Spring naar de inhoud

Ooglidcorrectie Ninove

Ben je op zoek naar een ooglidcorrectie in de buurt van Ninove? Dan kunnen we je met onze Sarasin Clinic waarschijnlijk een oplossing bieden. Onze plastisch chirurg, Dr. Doornaert, voert deze ingreep uit in zowel Zottegem, Gent als Antwerpen. Boek alvast je eerste consultatie voor meer info over de mogelijkheden.

Sarasin Clinic Ninove

PRIJS

Vanaf € 1250

BEHANDELTIJD

1/2 dag

EFFECT

permanent

Ooglidcorrectie in de buurt van Ninove

Met twee vestigingen in Gent (Sint-Martens-Latem) en Antwerpen en aparte operatie in het AZ Zottegem is Sarasin Clinic goed vertegenwoordigt in Vlaanderen. Bovendien rij je met de wagen slechts 30 minuutjes op het traject tussen Ninove en onze privékliniek in Sint-Martens-Latem. Bij ons vind je de kwaliteit van een ziekenhuis gecombineerd met de extra zorg en privacy van een privékliniek.

Onze Clinic staat onder de deskundige leiding van Dr. Maarten Doornaert. Hij heeft als plastisch chirurg meer dan 10 jaar ervaring in verschillende plastische en esthetische ingrepen bij zowel mannen als vrouwen. Door zich constant bij te scholen én eigen medisch onderzoek te voeren kan hij zich gerust een specialist in dit vakgebied noemen.

Omdat sommige vragen over een bovenste- of onderste ooglidcorrectie vaak terugkomen haalden we Dr. Doornaert even voor de lens, en lieten we ‘m deze vragen voor jou beantwoorden. In onderstaand filmpje kom je meer te weten over de ingreep, of die al dan niet pijn doet en of je nadien met de wagen mag rijden. Heb je toch nog een andere vraag? Aarzel niet contact met ons op te nemen!

Sarasin Clinic bovenooglidcorrectie

Verloop behandeling ooglidcorrectie

Sarasin Clinic bovenooglidcorrectie behandeling

Voor- en nazorg ooglidcorrectie

bovenooglidcorrectie nazorg

Dr. Doornaert over ooglidcorrecties

De meest voorkomende vragen hebben we gebundeld en aan Dr. Doornaert voorgelegd. Hij zet alles nog eens haarfijn op een rijtje:

Voor- en na foto’s ooglidcorrectie

Het beste bewijs van kwaliteit vind je in de resultaten natuurlijk. Daarom hebben wij enkele voor en na foto’s van uitgevoerde ooglidcorrecties (zowel boven-, onder- als gecombineerd) voor je verzameld. Hou er rekening mee dat elke patiënt anders is, en dat we graag met jou bekijken wat de meest aangewezen behandeling is voor jouw situatie. Pas dan kunnen we een zo optimaal mogelijk resultaat bekomen.

Prijzen ooglidcorrecties in de buurt van Ninove

Consultatie
Eerste consultatie (deze kost wordt volledig in mindering gebracht van het totaalbedrag van je behandeling wanneer je die laat uitvoeren)€50
Bovenooglidcorrectie
Bovenste oogleden corrigeren€1.200
Onderooglidcorrectie
Onderste oogleden corrigeren€1.650
Volledige ooglidcorrectie
Zowel de bovenste- als onderste oogleden corrigeren€2.500
Anesthesie/verdoving
Optioneel kan je kiezen voor een algemene verdoving. In dat geval komt een kost van €300 bij het totaalbedrag voor anesthesie.€300

Ooglidcorrectie bij Sarasin Clinic in Gent (30′ van Ninove)

Met een autorit van slechts 30 minuten tussen Ninove en Gent ben je in een wip bij onze Sarasin Clinic gearriveerd. Bovendien parkeer je er je wagen gratis voor de deur. Wij ontvangen je dan graag in een professioneel maar ontspannen kader voor een eerste consultatie.

In die eerste consultatie bekijkt onze plastisch chirurg met jou de mogelijkheden: is een ooglidcorrectie de juiste oplossing voor jouw probleem, moeten enkel de bovenste of onderste oogleden gelift worden, of is een ingreep aan beide oogleden aangewezen? Je krijgt alle antwoorden bij dit eerste gesprek.

Na alle info te hebben gekregen bekijken we met jou waar en wanneer een ingreep kan doorgaan. Zoals hierboven al aangegeven kan dit zowel in Gent, Antwerpen als Zottegem, in overleg met de dokter.

Een kleine impressie van onze clinic

drmaarten-cirkel-2022

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen bij een ooglidcorrectie

Wat kan je verwachten na een ooglidcorrectie?

Risico’s en mogelijke complicaties bij een ooglidcorrectie

Hoe bereid je jezelf best voor op een ooglidcorrectie?

Hoe verloopt de operatie bij een ooglidcorrectie?

Wat na de ingreep?

Mag ik autorijden na een ooglidcorrectie?

Hoelang moet ik rust houden na een ooglidcorrectie?

Hoe voorkom je druk op je oogleden na een ooglidcorrectie?

Hoe zien je ogen eruit drie dagen na een ooglidcorrectie?

Mag ik douchen na een ooglidcorrectie?

Mag ik make-up dragen na een ooglidcorrectie?

Mag ik contactlenzen indoen na een ooglidcorrectie?

Mag ik in de zon of onder de zonnebank na een ooglidcorrectie?

Wanneer zie je het eindresultaat van een ooglidcorrectie?

Wat mag je WEL doen na een ooglidcorrectie?

Wat mag je NIET doen na een ooglidcorrectie?

Hoe maak ik een afspraak voor een ooglidcorrectie?