Spring naar de inhoud

Laserontharing prijzen: waarvoor betaal je?

De laserontharing prijzen lopen sterk uiteen. Veel hangt af van welke laser wordt gebruikt, wie de behandeling uitvoert en welke zone je laat laseren. In dit artikel kom je alles te weten over al deze elementen en over de prijzen van laserontharingen bij Sarasin Clinic.

Voor je een laserbehandeling ondergaat is het namelijk belangrijk dat je geïnformeerd bent over de prijzen en de prijsvorming. Zo kan je een weloverwogen keuze maken én voorkom je dat je een laserbehandeling boekt tegen een te lage prijs, met als gevolg een slecht resultaat.

PRIJS

Vanaf € 40

BEHANDELTIJD

afhankelijk van de zone

EFFECT

permanent

Welke laser wordt er gebruikt?

IPL of ELOS goedkoper, maar minder effectief

Als eerste is het belangrijk om te kijken naar welke soort laser er voor de laserontharing gebruikt wordt. Zo bestaan er bijvoorbeeld laserontharingen met IPL of ELOS, waarbij gewerkt wordt met lichtflitsen en dus niet met een laser.

Zo’n behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van lichtflitsen is minder intens en sterk. Daardoor zijn dergelijke behandelingen vaak goedkoper dan behandelingen met de laser. Natuurlijk betekent die lagere prijs ook minder goede en minder duurzame resultaten.

Triple lasertechniek bij Sarasin Clinic

Bij Sarasin Clinic werken we met de triple laser. Deze lasertechnologie maakt gebruik van verschillende golflengten die afwisselend door de laser doorgegeven worden. Door die verschillende golflengtes is de triple laser geschikt voor alle huidtypen.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deze lasertechnologie veilig en efficiënt is voor het verwijderen van ongewenste haren. De voordelen van deze technologie zijn dat de ongewenste haren snel verwijderd worden en dat de behandeling veel minder pijnlijk is dan een behandeling met andere lasers.

Je zal voor een behandeling met de triple laser wel meer betalen dan voor een IPL- of ELOS-behandeling, maar met de triple laser krijg je veel betere resultaten.

Sarasin Clinic blog laserontharing mannen hals

Laserontharing door ervaren specialist

Een andere factor die de prijzen van laserontharingen beïnvloedt is de ervaring van de persoon die de behandeling uitvoert. Als je de veiligheid en hygiëne tijdens een laserbehandeling belangrijk vindt kies je best een specialist voor de behandeling.

Als je kiest voor een specialist minimaliseer je de kans op complicaties tijdens de behandeling. Een specialist weet namelijk dat er risico’s tijdens de behandeling zijn, kan daarop anticiperen en zo vermijden dat de behandeling fout loopt.

Let op voor lage prijzen voor laserontharing

Net zoals bij alle esthetische behandelingen is het bij een laserbehandeling ook zo dat de prijs en de kwaliteit van de behandeling in verhouding moeten zijn. Je wil natuurlijk een zo mooi mogelijk resultaat voor de beste prijs.

Als de prijzen voor een laserontharing laag liggen in een esthetisch instituut kan dat twee dingen betekenen: de apparatuur is van minder goede kwaliteit of de persoon die de behandeling uitvoert is onervaren.

Risico’s van laserontharing door onervaren persoon

De Amerikaanse associatie van dermatologen waarschuwt niet voor niets voor laserbehandelingen door onbekwame personen. Ook zij benadrukken het belang van een ontharing door een ervaren persoon.

Als je toch kiest voor een minder bekwame persoon om de behandeling uit te voeren loop je het risico om brandwonden op te doen, permanente verkleuringen van je huid te krijgen of littekens op te lopen die je moeilijk terug weg krijgt.

Permanente ontharing van welke zone?

Afhankelijk van de zone die je kiest zal je meer of minder betalen voor jouw ontharing. Zo liggen de prijzen voor een laserontharing van grote oppervlakken natuurlijk hoger dan die voor kleinere oppervlakken.

Totaalprijs afhankelijk van het aantal behandelingen

Bij Sarasin Clinic bepalen we de prijs per zone per behandeling. Hoeveel behandelingen nodig zijn hangt af van persoon tot persoon. Gemiddeld heb je tussen de 3 en 6 behandelingen nodig.

Laserontharing prijzen: is de behandeling het waard?

Nu je onze prijzen gezien hebt vraag je je misschien af of de behandelingen hun prijzen waard zijn. Als wij onze klanten mogen geloven is een laserontharing zijn geld zeker waard. Zo zie je hieronder een klant die haar positieve ervaring met ons deelt!

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij Nurse Karen of één van onze artsen om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren. De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Sarasin Clinic laserontharing oksels

Je zal na een laserontharing nooit 100% haarvrij zijn – dat is nooit mogelijk, maakt niet uit welke laser je gebruikt. Wat je wel kan verwachten is een vermindering van de ongewenste haartjes. Je zal na de laserontharing ongeveer 90% minder haartjes hebben.

Maak komaf met ingegroeide haartjes

Doordat het aantal ongewenste haartjes enorm gereduceerd wordt zal je je bijna nooit meer moeten scheren of waxen. Het occasionele haartje dat toch nog verschijnt kan je makkelijk verwijderen door middel van epilatie of met een scheermesje.

Het grote voordeel van behandelingen met de laser is dat je je huid heel veel rust geeft. Je zal geen last meer hebben van rode bolletjes ten gevolge van ingegroeide haartjes op de benen, oksels of bikinilijn.

Boek een laserontharing bij Sarasin Clinic

Are you ready to ditch the razor and try the laser? Hoog tijd om jouw behandeling voor laserontharing te boeken bij Sarasin Clinic! Wil je weten hoeveel behandelingen nodig zullen zijn? Boek dan een consultatie om het te bespreken met onze expert.

Ben je bang voor de pijn? Geen nood! De meeste klanten ervaren onze behandelingen niet als pijnlijk. Daarenboven bieden wij een verdovende zalf aan van chirurgische kwaliteit om de pijn tot een minimum te beperken voor mensen die bijvoorbeeld een lage pijngrens hebben.

Boek nu je afspraak voor je eerste behandeling bij Sarasin Clinic! Wij bieden nagenoeg pijnloze behandelingen aan door ons gebruik van de triple laser die snel en efficiënt werkt.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan zeker onderstaande voor- en nafoto’s. Beeld je in welk resultaat we voor jou zouden kunnen neerzetten!

Voor- en nazorg laserontharing

Video’s laserontharing

Voor & Na foto’s laserontharing

Prijzen laserontharing

Prijzen laserontharing — per sessie
Laserontharing behandelingen:
Oksels€50/sessie
Onderbenen€100/sessie
Benen volledig€200/sessie
Bikini volledig€100/sessie
Anale zone€50/sessie
Intieme zone man€200/sessie
Onderarmen€100/sessie
Onderarmen & handen€130/sessie
Volledige armen & handen€200/sessie
Hals (voorkant)€50/sessie
Hals (achterkant)€50/sessie
Baard€100/sessie
Bovenlip€25/sessie
Baard & hals (voorkant)€150/sessie
Rug€150/sessie
Rug & schouders€200/sessie
Schouders€100/sessie
Buik€100/sessie
Borst (man)€100/sessie
Borsten (vrouw)€40/sessie
Borst & buik€150/sessie
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen laserontharing

Wanneer mag ik opnieuw scheren na een sessie?

Mag ik deodorant gebruiken na definitieve ontharing van de oksels?

Hoe lang moeten mijn haartjes zijn alvorens er een lasersessie kan uitgevoerd worden?

Moet ik scheren of waxen tussen de verschillende sessies?

Is laserontharing pijnlijk?

Wanneer kom ik best terug voor een volgende sessie laserontharing?

Waarom moeten er verschillende sessies zijn?

Mag laserontharing tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode?

Hoelang mag ik na een lasreontharing niet in de zon?

Hoeveel sessies heb ik nodig om haarvrij te zijn?

Mag laserontharing tijdens de zomer?

Hoeveel kost laserontharing?

Laserontharing door verpleegkundige?

Laserontharing voor roodharigen of blonde haren?

Mag laserontharing op een tattoo?

Welke laser is de beste voor definitieve ontharing en wat is het verschil tussen laser en IPL?

Hoelang moet ik uit de zon blijven na laserontharing?