Spring naar de inhoud

Filler behandeling door gespecialiseerde dokter bij Sarasin Clinic

Hoe je de beste resultaten van een filler behandeling krijgt? Door te kiezen voor een dokter of kliniek met specialisatie in esthetische behandelingen met injectables. Bij Sarasin Clinic zijn onze artsen in staat een optimaal resultaat te realiseren dankzij hun vele jaren ervaring.

PRIJS

Vanaf € 350

BEHANDELTIJD

30 minuten

EFFECT

8 – 12 maanden

De dokter die je kiest voor je filler behandeling heeft dus een grote invloed op het te verwachten resultaat. Daarmee willen we zeker niet zeggen dat een onervaren arts per se slechte resultaten neerzet.

Het is wel zo dat een ervaren arts echt de kneepjes van het vak kent en een goed ontwikkeld esthetisch én medisch inzicht heeft. Die combinatie zorgt ervoor dat de dokter perfect weet hoeveel filler waar geïnjecteerd moet worden voor een goed resultaat met een zo laag mogelijk risico op bijwerkingen.

Hier lees je waarom de keuze van een arts zo belangrijk is als je kiest voor een filler behandeling. Of je nu fijne lijntjes en rimpels wil wegwerken of bepaalde contouren van je gezicht wat extra in de verf wil zetten, het beste resultaat bereik je met een ervaren arts.

Fillers

Kwaliteit boven prijs

sarasin clinic injectorVoor behandelingen met injectables geldt vaak dat goedkoop samengaat met een lagere kwaliteit. Een behandeling met fillers voor 150 euro per spuit van een milliliter? Wees maar zeker dat dat te mooi is om waar te zijn.

Een goedkope behandeling betekent vaak dat de kwaliteit van de gebruikte fillers laag is, of dat de persoon die de behandeling uitvoert weinig ervaring heeft. In het slechtste geval krijg je te maken met een combinatie van de twee. En geloof ons, dat wil je vermijden.

Gevaar van lage kwaliteit fillers

 • Normale fillers van goede kwaliteit zijn steriel en bestaan uit hyaluronzuur. Voorbeelden van zo’n fillers zijn Restylane®, Juvederm® en Glytone ®. Er bestaat helaas ook een soort zwarte markt waar fillers worden aangeboden die niet aan de kwaliteitsnormen voldoen.
 • Fillers van slechte kwaliteit zijn een van de redenen waarom je te goedkope behandelingen moet vermijden. Dit soort fillers bevatten stoffen die een minder strenge kwaliteitscontrole ondergaan hebben. Logisch dus dat je zo’n stoffen niet in je huid wil injecteren.
 • Daarnaast is de steriliteit van goedkope fillers niet steeds gegarandeerd. Kortom, de risico’s van injecties in het gezicht met dergelijke fillers zijn groot. Het kan leiden tot allergische reacties, een infectie en in de meest extreme gevallen zelfs tot dode huid.

Gevaar van behandeling door onbevoegde persoon

 • Het kan ook zijn dat de behandeling goedkoop is omdat je te maken hebt met een behandeling door een minder bevoegde arts. We kunnen niet genoeg wijzen op het belang van een ervaren arts voor een esthetische behandeling.
 • Fillers aanbrengen is geen koud kunstje. Je hebt er kennis voor nodig over de anatomie van het gezicht, de mogelijke risico’s en je moet de juiste injectietechnieken beheersen. Gebrekkige kennis en skills hebben desastreuze gevolgen.
 • Een verkeerde techniek gebruiken voor de injectie van fillers kan bijvoorbeeld zorgen voor meer zwelling, klontervorming en in het ergste geval zelfs dode huid en embolismen met blindheid tot gevolg.

Voordelen van een filler behandeling door dokter met ervaring

Kiezen voor een arts met specialisatie is kiezen voor betrouwbaarheid en veiligheid. Zo ben je er zeker van dat de dokter de anatomie van het gelaat kent, de risico’s die een filler behandeling inhoudt en een geavanceerd esthetisch inzicht heeft.

Ervaren dokter kent risico’s

 • Doordat de dokter de risico’s van de behandeling kent, weet die ook hoe complicaties vermeden kunnen worden en wat er moet gebeuren indien er toch iets zou mislopen tijdens de behandeling.
 • Bij Sarasin hebben wij bijvoorbeeld steeds Hyalase® ter beschikking voor het geval dat er complicaties zijn tijdens de behandeling met fillers. Hyalase is een stof die de filler onmiddellijk kan oplossen.
 • Een extra voordeel van een filler behandeling door gespecialiseerde dokters is dat die ervoor kan zorgen dat je minder last hebt van bijwerkingen in het behandelde gebied zoals blauwe plekken en zwelling. Zij weten namelijk hoe ze fillers moeten aanbrengen om die bijwerken te vermijden.

Geavanceerd esthetisch inzicht

 • Een ervaren dokter heeft al vele filler behandelingen uitgevoerd. Dat zorgt ervoor dat die heel goed weet welke hoeveelheid filler op welke manier en welke plaats aangebracht moet worden om een mooi resultaat te krijgen.
 • Dat inschattingsvermogen is een kwaliteit die je alleen met de jaren kan opbouwen. Bij Sarasin Clinic werken wij met artsen die meer dan tien jaar ervaring hebben, waardoor zij een excellent inschattingsvermogen ontwikkeld hebben.

Garantie van kwaliteitsvolle resultaten

 • Als je voor je behandeling kiest voor een erkende plastische chirurg is dat ergens een garantie voor mooie resultaten. Door de ervaring is het namelijk zo dat dokters de juiste technieken beheersen en die technieken verfijnd hebben.
 • Daarnaast zijn gespecialiseerde artsen ook beter in staat om een natuurlijk resultaat te creëren, aangezien dat veel inzicht en een goede techniek vereist. Wil je fillers, maar er niet uitzien alsof je fillers hebt? Zoals je ziet op onderstaande foto’s kunnen wij bij Sarasin Clinic prachtige natuurlijke resultaten voor jou neerzetten.
Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij onze clinic om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek online je eerste consultatie (€ 50)

Boek nu een consultatie bij onze plastisch chirurg om te bespreken of en met welke ingreep jij kan geholpen zijn. Nadien beslis je zelf of je de ingreep laat uitvoeren.De kost van je eerste consultatie wordt in mindering gebracht van de totale kost van je ingreep, wanneer je die bij ons laat uitvoeren.

Traangoot filler

Waarom kiezen voor Sarasin Clinic voor betrouwbare filler behandeling

Sarasin Clinic is een van de meest gerenommeerde esthetisch instituten in Vlaanderen. Bij ons staan zowel kwaliteit als patiëntveiligheid centraal. Zowel onze medewerkers als de producten die we gebruiken moeten aan die centrale waarden voldoen.

Kwaliteitsvolle fillers

 • Daarom gebruiken wij voor behandelingen met fillers alleen producten van hoogstaande kwaliteit. Onze behandelingen worden uitgevoerd met tijdelijke fillers opgebouwd uit hyaluronzuur.
 • Dat hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die van nature in de huid voorkomt en daardoor zeker niet schadelijk is voor het lichaam. Verder gebruiken wij enkel producten van a-merken om de kwaliteit van de behandeling te garanderen.
 • Hyaluronzuur doet niet alleen rimpels verdwijnen, maar wordt ook ingezet om volumeverlies in het gezicht aan te pakken. De resultaten van een behandeling met hyaluronzuur zijn direct zichtbaar na de behandeling.

Filler dokter bij Sarasin Clinic

Ben je op zoek naar dé specialist inzake injectables? Dan moet je bij je bij Sarasin Clinic zijn! Door onze vele jaren ervaring kent schoonheid voor ons geen geheimen. Onze dokters hebben een uitzonderlijk goed esthetisch inzicht waardoor we voor iedereen individueel het beste resultaat kunnen nastreven.

Holistische aanpak

 • Voor ons is een holistische aanpak belangrijk. Daarbij kijken wij niet alleen naar het uiterlijk van het gezicht en de huid, maar ook naar de onderliggende oorzaak van jouw probleem. Alleen zo kunnen wij het probleem op de beste manier voor jou oplossen.
 • Afhankelijk van de oorzaak van jouw situatie zullen er andere behandelingen en technieken ingezet worden. Naast behandelingen met hyaluronzuur fillers om verloren volume te herstellen of rimpels glad te strijken, voeren onze dokters ook behandelingen uit met Botox (botuline toxine) en andere spierontspanners om jouw jeugdige uitstraling compleet te maken.

Botox

 • Spierontspanners worden ingezet om rimpels die door expressie ontstaan, zoals kraaienpootjes en lijntjes op het voorhoofd, aan te pakken. Waar fillers vooral voor volume zorgen, willen we met spierontspanners de vorming van rimpels verminderen.

Profhilo

 • Ten slotte kunnen ook behandelingen met Profhilo door onze dokters worden uitgevoerd. Profhilo is een behandeling met fillers die uit puur hyaluronzuur bestaan en is gericht op huidverbetering.

Voor ieder wat wils

Heb jij last van ouderdomsverschijnselen? Naarmate we ouder worden, maken we steeds minder collageen aan. Collageen is een stof die verantwoordelijk is voor de stevigheid van de huid.

Daarnaast maken we ook minder elastine aan en neemt onze botmassa. Dat in combinatie met een afname van het collageen in de huid zorgt ervoor dat we rimpels en lijntjes in het gezicht krijgen en volume verliezen.

Volume herstellen met fillers

 • Een typisch voorbeeld van zo’n ouderdomskwaaltje zijn ingevallen wangen door volumeverlies. Dat volume kan je gelukkig herstellen door de huid te behandelen met fillers. In dit specifieke geval zal je jukbeen fillers en kaaklijn fillers kunnen gebruiken. Het leukste aspect? Na de behandeling zie je meteen het resultaat!
 • Ook als je huid nog voldoende collageen aanmaakt, kan je fillers gebruiken. In onze kliniek zien wij vaak jonge patiënten die de contouren en verhoudingen van hun gezicht willen aanpassen. Daarnaast kan de behandeling ook afgestemd worden op jouw wensen.Wil je gewoon een frisse uitstraling? Geen probleem, door de ervaring van onze dokters plaatsen zij vakkundig fillers waar nodig om een natuurlijk resultaat te creëren. Denk je ‘volume, volume, volume’? No problem, voor een iets meer uitgesproken resultaat kan je ook bij onze dokters terecht.

Waarvoor kan je fillers inzetten?

Het gebruik van fillers is heel veelzijdig. Je kan ze inzetten om tekenen van veroudering van de huid tegen te gaan, bepaalde gezichtstrekken meer te benadrukken of om meer symmetrie aan te brengen.

Veroudering van de huid

 • Naarmate we ouder worden, neemt de aanmaak van eigen collageen af. In combinatie met een afname van botmassa en een vermindering van de productie van elastine zorgt dat voor de vorming van een rimpel.
 • De huid is namelijk meer onderhevig aan de zwaartekracht, waardoor er lijnen kunnen verschijnen op het gezicht. Daarnaast zorgen verouderingsprocessen niet alleen voor lijnen, maar ook voor bijvoorbeeld ingevallen wangen door volumeverlies.Als je je met fillers laat behandelen, geef je de huid tijdelijk opnieuw structurele ondersteuning en dus volume. Het resultaat? Een frisse en jeugdige uitstraling op een natuurlijke manier.
Sarasin Clinic fillers gezicht

Fillers voor volume

Ook als je huid nog geen lijntjes vertoont, kunnen fillers gebruikt worden om volumetekort aan te pakken. Denk maar aan een lipvergroting, jukbeen fillers of kaaklijn fillers.

Het is ook interessant om fillers in te zetten tegen wallen of donkere kringen onder de ogen. Die kan je krijgen naarmate je ouder wordt, maar sommige mensen hebben hier op jonge leeftijd al last van. Vooral bij dames vanaf een leeftijd van 30 jaar zien we dit effect vaak. Voor dergelijke problemen bieden wij traangoot fillers aan.

Fillers voor symmetrie

 • Het mooiste gezicht is een symmetrisch gezicht. Hoewel symmetrie de norm is, zijn er maar weinig mensen die van nature een volledig symmetrisch gezicht hebben. Gelukkig kunnen wij de natuur een handje helpen.
 • Als je je met fillers laat behandelen, kan je bijvoorbeeld de verhouding van je lippen aanpassen of volume toevoegen waar nodig om alles meer in verhouding te brengen. Niet alleen voor lijnen en rimpels dus, die fillers!
Filler kin | Sarasin Clinic

Voor- en nazorg filler

Sarasin Clinic nazorg fillers infographic

Filler dokter video

Voor & Na foto’s filler

Filler dokter prijs

Prijzen filler behandelingen
Lipfiller€280/spuit
Jukbeenfiller€280/spuit
Kaaklijnfiller€280/spuit
Kinfiller€280/spuit
Liquid facelift€280/spuit
Neusfiller€400/behandeling
Traangootfiller€400/behandeling
Lip hydratation€280/spuit
Hyalase (correctie foutieve filler)€160/behandeling

Become the best version of yourself

Bij Sarasin Clinic halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam behandelen, maar ben je niet zeker welke behandeling aangewezen is? Boek dan een eerste consultatie in: we geven je dan graag onderbouwd advies.

Become the best version of yourself

Bij Sarasin Clinic halen we de beste versie van jezelf naar boven. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam behandelen, maar ben je niet zeker welke behandeling aangewezen is? Boek dan een eerste consultatie in: we geven je dan graag onderbouwd advies.

Boek je afspraak

Wil je af van rimpels in je huid, zoek je een kliniek waar je een liquid nose job kan uitvoeren of wil je volume toevoegen aan je gezicht? Dan wil je dat natuurlijk laten doen door een plastische chirurg die je vertrouwt.

Bij Sarasin Clinic bieden wij een persoonlijke behandeling en hameren wij op veiligheid en kwaliteit. Boek een afspraak bij onze kliniek als je op zoek bent naar een filler behandeling door een betrouwbaar arts. Ook als je je wil laten behandelen met botox kan je bij onze kliniek terecht.

Sarasin Clinic plastisch chirurg

Boek nu een eerste consultatie

De kost van een consultatie wordt in mindering gebracht van je uiteindelijke ingreep.

Vaak gestelde vragen over fillers

Hoe kies je de juiste filler?

Wie mag een filler behandeling uitvoeren?

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met Fillers?

Verzorging na de injectie

De 3 C’s van nabehandelingszorg