Spring naar de inhoud

Laserontharing Kortrijk bij Sarasin Clinic: maak komaf met ongewenste haren

Bij Sarasin Clinic nabij Kortrijk bieden we laserontharingen van hoge kwaliteit aan, waarbij jouw veiligheid centraal staat. We werken met de triple lasertechniek, waardoor onze behandelingen snel en vrijwel pijnloos zijn.

Onze esthetische kliniek bevindt zich in Sint-Martens-Latem, op slechts twintig minuutjes rijden van Kortrijk. Sarasin Clinic is niet alleen makkelijk bereikbaar, maar beschikt ook over een ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Sarasin ligging Kortrijk

PRIJS

Vanaf € 40

BEHANDELTIJD

afhankelijk van de zone

EFFECT

permanent

Laserontharing Kortrijk: waarom kiezen voor Sarasin Clinic?

Woon je in of bij Kortrijk en ben je op zoek naar een esthetische kliniek voor een laserbehandeling? Dan is Sarasin Clinic de beste keuze. Waarom? Dat lees je hieronder!

Sarasin Clinic blog laserontharing mannen hals

Medewerkers met expertise

Onze specialisten hebben meerdere jaren ervaring en daardoor een vergevorderde expertise. Wij streven in al onze behandelingen naar een zo perfect mogelijk resultaat. Daarenboven passen wij de meest veilige behandelwijze toe.

Ook volgen onze experten continue bijscholingen om hun kennis en technieken bij te houden en te verbeteren. Op die manier kunnen wij jou de beste zorg, kwaliteit en veiligheid garanderen.

Persoonlijke aanpak

Wat ons kenmerkt is onze persoonlijke aanpak. Welke behandeling je nodig hebt en het aantal sessies dat je nodig hebt hangen af van verschillende factoren:

 • Huidskleur
 • Huidtype
 • Geslacht
 • Hoeveelheid haargroei
 • Erfelijke factoren (allergieën aan bijvoorbeeld hydroquinone of andere bleaching producten)
 • Medicatie (zo kan Minoxidil bijvoorbeeld de resultaten van een laserbehandeling verstoren)
 • Conditie van de huid (bijvoorbeeld bij patiënten met actieve Herpes of Simplex kunnen wij geen laserbehandeling uitvoeren)

Omdat jouw veiligheid een van onze prioriteiten is bekijken wij voor elke patiënt of laserontharen een optie is en zo ja, of het effectief ook de beste optie is. Alleen door iedere patiënt op een individuele manier te behandelen kunnen wij de beste resultaten leveren voor jou.

Laserontharing met triple lasertechniek

 • Bij Sarasin Clinic wordt de triple lasertechniek gebruikt. Dat is een techniek voor laserontharing waarbij drie verschillende golflengtes worden gebruikt. Deze techniek is heel geschikt voor laserontharing omdat hij zo goed als elk haartype en huidtype kan aanpakken.
 • Daarenboven staat de triple lasertechniek ons toe om snel en vrijwel pijnloos te ontharen. Dat geldt voor zowel grote als kleine oppervlakken. Gemiddeld heb je tussen de drie en zes laserbehandelingen nodig. Hoeveel behandelingen je precies nodig hebt, is afhankelijk van persoon tot persoon. Maak zeker een afspraak met één van onze specialisten om na te gaan hoeveel sessies voor jou nodig zullen zijn.

Laserontharing: voor wie?

Zowel mannen als vrouwen kiezen voor een behandeling met laser voor ongewenste haartjes. Laserontharing kan voor tal van zones ingezet worden, zoals de benen, oksels, baard, bikinilijn, rug en nog zoveel meer.

Laserontharing niet voor iedereen

Hoewel laserontharing een heel effectieve techniek is om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen kan helaas niet iedereen geholpen worden met deze techniek. Zoals je hierboven al las kan je de laser niet inzetten als je bepaalde allergieën hebt of als je bepaalde medicatie inneemt.

Niet voor mensen met rode, blonde of lichte haartjes

Daarenboven is laserontharing meestal geen optie voor mensen met rode, blonde of lichte/witte haren. Dat komt doordat de laser zich op pigment richt om zo de haarwortel te vernietigen. Als je lichte haren hebt en dus weinig pigment kan een laserbehandeling niet effectief zijn omdat de laser niet tot bij de haarwortel komt.

Elektrolyse: een alternatief voor de laser

Maar niet getreurd! Er bestaat een alternatief dat net zo effectief is: elektrolyse. De behandeling is echter wel zeer tijdrovend en wordt door veel mensen als pijnlijk ervaren.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij Nurse Karen of één van onze artsen om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren. De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Sarasin Clinic laserontharing oksels

Voordelen definitieve ontharing

Of een laserontharing echt de moeite waard is? Wij horen in elk geval dat de meeste mensen vinden van wel. Hier lees je alvast de voordelen die een laserontharing je kan bieden.

Lange termijn oplossing

 • Het grootste voordeel is natuurlijk dat het een lange termijn oplossing is om komaf te maken met ongewenste haartjes. Na enkele behandelingen neemt de haargroei aanzienlijk af.
 • Belangrijk om te vermelden is dat laserbehandelingen je nooit 100% haarvrij zullen maken. Wat zo’n behandeling wel doet, is zorgen dat de haargroei enorm gereduceerd wordt. Soms is het ook mogelijk dat je na enkele maanden of jaren een touch-up nodig hebt.
 • Omdat je met een behandeling met laser duurzame resultaten hebt, zorgt het er ook voor dat je geen geld meer hoeft uit te geven aan materiaal om te scheren, waxen of epileren. Geen scheermesjes, waxstrips of scheerschuim meer: ditch the razor and try a laser!

Nagenoeg pijnloos

 • Een bijkomend voordeel is dat je huid behandelen met laser nagenoeg pijnloos is. Veel mensen zijn terughoudend voor laserbehandelingen omdat ze bang zijn dat ze pijnlijk zijn. De meeste mensen die een behandeling ondergingen, geven echter aan dat de pijn best goed meevalt. Je kan het vergelijken met het gevoel van een rekkertje dat tegen je huid wordt geschoten.
 • Hoeveel pijn je hebt is afhankelijk van jouw persoonlijke pijngrens en van de zone die je wil behandelen. Bepaalde zones, zoals de baard bij mannen, zijn naar verluid iets gevoeliger. Hoe verder je zit in de behandelingen, hoe minder pijn je zal ervaren!

Nauwkeurige methode

 • Met een laser kan je ook heel nauwkeurig de haren op de huid targetten. Daarom kan de behandeling ingezet worden om haar op heel specifieke plaatsen te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan steeds terugkerend haar in het gezicht of op de schouders.

Nooit meer ingegroeide haren

 • En last but not least: bye bye ingegroeide haren! Met scheren, waxen of epileren komen de haartjes op je huid niet alleen steeds terug – ze kunnen ook in de huid groeien, wat vervelende ontstekingen veroorzaakt.
 • In tegenstelling tot scheren, waxen of epileren zal je met een laserbehandeling écht een gladde en egale huid hebben in het behandelde gebied. Je moet je dan geen zorgen meer maken om haargroei én je hebt geen last meer van huidirritatie. Twee vliegen in één klap!

Laserontharing Kortrijk: boek je afspraak bij Sarasin Clinic

Woon je in Kortrijk en ben je op zoek naar een specialist in behandelingen met laser? Kies dan voor Sarasin Clinic. Of je nu haartjes op je benen, oksels of bikinilijn wil verwijderen, wij doen het allemaal met oog voor hygiëne, privacy en een optimaal resultaat.

Boek nu je afspraak voor een behandeling met laser bij Sarasin Clinic en ervaar het gemak van een gladde huid zonder ongewenste haartjes. Nog wat extra overtuiging nodig? Bekijk dan hieronder enkele resultaten van behandelingen bij Sarasin Clinic.

Voor- en nazorg laserontharing

Voor- en nafoto’s laserbehandeling

Sarasin Clinic laserontharing schaamstreek

Laserontharing bikinilijn

SarasinClinic_laserontharimannen baard voor en na

Laserontharing baard

Sarasin Clinic blog laserontharing mannen borst

Laserontharing borst en buik

Laserontharing oksel voor en na foto

Laserontharing oksels

Laserontharing nabij Kortrijk video

Laserontharing nabij Kortrijk prijzen

Prijzen laserontharing — per sessie
Laserontharing behandelingen:
Oksels€50/sessie
Onderbenen€100/sessie
Benen volledig€200/sessie
Bikini volledig€100/sessie
Anale zone€50/sessie
Intieme zone man€200/sessie
Onderarmen€100/sessie
Onderarmen & handen€130/sessie
Volledige armen & handen€200/sessie
Hals (voorkant)€50/sessie
Hals (achterkant)€50/sessie
Baard€100/sessie
Bovenlip€25/sessie
Baard & hals (voorkant)€150/sessie
Rug€150/sessie
Rug & schouders€200/sessie
Schouders€100/sessie
Buik€100/sessie
Borst (man)€100/sessie
Borsten (vrouw)€40/sessie
Borst & buik€150/sessie
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen ivm laserontharing

Wanneer mag ik opnieuw scheren na een sessie?

Mag ik deodorant gebruiken na definitieve ontharing van de oksels?

Hoe lang moeten mijn haartjes zijn alvorens er een lasersessie kan uitgevoerd worden?

Moet ik scheren of waxen tussen de verschillende sessies?

Is laserontharing pijnlijk?

Wanneer kom ik best terug voor een volgende sessie laserontharing?

Waarom moeten er verschillende sessies zijn?

Mag laserontharing tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode?

Hoelang mag ik na een lasreontharing niet in de zon?

Hoeveel sessies heb ik nodig om haarvrij te zijn?

Mag laserontharing tijdens de zomer?

Hoeveel kost laserontharing?

Laserontharing door verpleegkundige?

Laserontharing voor roodharigen of blonde haren?

Mag laserontharing op een tattoo?

Welke laser is de beste voor definitieve ontharing en wat is het verschil tussen laser en IPL?

Hoelang moet ik uit de zon blijven na laserontharing?