Spring naar de inhoud

Ooglidcorrectie beste chirurg

Wanneer je ervoor kiest een ooglidcorrectie te laten uitvoeren ga je natuurlijk op zoek naar de meest geschikte arts hiervoor. Wij zijn natuurlijk een beetje bevooroordeeld, maar we geven je hieronder graag enkele tips mee die je zullen helpen het best mogelijke resultaat te verkrijgen.

Zit je ondanks deze tips toch nog met vragen? Aarzel niet ons een seintje te geven, we helpen je graag verder!

Natuurlijk resultaat

Het belangrijkste aan een ingreep door de plastisch of esthetisch chirurg is dat het eindresultaat er steeds natuurlijk uitziet. In het geval van een bovenste- of onderste ooglidcorrectie wil dit zeggen: ervoor zorgen dat het kleine litteken mooi verborgen zit in de plooi van de oogleden, de juiste hoeveelheid huid & vet wegsnijden en een mooie hechting en nazorg verzorgen.Want laat ons eerlijk zijn: je wilt wel die ooglidcorrectie laten uitvoeren, maar ook dat niemand weet dat je het hebt gedaan. Een leuk compliment of horen dat jij er stralend uitziet is ook voor een plastisch chirurg het streefdoel.

Kies daarom steeds voor een arts die enerzijds de nodige ervaring met zich meebrengt, maar zich bovendien ook constant bijschoolt met de nieuwste technieken.

ooglidcorrectie

Beste chirurg ooglidcorrectie nodig? Dr. Doornaert is gespecialiseerd in deze ingreep.

Dr.Doornaert, het hoofd van onze Clinic en tevens natuurlijk zelf plastisch chirurg, heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende ingrepen, waaronder uiteraard ook ooglidcorrecties.Best van al: je hebt vast wel al meerdere van z’n patiënten gezien. Hoe we dat zo zeker weten? Tal van BV’s hebben zich de afgelopen jaren al door Dr. Doornaert laten behandelen voor zowel esthetische als plastische chirurgie. De kans dat je onze resultaten dus al op het grote of kleine scherm hebt zien passeren is vrij groot!

Een ooglidcorrectie uitgevoerd in onze Sarasin Clinic vertaald zich steeds in een verbluffend resultaat, maar vooral in de nauwelijks zichtbare littekens. Zo kiezen we bijvoorbeeld bewust voor niet-oplosbare hechtingen, omdat die een beter eindresultaat geven dan hun oplosbare variant.

Wij houden van natuurlijke resultaten, zodat men niet ziet dat je een ooglidcorrectie hebt laten uitvoeren. Wat je kan verwachten is dat mensen gaan zeggen “wauw, jij ziet er goed uit!”. En nogmaals: da’s ook voor ons het mooiste compliment!

Ooglidcorrectie behandeling

Sarasin Clinic bovenooglidcorrectie behandeling

Ooglidcorrectie nazorg

bovenooglidcorrectie nazorg

Ooglidcorrectie Gent beste chirurg video

Enkele resultaten bij Sarasin Clinic:

Ooglidcorrectie Gent Prijs

Consultatie
Eerste consultatie (deze kost wordt volledig in mindering gebracht van het totaalbedrag van je behandeling wanneer je die laat uitvoeren)€50
Bovenooglidcorrectie
Bovenste oogleden corrigeren€1.200
Onderooglidcorrectie
Onderste oogleden corrigeren€1.650
Volledige ooglidcorrectie
Zowel de bovenste- als onderste oogleden corrigeren€2.500
Anesthesie/verdoving
Optioneel kan je kiezen voor een algemene verdoving. In dat geval komt een kost van €300 bij het totaalbedrag voor anesthesie.€300

Reviews

Je bent op zoek naar de beste chirurg om je ooglidcorrectie te laten uitvoeren, en dus wil je goed geïnformeerd zijn. Bij de Sarasin Clinic hebben we alle vertrouwen in onze artsen als in het eindresultaat. Maar geloof ons niet op ons woord, en check het vooral zelf: de reviews die we krijgen over de verschillende behandelingen van onze klanten en patiënten spreken voor zich.

drmaarten-cirkel-2022

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen aan onze chirurg

Wat kan je verwachten na een ooglidcorrectie?

Risico’s en mogelijke complicaties bij een ooglidcorrectie

Hoe bereid je jezelf best voor op een ooglidcorrectie?

Hoe verloopt de operatie bij een ooglidcorrectie?

Wat na de ingreep?

Mag ik autorijden na een ooglidcorrectie?

Hoelang moet ik rust houden na een ooglidcorrectie?

Hoe voorkom je druk op je oogleden na een ooglidcorrectie?

Hoe zien je ogen eruit drie dagen na een ooglidcorrectie?

Mag ik douchen na een ooglidcorrectie?

Mag ik make-up dragen na een ooglidcorrectie?

Mag ik contactlenzen indoen na een ooglidcorrectie?

Mag ik in de zon of onder de zonnebank na een ooglidcorrectie?

Wanneer zie je het eindresultaat van een ooglidcorrectie?

Wat mag je WEL doen na een ooglidcorrectie?

Wat mag je NIET doen na een ooglidcorrectie?

Hoe maak ik een afspraak voor een ooglidcorrectie?