Spring naar de inhoud

Traangoot fillers België

Ben je op zoek naar de beste plek in België voor een behandeling met traangootfillers? Dan ben je bij Sarasin Clinic in Gent (Sint-Martens-Latem) aan het juiste adres: onze verschillende esthetische artsen hebben meer dan 10 jaar ervaring met verschillende injectables en kregen intussen al honderden positieve reviews van eerdere patiënten.

Traangoot filler behandeling in Vlaanderen

Sarasin-Vlaanderen

Met twee vestigingen in België is onze Sarasin Clinic één van de best gekende instituten voor plastische en esthetische chirurgie in Vlaanderen. Naast de consultaties en injectables in Sint-Martens-Latem (bij Gent) en de operatieve ingrepen in Antwerpen opereert ons medisch team ook in verschillende klinieken in Antwerpen en Brugge.

Bij Sarasin clinic geniet je dus van de expertise van een algemeen ziekenhuis, gecombineerd met de uitstekende zorg en persoonlijke aanpak van een privékliniek. Het beste van de twee werelden, zo je wil.

Onze Clinic bevindt zich in Sint-Martens-Latem, in de groene rand rond Gent in het centrum van België. Onze praktijk is makkelijk bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer, en er is steeds gratis parking aan de deur voorzien. Door de centrale ligging rij je in ruwweg een half uur van zowel Brugge, Kortrijk, Antwerpen als Brussel naar onze Sarasin Clinic toe.

Traangoot filler

Prijs van traangoot fillers in België

Prijzen filler behandelingen
Lipfiller€280/spuit
Jukbeenfiller€280/spuit
Kaaklijnfiller€280/spuit
Kinfiller€280/spuit
Liquid facelift€280/spuit
Neusfiller€400/behandeling
Traangootfiller€400/behandeling
Lip hydratation€280/spuit
Hyalase (correctie foutieve filler)€160/behandeling

Traangootfiller

Meestal heb je aan één behandeling voldoende om een mooi resultaat te bekomen. Stel dat je toch meer zou nodig hebben, dan wordt dit op voorhand besproken.

Zo weet je altijd op voorhand wat de kost van de behandeling zal zijn.
Wij openen nooit zomaar een tweede spuit, zonder toestemming van de patiënt.

Elke behandeling bevat 1 spuit, en elke spuit bevat 1ml filler die slechts één maal wordt gebruikt. Het is daardoor niet mogelijk om bijvoorbeeld twee behandelingen van 0,5ml met éénzelfde spuit af te werken, vanzelfsprekend om hygiënische redenen.

Dit hoeft uiteraard niet te betekenen dat telkens de volledige 1ml moet worden geïnjecteerd. Onze esthetisch arts bespreekt telkens op voorhand met jou je wensen en verwachtingen van het resultaat, om dit dan nadien zo dicht als mogelijk te benaderen.

Traangoot filler behandeling in alle rust en comfort

Hieronder kan je enkele foto’s terugvinden van de faciliteiten van onze privé Clinic in Gent. Zowel op gebied van inrichting als uitrusting kom je terecht in één van de toplocaties voor traangoot fillers in België. Een plek waar je ontspannen naar de behandeling kan toeleven, en waar met de opperste concentratie voor je wordt gezorgd in een vriendelijke en toegankelijke sfeer.

Met alle bijkomende vragen kan je steeds terecht bij één van onze dokters of de verpleegsters van ons medisch secretariaat. Zij helpen je graag verder met advies of het boeken van een afspraak. Wist je trouwens dat je dat laatste ook handig zelf kan doen via onze online boekingsmodule?

Traangoot filler verloop behandeling

Traangootfiller behandeling

Traangoot filler nazorg

traangootfiller nazorg

Demonstratie fillers video

Traangoot fillers België voor en na foto’s

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen over traangoot filler

Pijn bij traangootFillers

Hoe verloopt de behandeling met traangootFillers?

Wat is de nazorg na een behandeling met traangootfiller?

Wat kunt u verwachten na een behandeling met een traangootfiller?

Welke risico’s zijn verbonden aan een behandeling met traangootfiller?

Wat als ik op een gegeven moment voor het 2-wekenpunt assymetrie waarneem?

Hoelang duurt een behandeling met traangootfiller?

Hoelang blijft het effect van een traangootfiller zichtbaar?