Logo Sarasin Clinic

Borstvergroting Brussel: Sarasin Clinic voor professionele én persoonlijke aanpak

Vaak kiezen mensen voor een borstvergroting omdat ze hun borsten te klein vinden of omdat de borsten minder strak zijn na een zwangerschap of gewichtsverlies. Bij Sarasin Clinic nabij Brussel helpen wij je graag verder richting een lichaam waar jij je thuis in voelt.

Voor plastische chirurgie zoals een borstvergroting kan je terecht in onze privékliniek in Antwerpen. Die ligt op minder dan een uur rijden vanuit Brussel.

In onze kliniek kan je genieten van de rust en persoonlijke service van een privékliniek en kan je rekenen op de professionele aanpak die je in een ziekenhuis zou krijgen.

Borstvergroting nabij Brussel: professionele aanpak door ervaren plastisch chirurg

Als je kiest voor een borstvergroting bij Sarasin Clinic, kan je rekenen op de hoge kwaliteit van onze plastische heelkunde. Wij werken samen met Dr. Doornaert, het medisch hoofd van onze Sarasin Clinic en tevens een plastisch chirurg met vele jaren ervaring.

Dr. Doornaert is ook actief als plastisch chirurg in AZ Sint-Elizabeth in Zottegem, waar hij werkt als specialist inzake borstvergrotingen, -reconstructies en andere plastische ingrepen. Door zijn ervaring in het ziekenhuis kan hij jou de professionaliteit en het niveau bieden die je in een ziekenhuis kan verwachten.

Dr. Doornaert

Borstvergroting nabij Brussel met persoonlijke aanpak

Een borstvergroting is een heel persoonlijke beslissing, waarbij het belangrijk is dat jouw wensen en verwachtingen uitgebreid besproken worden. Sarasin Clinic is een privékliniek, waardoor je kan rekenen op een veel persoonlijkere benadering dan in een ziekenhuis.

Wil je vollere borsten of verloren jouw borsten aan volume? Dan kan een borstvergroting veel voor jou betekenen. Natuurlijk is zo’n ingreep heel persoonlijk. Iedereen heeft een eigen idee over welke vorm en maat ze willen.

Voor de ingreep zitten wij met jou samen om te luisteren naar wat jij wil en verwacht. We zullen je ook inlichten over de voordelen en risico’s. Ook na de ingreep zullen wij er steeds voor jou zijn, vanaf het moment dat je ontwaakt en ook daarna, voor al jouw vragen en bezorgdheden.

Borstvergroting: keuzemogelijkheden plastische chirurgie Sarasin Clinic

De keuze voor een borstvergroting omvat heel wat andere beslissingen die gemaakt moeten worden. Kies je voor implantaten of prothesen of wil je een borstvergroting met eigen vet? Welke vorm en maat verkies je? Hieronder geven we de mogelijkheden weer.

Een ingreep voor een vergroting van de borst wordt steeds onder algemene verdoving uitgevoerd. Een vergroting van de borst is geen esthetische maar een chirurgische ingreep.

Borstvergroting met borstimplantaten

Welke prothese en techniek je nodig hebt is erg afhankelijk van hoe jouw borsten eruit zien en welk resultaat je nastreeft. Daarom worden de borstimplantaten altijd in samenspraak met de plastisch chirurg gekozen.

Boven of onder de borstspier?

Welke techniek er gebruikt wordt, is ook afhankelijk van de anatomie van jouw lichaam en jouw wensen. Ook dit wordt in samenspraak met de chirurg besproken. Lees er alles over in onze blog ‘Borstvergroting boven of onder de borstspier’.

Soort prothese

Er zijn heel wat verschillende soorten prothesen. Bij Sarasin Clinic werken wij enkel met implantaten van de meest hoogstaande kwaliteit. Onze borstimplantaten zijn afkomstig van de meest gerenommeerde producenten zoals Polytech, Sebbin en Motiva.

Borstvergroting met eigen vet

Je kan bij Sarasin Clinic nabij Brussel ook kiezen voor een borstvergroting met eigen vet, ook wel gekend als lipofilling. Deze ingreep is iets intensiever dan een borstvergroting met borstimplantaten, maar de resultaten ogen vaak natuurlijker.

Borstvergroting Brussel: boek een consultatie met 3D-simulatie bij Sarasin Clinic

Zijn je borsten verslapt na je zwangerschap? Of wil je graag implantaten om een vollere borst te hebben? In onze kliniek nabij Brussel kan je terecht voor een borstvergroting van de hoogste kwaliteit en kan je rekenen op een persoonlijke benadering.

Tijdens de eerste consultatie in onze kliniek bespreken we uitvoerig of je voor een borstimplantaat of lipofilling kiest en bespreken we ook welk implantaat je nodig hebt. Boek nu je eerste consultatie bij Sarasin Clinic voor een borstvergroting met implantaat of eigeen vet.

Aan de hand van een 3D-simulatie kunnen we ook een beeld vormen van het uiteindelijke resultaat. Zo weet je perfect wat je kan verwachten en kan je vol vertrouwen aan de ingreep starten.

Voor- en na-foto’s van borstvergroting in onze kliniek

Op onderstaande foto’s zie je de resultaten van de plastische heelkunde in onze kliniek. Je ziet zowel eindresultaten van een borstvergroting met implantaten als een borstvergroting met eigen vet. Daarenboven zie je ook foto’s van borstvergrotingen onder en boven de borstspier.

Borstvergroting met implantaat

Jamieleesix borstvergroting

Borstvergroting met eigen vet

Biedt deze pagina geen antwoord op de vragen die je hebt? Neem dan gerust contact op met ons medisch secretariaat op het nummer 09 278 36 30 of 0476 68 97 99. We bekijken dan graag hoe we je verder kunnen helpen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart