dit is een methode om je haren te verbeteren aan de hand van je eigen bloed. Door PRP te isoleren uit het bloed en te injecteren kan je het haar verbeteren. Dat komt door de hoge concentratie van groeifactoren die zich in PRP bevinden. 

Sarasin Clinic PRP behandeling vergelijking restulaat na 2 sessies

Resultaat PRP als alternatief voor haartransplantatie bij Sarasin clinic Gent

Haartransplantatie Gent: boek een afspraak bij Sarasin Clinic voor een van onze alternatieven

Wil je weten welke techniek of methode de beste optie voor jouw haren is? Boek dan een consultatie bij Sarasin Clinic voor een analyse van je hoofdhuid. Onze experts zullen jou adviseren welke van deze technieken voor jou geschikt is.

Ben je al volledig geïnformeerd en wil je een behandeling boeken voor een van de alternatieven voor transplantatie? Of je haarverlies nu hormonaal is of erfelijk, bij Sarasin Clinic zorgen we dat jouw haren opnieuw vol en weelderig zijn. Boek nu je afspraak.

Sarasin Clinic plastische chirurgie gent

Voordelen

Sarasin Clinic is dankzij haar jarenlange ervaring met diverse behandelingen uitgegroeid tot de absolute specialist op gebied van haarbehandelingen in België. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring zijn we dus goed geplaatst om je over deze behandelingen te adviseren en deze uit te voeren.

Meer dan 10 jaar ervaring
Privépraktijk in Sint-Martens-Latem
In alle comfort & privacy
Open en transparante communicatie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart