Spring naar de inhoud

Betrouwbare en veilige Botox/Azzalure behandeling: kies voor Sarasin Clinic in Gent

Botox of botuline toxine is de merknaam van een spierontspanner die je kan inzetten tegen rimpels, een gummy smile, migraine, zweten en nog zoveel meer. Bij Sarasin Clinic in Gent bieden wij Botox en Azzalure behandelingen aan met oog voor kwaliteit en veiligheid.

PRIJS

Vanaf € 150

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

3 tot 4 maanden

Of je nu je huid wil gladstrijken met een rimpelbehandeling om kraaienpootjes of voorhoofdrimpels aan te pakken of gewoon komaf wil maken met aanhoudende hoofdpijn/migraine, Botox en Azzalure kunnen het allemaal. Het is een veilig product en haast een wondermiddel te noemen. In de verkeerde handen kan het resultaat echter wel eens minder goed uitvallen dan je gehoopt had.

Wil je er liever niet uitzien als een deelnemer van het programma ‘Botched’ na je botox behandeling? Dan lees je  beter deze blog, waarin we je meegeven hoe je de beste kliniek of plastische chirurg kiest om je met Botox te laten behandelen in Gent.

Tips voor het kiezen van de beste kliniek

Heb je besloten om Botox in te zetten tegen dynamische rimpels voor huidverjonging? Ben je klaar om komaf te maken met kraaienpootjes en fronsrimpels? Dan is de volgende vraag: ‘Waar in Gent kan ik Botox doen?

Een kliniek of plastisch chirurg kiezen is helemaal niet evident. Zeker als het je eerste keer is dat je een Botox/ Azzalure behandeling doet, zie je soms het bos door de bomen niet meer. Onderstaande tips kunnen je helpen de juiste keuze te maken.

Sarasin Clinic fillers face

Kies voor een arts met ervaring in behandelingen met botuline toxine

 • Bij een behandeling met Botox wordt met een hele fijne naald spierontspanner aangebracht in de spieren (dus niet in de huid zelf). Daardoor wordt de prikkeloverdracht tussen de spieren en de zenuwen gedeeltelijk geblokkeerd.
 • Dat wil zeggen dat de zenuwen geen signalen meer doorgeven aan de spieren, waardoor de spieren minder samentrekken. Bij blijvende rimpels door expressie, zoals rimpels rond de ogen of de typische horizontale lijnen op het voorhoofd, zijn spierontspanners heel effectief.
 • Om effectief te zijn moeten de injecties met spierontspanners echter ook correct uitgevoerd worden. Dé garantie voor betrouwbaarheid en een mooi resultaat is een arts met veel ervaring met spierontspanners.

Ervaring draagt bij tot een beter resultaat

 • Iedereen kent het spreekwoord ‘oefening baart kunst’. Bij een behandeling met spierontspanners zoals botuline toxine is dat niet anders. Hoe meer ervaring een esthetisch arts heeft, hoe beter het resultaat van de behandeling er uiteindelijk uit zal zien.

De juiste hoeveelheid, de juiste plaats

 • Voor spierontspanners geldt dezelfde regel als voor make-up: de beste resultaten krijg je als je de juiste hoeveelheid op exact de juiste plaats aanbrengt. Het vereist een soort fingerspitzengefühl.
 • Een ervaren esthetisch arts weet precies waar die spierontspanners moet aanbrengen om rimpels op een natuurlijke manier te verminderen. Dat kan tellen als je de Botoxversie van de no make-up make-up look wil verkrijgen.
 • Het is belangrijk als arts om alles goed te noteren in uw dossier want de ene persoon heeft sterker ontwikkelde spieren dan de andere en als je efficiënt en doelgericht wil injecteren is het belangrijk dat we nota nemen van hoeveel units er gespoten zijn. Sterk ontwikkelde spieren vragen meer units Botox.

Moeilijke zones

 • Een van de moeilijkste zones om te behandelen is het voorhoofd. En laat dat nu net de zone zijn waar we het meest expressie mee uitdrukken. Als de injecties bijvoorbeeld niet op de juiste plaats zijn aangebracht bij een behandeling met injectables van het voorhoofd, zien de resultaten er onnatuurlijk uit. Een complicatie van teveel botox in het voorhoofd is dat je wenkbrauwen te veel naar beneden hangen. De voorhoofdspieren zijn immers de enige spieren die je wenkbrauwen liften wanneer je deze spieren te veel verzwakt dan komen je wenkbrauwen te laag. Vandaar het belang van een goede injector met veel ervaring ! bekijk onze vele recensies van tevreden patiënten
Sarasin Clinic botox vs fillers

Ervaring als garantie voor veiligheid

 • Botox of BTX werkt in een zekere mate spierverlammend. Als de injectie niet correct gedaan wordt, en de botuline toxine op de verkeerde plek wordt aangebracht, verzwak je dus verkeerde delen van het gezicht.

Tijdelijk effect

 • Daarom is het effect van de werking van BTX ook tijdelijk. Tijdelijk of niet, niemand wil natuurlijk geld betalen voor een foutief uitgevoerde behandeling. Daarnaast staat ook niemand te springen om enkele maanden rond te lopen met de resultaten van zo’n fout gelopen behandeling.

Kies voor een ervaren arts!

 • Door voor een ervaren arts te kiezen, elimineer je de kans op zo’n ‘schoonheidsfoutjes’ en andere nefaste bijwerkingen door gebrek aan ervaring voor een groot deel. Een ervaren arts voerde al zoveel behandelingen uit dat die perfect weet waarop er gelet moet worden.

Lees reviews

 • Als je iets aan je gelaat laat veranderen wil je de kans dat het fout loopt natuurlijk zo klein mogelijk houden. Voordat je ergens een consultatie boekt voor een behandeling is het dan ook interessant om eerst de reviews te lezen van mensen die je voor gingen.
 • Zo zie je onmiddellijk of je voorgangers tevreden waren of niet. Is meer dan de helft van de klanten ontevreden? Dat is natuurlijk een red flag! Lees de ervaring die klanten bij Sarasin Clinic hadden en laat je overtuigen.

Bekijk voor- en na-foto’s

 • Nog een goede tip: bekijk voor- en na-foto’s voordat je een consultatie boekt. Zo zie je welke resultaten je van die kliniek kan verwachten en of die resultaten bij jouw wensen passen.
 • Of je de spierontspanner nu inzet om een gummy smile weg te werken of als rimpelbehandeling voor het verminderen van rimpels, voor- en na-foto’s geven je de beste indicatie van wat je kan verwachten.

Bij Sarasin Clinic zijn we heel trots op wat we al verwezenlijkt hebben. Daarom tonen wij je hier graag enkele resultaten van onze behandelingen met spierontspanner.

Wil je alle resultaten van onze behandelingen met spierontspanner zien? Bekijk dan onze gallerij met voor- en na-foto’s van behandelingen met spierontspanner.

Sarasin Clinic filler botox spierontspanner frons voorhoofd

Botox Gent: kies voor Sarasin Clinic

Bij Sarasin Clinic hebben onze artsen allemaal meerdere jaren ervaring in het behandelen van blijvende rimpels met botox. Dankzij hun ervaring kunnen ze voor jou de beste resultaten neerzetten.

Daarnaast dragen wij bij Sarasin Clinic jouw veiligheid boven alles hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om risico’s te beperken en bezitten de nodige portie kennis en ervaring om de rimpelbehandeling tot een goed einde te brengen.

Of je nu rimpels rond de ogen wil verminderen of komaf wil maken met die vervelende gummy smile, bij Sarasin Clinic helpen wij je graag verder. Boek nu je afspraak en maak komaf met dynamische rimpels!

Sarasin Clinic Gebouw
Sarasin Clinic praktijk behandelzetel

Voor- en nazorg botox

traangootfiller nazorg

Video’s over botox Gent

Voor- en na foto’s botox Gent

Prijzen botox Gent

Prijzen spierontspanner/Botox behandelingen
Spierontspanners / Botox / Baby Botoxprijs per zone
1 zone
(bv: frons of voorhoofd of kraaiepoot)
€120
2 zones
(bv: frons + kraaienpoot)
€200
3 zones
(bv: frons + voorhoofd + kraaienpoot)
€280
BTX Jelly Roll€60/behandeling
BTX Bunny Lines€60/behandeling
BTX Neustiplift€60/behandeling
Gummy smile€60/behandeling
BTX Lip Flip€60/behandeling
BTX Kin€60/behandeling
BTX Mondhoeken€120/behandeling
BTX kraaienpootjes€120/behandeling
Wenkbrauwlift€100/behandeling
Bruxisme (tandenknarsen)€260/behandeling
Face slimming€260/behandeling
Nefertiti Halslift / platysma banding€350/behandeling
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen over botox

Hoe werken spierontspanners of rimpelinjecties?

Hoelang houdt de werking van spierontspanners of rimpelinjecties?

Zijn spierontspanners (btx) veilig?

Welke risico’s en bijwerkingen kunnen voorkomen bij spierontspanners (btx)?

Zijn spierontspanners (btx) pijnlijk?

Wat is de nazorg na een behandeling met spierontspanners?

Follow-up en behandelingsduur van spierontspanners