Spring naar de inhoud

Sarasin Clinic voor de beste behandelingen met fillers nabij Brugge

Op zoek naar de beste kliniek voor een behandeling met fillers nabij Brugge? Dan is Sarasin Clinic de place to be. Onze kliniek ligt op slechts 20 minuutjes rijden van Brugge. Waarom je voor Sarasin Clinic moet kiezen? Laat ons je overtuigen!

Locatie Sarasin Clinic Antwerpen en Gent

PRIJS

Vanaf € 350

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

8 – 12 maanden

Of je nu voor een filler behandeling kiest om je rimpels en fijne lijntjes weg te werken, de huid te verbeteren of de huid hernieuwd volume te geven, bij Sarasin Clinic doen we het allemaal.

Medewerkers met expertise

  • Voor een filler behandeling kies je beter een ervaren arts. Dat is niet alleen onze persoonlijke mening, ook dermatologe Ingrid Van Riet verkondigde dit in ‘Goed Gevoel’. Die ervaring zorgt er namelijk voor dat je op de skills van je esthetisch arts kan vertrouwen.
  • Het is belangrijk dat je jouw plastische chirurg vertrouwt, want doorheen het gezicht lopen allerlei aders, spieren en zenuwen. Een arts met ervaring weet heel goed waar alles ligt en waarop die moet letten bij een injectie met een hyaluronzuur filler.
  • Daarnaast betekent meer ervaring ook meer kennis van injectietechnieken. Een arts met expertise weet precies waar hij welke hoeveelheid filler moet aanbrengen om het beste resultaat te creëren.  De esthetisch artsen die bij Sarasin Clinic de behandeling met injectables uitvoeren zijn stuk voor stuk kraks in hun vak. Ze hebben meer dan tien jaar ervaring met filler behandelingen, waardoor ze excellente resultaten kunnen verwezenlijken.

Veiligheid op nummer 1

  • Zoals je hierboven al kon lezen bestaat het gelaat uit ingewikkelde structuren van zenuwen, spieren en aders. Als je een filler behandeling laat uitvoeren door iemand die daar niet in gespecialiseerd is, kan er vanalles mislopen.
  • Daarom werken wij bij Sarasin Clinic enkel met artsen die meerdere jaren ervaring hebben en continue bijgeschoold worden. Zo zijn zij in staat optimale resultaten te bereiken en tegelijk de risico’s voor de patiënt zo laag mogelijk te houden.
  • Natuurlijk zal je na een behandeling met fillers vaak last hebben van kleine, tijdelijke bijwerkingen zoals blauwe plekjes, roodheid of zwelling. Die bijwerkingen zijn zowat het enige nadeel dat je na een filler behandeling bij ons zal ervaren en de hersteltijd ervan is heel kort.
  • Binnen enkele dagen na de behandeling zijn de bijwerkingen van je gelaat verdwenen en zie je er dag na dag stralend uit.

Behandeling met fillers bij Sarasin Clinic

Ons aanbod en voor- en na-foto’s

Bij Sarasin Clinic werken we met fillers op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam aanwezig is. Het resultaat van hyaluronzuur fillers is onmiddellijk zichtbaar. De fillers hebben een tijdelijk effect, waardoor je de behandeling om de zoveel tijd moet herhalen.

Bij Sarasin Clinic bieden we verschillende soorten fillers aan:

Ideaal voor wie meer volume in de lippen wil, maar ook het middel om rimpels bij de liprand weg te werken of de lippen meer in verhouding te brengen. Er zijn heel wat mogelijkheden als het op de lippen aankomt.

Het grootste voordeel van lip fillers? Het is een hele kleine ingreep die helemaal niet lang duurt. Daarenboven is het effect van de behandeling onmiddellijk zichtbaar.

De neus filler is de ideale plaatsvervanger voor een chirurgische nose job. Daarom wordt een behandeling van de neus met fillers ook wel een liquid nose job genoemd. Injectables helpen volume toevoegen aan de neus, waardoor de vorm makkelijk aangepast kan worden. Ontdek in deze blog alles over de neus filler.

Sarasin Clinic neusfiller zijkant vrouw haakneus voor en na

Wil je de contouren van je gezicht extra in de verf zetten? Dan is het interessant om jouw jukbeenderen prominenter te maken. Goed uitgesproken jukbeenderen dragen namelijk bij aan een mooier contour.

Sarasin Clinic jukbeenfillers

Dit soort fillers zijn heel interessant als je wallen, donkere kringen of holtes onder de ogen wil aanpakken. Ze staan je toe komaf te maken met je vermoeide uiterlijk en geven de huid onder je ogen opnieuw een frisse uitstraling.

SC-Academy traangootfiller

Ook kaaklijn fillers zijn belangrijk als je scherpe contouren wil in je gezicht. Naarmate je ouder wordt en minder collageen en elastine produceert, begint alles wat te hangen. Fillers helpen je kaaklijn opnieuw strak te maken. Vaak vragen mannen bijvoorbeeld om hun kaaklijn meer uitgesproken en dus meer mannelijk te maken.

Sarasin Clinic fabrizio tzinaridis jawline cheekbones botox

Een typisch kenmerk van het verouderingsproces van de huid is volumeverlies. Ook in de regio van de kin zien we dit fenomeen vaak terugkeren. Kin fillers kunnen de kin opnieuw balans en definitie geven.

Bij een liquid facelift zetten we fillers in om het volledige gezicht te behandelen. Het is de niet-chirurgische tegenhanger van een operationele facelift. Begint de huid van je gezicht wat te hangen door een verminderde productie van collageen en elastine? Dan is een liquid facelift iets voor jou!

Sarasin Clinic liquid facelift

Bij een profhilo behandeling wordt ook met hyaluronzuur injecties in de huid gewerkt, maar dan zonder volume. Het is een van de nieuwste technieken binnen de wereld van huidverbetering. Wil je glowy skin? Profhilo maakt dat mogelijk zonder skincare routine van 12 stappen.

Sarasin Clinic Profhilo behandeling
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij onze plastisch chirurg om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Benieuwd naar meer resultaten van onze behandelingen met fillers? Bekijk dan zeker onze voor- en na-foto’s van patiënten die jou voor gingen.

Fillers Brugge: boek een afspraak bij Sarasin Clinic

Ben je overtuigd door onze visie en resultaten en wil je je bij ons laten behandelen? Boek dan een afspraak bij Sarasin Clinic voor jouw behandeling met fillers. Naast behandelingen met fillers kan je ook bij ons terecht voor behandelingen met spierontspanners voor het gelaat.

Wij kijken er al naar uit om jou te ontmoeten. Hopelijk tot gauw!

Sarasin Clinic Gebouw

Voor- en nazorg fillers Brugge

traangootfiller nazorg

Fillers video

Voor & Na foto’s fillers Brugge

Fillers Brugge prijzen

Prijzen filler behandelingen
Lipfiller€280/spuit
Jukbeenfiller€280/spuit
Kaaklijnfiller€280/spuit
Kinfiller€280/spuit
Liquid facelift€280/spuit
Neusfiller€400/behandeling
Traangootfiller€400/behandeling
Lip hydratation€280/spuit
Hyalase (correctie foutieve filler)€160/behandeling

Become the best version of yourself

Bij Sarasin Clinic halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam behandelen, maar ben je niet zeker welke behandeling aangewezen is? Boek dan een eerste consultatie in: we geven je dan graag onderbouwd advies.

Become the best version of yourself

Bij Sarasin Clinic halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam behandelen, maar ben je niet zeker welke behandeling aangewezen is? Boek dan een eerste consultatie in: we geven je dan graag onderbouwd advies.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen fillers Brugge

Hoe kies je de juiste filler?

Wie mag een filler behandeling uitvoeren?

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met Fillers?

Verzorging na de injectie

De 3 C’s van nabehandelingszorg