Spring naar de inhoud

Sarasin Clinic: expert in HIFU-behandeling Antwerpen

Bij Sarasin Clinic nabij Antwerpen bieden we kwalitatieve en veilige HIFU-behandelingen aan. De behandelingen worden uitgevoerd door esthetisch-medisch geschoolde medewerkers met meerdere jaren ervaring.

Sarasin Clinic ligt op een halfuurtje rijden van Antwerpen, in Sint-Martens-Latem. Onze esthetische kliniek bevindt zich vlak naast de snelweg en beschikt over een ruime, gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur.

Sarasin-Vlaanderen

Mogelijkheden HIFU-behandelingen Sarasin Clinic

Bij Sarasin Clinic bieden we zowel HIFU-behandelingen aan voor het gezicht als voor het lichaam. Hieronder volgt een opsomming van de mogelijk te behandelen gebieden per zone. Bij Sarasin Clinic behandelen we volgende zones met HIFU:

 • Verschillende zones in het gelaat
 • De hals, nek en zone van je decolleté
 • Je dijen, bovenbenen en de zone van je zitvlak
 • De zone rond je knieën
 • Je bovenarmen

Voor een optimaal resultaat van de behandeling raden wij aan om minimum een maand voor en enkele maanden na de behandeling een collageensupplement in te nemen. Neem zeker contact met ons op om het beste collageensupplement op de markt te verkrijgen – we helpen je graag verder.

HIFU-zones gezicht

HIFU-behandelingen voor het gezicht zijn hét alternatief voor een chirurgische ingreep. High-Intensity Focused Ultrasound (afgekort als HIFU) is een niet-invasieve techniek waarbij de productie van collageen gestimuleerd wordt om zo collageenverlies in het gezicht aan te pakken.

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat collageenaanmaak stimuleren met HIFU-behandelingen een effectieve, non-invasieve en veilige manier is om rimpels in het gezicht te behandelen

Kortom: de behandeling werkt. Vooral voor de kaaklijn, kaken en het gebied daarrond zijn de ultrasound golven uitermate effectief.

Bij Sarasin Clinic in Antwerpen voeren we volgende HIFU-behandelingen van het gezicht uit:

 • Volledig gelaat
 • Volledige nek
 • Lower face
 • Upper face
 • Zone van de wenkbrauwen
 • Zone van de mond
 • Decolleté
Hifu_gezicht-hals-werkgebieden

Een HIFU-behandeling van die zones zorgt voor een verstrakking van de huid, waardoor je minder fijne lijntjes hebt en het gelaat er steviger uitziet. Op die manier kan je zichtbare huidveroudering verminderen. Je kan HIFU-therapie dus zien als een anti-aging behandeling.

Naast het inzetten van de techniek tegen rimpels (als anti-aging) kan een behandeling met ultrasound je bijvoorbeeld ook helpen bij overtollig vet, zoals een dubbele kin, en het verstevigen van losse huid bij de hals.

Voor- en na-foto’s HIFU gelaat

Voor- en na-foto’s HIFU hals en kaaklijn

HIFU-zones lichaam

Een HIFU-behandeling van het lichaam is het non-invasieve alternatief voor een chirurgische body lift en liposuctie. Door HIFU in te zetten voor het lichaam zal je ervoor zorgen dat de huid nieuw collageen aanmaakt. Hierdoor zal je huid verstrakken, waardoor je zelfs cellulitis kan verminderen.

Bij Sarasin Clinic in Antwerpen kan je diverse zones van het lichaam met HIFU-behandelen:

 • Buik
 • Love Handles
 • Buitenkant dijen
 • Binnen- en buitenkant dijen
 • Knieën
 • Zitvlak + bilplooi
 • Bovenarmen

Resultaten HIFU-behandeling lichaam

Hebben deze voor-en nafoto’s je overtuigd en wil je zo snel mogelijk een afspraak maken? Dat kan! Maak nu online jouw afspraak bij Sarasin Clinic

HIFU-behandeling: verstrakken en verstevigen van de huid

Sarasin Clinic Hifu machine

HIFU staat voor High-Intensity Focused Ultrasound en valt onder de noemer van esthetische behandelingen. De behandeling is gericht op het verstrakken en verstevigen van de verschillende huidlagen zonder chirurgische ingreep en wordt zowel ingezet voor de huid van het gezicht als die van de rest van het lichaam.

Heb jij te maken met een verslapte huid door veroudering, vetophoping en cellulitus, huidverslapping na een zwangerschap of gewichtsverlies…? Dat kan een hoop onzekerheden met zich mee brengen.

Bij Sarasin Clinic gaan we graag samen met jou op pad om die onzekerheden aan te pakken, zodat jij je opnieuw goed voelt in je eigen lichaam. Met onze HIFU-behandeling krijg je een strakkere huid zonder veel downtime na de behandeling. Een extra plus? De behandeling is vrijwel pijnloos!

hifu face

Belangrijk om te weten voor je aan een behandeling begint

HIFU-behandelingen zijn effectief en non-invasief, waardoor ze terecht heel populair zijn. Omdat wij bij Sarasin Clinic jouw veiligheid en uiteindelijk ook algemene tevredenheid heel belangrijk vinden maken we toch graag enkele sidenotes. We like to keep it real

Is de behandeling pijnlijk?

Een HIFU-behandeling wordt door de meeste patiënten niet als pijnlijk ervaren, maar kan wel wat oncomfortabel aanvoelen. Na de behandeling heeft een heel klein percentage van de patiënten nog last van ongemak in de vorm van tintelingen in de behandelde zones. Uit een studie bleek dat 25% van de patiënten na de behandeling pijn ervaart, maar die verdween vanzelf na maximum 4 weken.

Mogelijke bijwerkingen van een HIFU-behandeling

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de bijwerkingen van HIFU-behandelingen miniem zijn. Slechts in enkele gevallen is er sprake van nadelige bijwerkingen, en als ze al voorkomen zijn ze vaak heel mild en van korte duur.

Dat bijwerkingen vaak nihil zijn, merken wij ook bij Sarasin Clinic. In het ergste geval treedt er een lichte zwelling en roodheid van de behandelde huid op. We merken echter wel dat die zwelling erg snel verdwijnt. We geven na de behandeling ook tips mee voor nazorg, zodat je de behandelde zone optimaal kan verzorgen.

Na de behandeling vragen we je ook om gedurende een bepaalde periode een collageencrème aan te brengen. Die kan je natuurlijk bij ons verkrijgen na je behandeling!

Welk resultaat mag je verwachten?

Onmiddellijk na de behandeling zal je al een verbetering zien in de huid. Na de behandeling zal de productie van collageen in gang gezet worden, waardoor rimpels geleidelijk aan minder zullen voorkomen op het gelaat.

Sarasin Clinic Huidlagen HIFU - schematische weergave huidlagen

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat drie maanden na de behandeling al een significant resultaat zichtbaar is. Voor het uiteindelijke resultaat van de behandeling moet je ongeveer zes maanden wachten. Dat wil zeggen dat je na zes maanden het liftend effect van de behandeling optimaal kan zien.

Het resultaat van de behandeling hangt ook af van persoon tot persoon, omdat het gebaseerd is op de functionering van jouw huid en hoe snel de cellen zich herstellen. Last but not least: HIFU is heel effectief, maar het is – net als alle andere huidbehandelingen – geen wondermiddel

Als je bijvoorbeeld heel veel verslapte huid hebt nadat je gewicht verloren hebt kan je met HIFU hoogstwaarschijnlijk niet het gewenste resultaat bekomen en zal je operatief te werk moeten gaan. Om te weten of een HIFU-behandeling iets voor jou is, neem je best contact op met onze experte.

Video’s HIFU-behandeling Antwerpen

Maak een afspraak bij Sarasin Clinic Antwerpen voor een HIFU-behandeling

Wil jij op een natuurlijke wijze een verbetering van je huid zonder operatie of inspuitingen? Dan kan je met een HIFU-behandeling het beste resultaat bereiken door de aanmaak van collageen te stimuleren en zo de huidconditie te optimaliseren.

Wil je weten of een HIFU-behandeling iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op! Ben je helemaal overtuigd en wil je een afspraak maken voor een HIFU-behandeling? Dan kan je gewoon online een afspraak boeken bij Sarasin Clinic in Gent of Antwerpen.

Prijs HIFU-behandeling Antwerpen

Prijzen HIFU behandelingen
HIFU face€150/sessie
HIFU full face€600/sessie
HIFU voorhoofd€150/sessie
HIFU kaaklijn€250/sessie
HIFU midface€300/sessie
HIFU kaaklijn + hals€350/sessie
HIFU Collageen skin booster€62,50
HIFU body€250/sessie
HIFU buik€500/sessie
HIFU love handles€300/sessie
HIFU buitenkant dijen€300/sessie
HIFU binnen- en buitenkant dijen€600/sessie
HIFU knieën€250/sessie
HIFU zitvlak + bilplooi€400/sessie
HIFU bovenarmen€400/sessie
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen HIFU Antwerpen

Voor wie is een HIFU-behandeling geschikt?

Vanaf wanneer is het resultaat van een HIFU-behandeling zichtbaar?

Waarom ervaren sommige mensen een beter resultaat dan anderen?

Hoe zorg je zelf voor een optimaal resultaat van je HIFU-behandeling?

Wat is de aanbevolen frequentie voor een HIFU-behandeling?

Welke bijwerkingen heeft een HIFU-behandeling?

Wat houdt de nabehandeling van een HIFU-treatment in?