Spring naar de inhoud

Filler neus, voor een neuscorrectie zonder operatie.

Nu bij Sarasin Clinic

Filler neus: ontevreden met de vorm of stand van je neus? Fillers kunnen komaf maken met de bult op je neusbrug, je hangende neustip of asymmetrie in je neus.

PRIJS

Vanaf € 500

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

8 – 12 maanden

Filler neus: een neuscorrectie zonder operatie

Newsflash: voor een neuscorrectie moet je niet per se onder het mes gaan. Liquid nose jobs of neus fillers zijn hét alternatief voor een chirurgische neuscorrectie. Hier ontdek je alles over de niet-chirurgische neuscorrectie.

Neuscorrecties of nose jobs zijn nog steeds een van de meest gevraagde esthetische ingrepen. De neus heeft een prominente plaats op ons gezicht, waardoor veel mensen onzeker zijn over de vorm of stand van hun neus.

Een chirurgische neuscorrectie is een grote en permanente ingreep, dus het is logisch dat je daar niet zonder nadenken aan begint. Soms nemen twijfels de overhand en vormen die een te groot obstakel, hoe graag we onze neus ook willen corrigeren.

Misschien wil je je neus veranderen, maar weet je niet perfect hoe je hem wil. Of je wil eerst ontdekken hoe een bepaalde neus er op jouw gezicht uitziet alvorens je een ingrijpende beslissing maakt.

Dus: je wil je neus wel corrigeren, maar je twijfelt te veel om een chirurgische neuscorrectie te ondergaan. Dan is de neus filler de way to go. Je zou ervan versteld staan welke resultaten je ermee kan bereiken!

Bekijk zeker onze voor- en na foto’s van filler in de neus om resultaten te zien.

Neus fillers: mogelijkheden en beperkingen

Laten we er meteen induiken: waarvoor kan de neus filler ingezet worden en welke cases vereisen een chirurgische ingreep? Met fillers kan je veel bereiken, maar ze hebben natuurlijk ook hun beperkingen.

De ideale kandidaat voor een liquid neuscorrectie

De ideale kandidaat voor een neuscorrectie is de neus met krommingen of bultjes. Heb je een uitgesproken bultje op je neusbrug of een hangende neustip? Dan heb je geluk, want met een filler behandeling is het probleem in een half uurtje van de baan.

Kromme neus of hangende neustip

 • Een bult op de neusbrug geeft al snel de indruk dat je een kromme neus hebt. Met een filler behandeling kan je de neus weer visueel recht trekken. Zelfs al voegen de fillers volume toe aan de neus, die zal  na de behandeling toch kleiner ogen.
 • Een hangende neuspunt of droopy neustip kan je ook oplossen met fillers. Bij een droopy nose tip is de neuspunt naar beneden gericht. Dat kan een grote invloed hebben op de vorm van de neus.
 • Ook hier kan de neus filler het nodige volume toevoegen. Daarmee wordt het topje van de neus gelift, waardoor het niet meer naar beneden wijst maar naar voren of zelfs naar boven, afhankelijk van jouw wensen.

Scheve neus of asymmetrische neus

 • Als laatste is er ook de scheve neus of crooked nose. Een scheve neus zorgt voor asymmetrie, wat niet wenselijk is met symmetrie als de norm. Afhankelijk van hoe groot de afwijking is kunnen fillers gebruikt worden om de asymmetrie weg te werken.
 • Een neuscorrectie met fillers kan ook ingezet worden om de resultaten van een chirurgische neuscorrectie te verfijnen. Het voordeel is dat je dan niet opnieuw een operatie moet ondergaan om kleine details aan te passen.

Een neuscorrectie met fillers is niet voor iedereen

Hoewel je met een neuscorrectie met fillers verbluffende resultaten kan bereiken, kent de behandeling ook zijn grenzen. Soms kan je echt niet anders en moet je wel een operatie uitvoeren om de correctie uit te voeren.

Te groot

 • Dat is bijvoorbeeld het geval bij een te grote neus. Aangezien fillers volume toevoegen aan de neus, kunnen ze niets voor jou betekenen als je neus nu al volumineus is. Voor een neusverkleining is dan ook een chirurgische neuscorrectie vereist.
 • Als de bult op de neusbrug te groot is, is een neuscorrectie met fillers niet toereikend. Of dat bij jou het geval is, kom je te weten door een consultatie te plannen met een plastisch chirurg.

Gebroken neus

 • Heb jij je neus gebroken? Dan is een neuscorrectie met fillers niet in staat de schade te herstellen. Overleg met je plastisch chirurg wat jouw opties zijn en hoe je de gebroken neus in ere kan herstellen.

Duurzaamheid van de neus filler behandeling

 • Het grote verschil tussen een operatieve neuscorrectie en een neuscorrectie met fillers is niet alleen de intensiteit van de behandeling, maar ook de duurzaamheid van de resultaten. Waar de resultaten van een operatie permanent zijn, zijn die van een filler behandeling altijd tijdelijk.
 • Dat komt doordat we bij een filler behandeling van de neus met een hyaluronzuur filler werken. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in ons lichaam. Daardoor breekt ons lichaam de stof na verloop van tijd af, wat ervoor zorgt dat de resultaten van de behandeling na verloop van tijd verdwijnen.
 • Hoe lang de resultaten van tijdelijke fillers blijven, is afhankelijk van persoon tot persoon. Gemiddeld blijven de resultaten van een tijdelijke filler tussen 6 maanden en een jaar zichtbaar. Daarna zal je een nieuwe behandeling met injectables nodig hebben om de resultaten te behouden.

Veiligheid van de niet-chirurgische neuscorrectie

Let op voor te goedkope behandelingen

Het is niet omdat een neuscorrectie met fillers minder ingrijpend is dat je daarom minder aandacht moet besteden aan de zoektocht naar een goede arts. Net als bij een chirurgische ingreep heeft een behandeling met injectables bij goedkope klinieken of onervaren artsen een nefast resultaat.

Dat is niet alleen zo voor de correctie van de neus, maar voor alle behandelingen met fillers. Het is wel zo dat een correctie van de neus met fillers een van de moeilijkste behandelingen is.

Dat komt doordat de bloedtoevoer naar de neus redelijk zwak is. Dat is nog meer het geval bij mensen die al eens een operatieve neuscorrectie ondergingen. Als je te veel filler injecteert in de neus, zal je de bloedvaten blokkeren. Dat is iets wat je liever wil vermijden.

Het belang van ervaring en kennis voor het beste resultaat

 • De beste manier om geblokkeerde bloedvaten te vermijden? Kiezen voor een arts met de nodige knowhow en ervaring. Zoeken naar de beste kliniek doe je uiteraard door reviews te lezen en voor- en na foto’s te bekijken. Kijk ook zeker naar hoeveel ervaring de behandelend arts heeft.
 • Een goede, ervaren estetische arts weet perfect hoeveel filler hij waar moet injecteren om een natuurlijk resultaat te verkrijgen. De beste resultaten krijg je als je kiest voor een dokter met de nodige ervaring.
 • Sarasin zet sterk in op ervaring en opleiding. Onze artsen en plasticshe chirurgen zijn specialisten in hun vak. De veiligheid van de patiënt is voor ons, naast mooie resultaten, het belangrijkste aspect. We zullen dan ook alles doen om die te garanderen.

Biedt deze pagina geen antwoord op de vragen die je hebt? Neem dan gerust contact op met ons medisch secretariaat op het nummer 09 278 36 30 of 0476 68 97 99. We bekijken dan graag hoe we je verder kunnen helpen.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij Nurse Karen of één van onze artsen om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren. De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Voordelen van neuscorrectie zonder operatie

Welke voordelen biedt een behandeling van de neus met fillers? Het kan je neus volumineuzer of meer symmetrisch maken, maar dat zijn niet de enige voordelen die de behandeling biedt.

Non-invasieve behandeling met korte recuperatietijd

Een eerste voordeel is dat de behandeling zelf niet zo heel lang duurt. De consultatie en de behandeling zelf duren alles samen vaak zelf slechts een half uur. Je hoeft dus niet veel tijd vrij te maken voor je nieuwe neus.

Daarnaast is het een non-invasieve behandeling. Er is geen narcose nodig en ook na de behandeling kan je gewoon verder met je dagelijkse bezigheden. De recuperatietijd is nihil. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn korte bijwerkingen van voorbijgaande aard in het behandelde gebied.

Bijwerkingen

Doordat er een naald of canule in de huid gaat en er een stof in wordt geïnjecteerd, kan je na de behandeling last hebben van kleine blauwe plekjes, roodheid en een zwelling in het behandelde gebied.

Pijnloos

Daarnaast is de behandeling ook vrijwel pijnloos: het voelt slechts aan als een klein prikje. Zelfs met een lage pijngrens hoef je je geen zorgen te maken.  In de filler zit namelijk ook een verdoving verwerkt.

Natuurlijk resultaat

Een bijkomend voordeel is dat het natuurlijk resultaat van de behandeling meteen zichtbaar is. Eens de zwelling en de blauwe plekjes verdwenen zijn kan je je nieuwe neus rocken. Gemiddeld duurt het ongeveer twee dagen voordat die bijwerkingen verdwijnen.

Kosten relatief laag

Daarnaast zijn fillers een relatief goedkope oplossing. De prijs van 1 ml filler bedraagt 400 euro. Hoeveel de behandeling zal kosten is afhankelijk van de hoeveelheid filler die je nodig hebt. Voor een behandeling van de neus heb je meestal niet meer dan één spuit nodig.

Kies voor Sarasin

Resultaten van een liquid neuscorrectie bij Sarasin

Boek een consultatie

Ben je overtuigd en wil je filler inzetten om je neus te transformeren met een natuurlijk resultaat? Dan kan je een afspraak maken bij Sarasin. Je kan er ook voor kiezen om eerst een afspraak te boeken om te overleggen met je arts alvorens je de gekozen behandeling laat uitvoeren. Onze injectors zijn echte specialisten in neuscorrecties met filler, en zijn hier ook vrij gekend voor.

Wil je liever zo snel mogelijk komaf maken met de bult op je neusbrug of je hangende neustip? Dan kan je ook onmiddellijk een afspraak maken voor een liquid nose job. Tot gauw!

neusfiller behandeling

Voor- en nazorg filler neus

traangootfiller nazorg

Video’s filler neus

Voor & Na foto’s filler neus

Filler neus prijs

Prijzen filler behandelingen
Lip filler€280/spuit
Jukbeen filler€280/spuit
Kaaklijn filler€280/spuit
Kin filler€280/spuit
Neuslippenplooi - Nasolabiale plooi filler€280/spuit
Liquid facelift€280/spuit
Neus filler€400/behandeling
Traangoot filler€400/behandeling
Lip hydratation€280/spuit
Rokerslijntjes€400/behandeling
Hyalase (correctie foutieve filler)€200/behandeling

Become the best version of yourself

Bij Sarasin Clinic halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam behandelen, maar ben je niet zeker welke behandeling aangewezen is? Boek dan een eerste consultatie in: we geven je dan graag onderbouwd advies.

Become the best version of yourself

Bij Sarasin Clinic halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam behandelen, maar ben je niet zeker welke behandeling aangewezen is? Boek dan een eerste consultatie in: we geven je dan graag onderbouwd advies.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Veelgestelde vragen filler in de neus

Hoe kies je de juiste filler?

Wie mag een filler behandeling uitvoeren?

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met Fillers?

Verzorging na de injectie

De 3 C’s van nabehandelingszorg