Logo Sarasin Clinic

Blijf er jong(er) uitzien met deze tips

Tips om er jonger uit te zien, of beter gezegd, om te voorkomen dat je er ouder uitziet dan je zou willen!

Sarasin Clinic blog tips er jong uitzien

Skincare

Ouder worden en UV-stralen drogen je huid uit. Een droge huid zorgt ervoor dat je er ouder uitziet, ook als je nog jong bent. Om er jonger uit te zien hydrateer je je huid best iedere ochtend en avond met een goede vochtinbrengende dag- en nachtcrème. Kies een dagcrème met een SPF van tenminste factor 20, liefst 50.

Sarasin Clinic heeft zijn eigen dag- en nachtcrème: Sarasin Glow. Onze crème zorgt ervoor dat je huid zal stralen, in combinatie met onze hydraterende Profhilo treatment.

Lees hier meer over Sarasin Tight, ons protocol voor huidversteviging.

Een gelaatsverzorging of een peeling kan wonderen doen om de huid te vernieuwen. Wij bieden verschillende peelings aan die de huid verbeteren.

Voor een Vampire Facial / PRP en Microneedling kan u ook bij Sarasin Clinic terecht.

Make-Up

Blush & foundation

Een blush en foundation kunnen je gezicht ook een jongere uitstraling geven. Vergeet niet om de hals mee te nemen want deze kan je leeftijd verraden! Breng blush aan op je jukbeenderen en wrijf het naar boven uit, richting je slapen. Zo creëer je een liftend effect.

Wenkbrauwen

Volle wenkbrauwen kunnen ook helpen om er jonger uit te zien. Kleur je wenkbrauwen bij met een potlood voor een mooi resultaat.

Wil je niet elke dag voor de spiegel staan? Kies dan voor Powderbrows. Zo sta je elke dag op met prachtige wenkbrauwen! Bij Dermatopigmentatie hebben we meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van permanente make-up.

Bekijk hier onze voor en na resultaten.

Niet enkel de wenkbrauwen maar ook de lippen en ogen kunnen een extraatje gebruiken. Hiervoor kan je ook kiezen om elke ochtend lipstick / oogschaduw aan te brengen of dagelijks op te staan met de perfecte lipkleur en aangezet wimperlijntje.

Sarasin Clinic lipfiller voor en na vrouw

Lippen

Lippen worden dunner naarmate je ouder wordt. Laat je lippen voller lijken, door net buiten de lippen met een lippotlood of lipstick in dezelfde kleur als je lippen, de omtrek te tekenen.

Dit effect kan ook gecreëerd worden met permanente make-up voor de lippen.

Resultaten lip SPMU klik hier

Wil je eerder meer volume in de lippen om er terug jonger uit te zien? Dan kan Lip Filler een oplossing bieden. Bij Sarasin Clinic werken we enkel met erkende gespecialiseerde artsen die jouw lippen een boost kunnen geven.

Ogen

Voor de ogen kies je best een zacht kleurenpalet, omdat donkere en metallic oogschaduw rimpels en lijntjes duidelijker zichtbaar maakt. Gebruik een niet glimmende oogschaduw in een natuurlijke kleur, zoals zacht roze en bruin om er jonger uit te zien. Trek geen zware eyeliner maar ga voor een subtiel lijntje om de wimpers te accentueren en een open blik te creëren.

Resultaten SPMU eyeliner klik hier

Sarasin Clinic blog tips er jong uitzien

Botox en Filler

Sarasin Clinic botox voor en naHierboven hadden we het eerder over lip fillers om de lippen meer te accentueren en volume te geven. Fillers kunnen overal in het gelaat het volumeverlies herstellen. Denk bijvoorbeeld aan wallen onder de ogen, deze kunnen opgevuld worden met een traangoot filler.

Botox kan er dan weer voor zorgen dat rimpels en lijntjes verdwijnen en/of verminderen. De typische frons en voorhoofdrimpels maar ook kraaienpootjes kunnen hiermee verholpen worden.

Heb je een vermoeide blik omdat de wenkbrauwen laag staan? Dan kunnen we een liftend effect creëren met Botox ‘wenkbrauwlift’.

Lees hier meer over BotoxFillers

Healthy, water, sleep, repeat

De naam “Schone Slaapster”, is niet zomaar verzonnen. Slaap is dé sleutel om er jonger uit te zien. Voldoende slapen dus om te voorkomen dat je huid snel veroudert. Liefst slaap je op een zijden kussensloop, dit beschadigt de huid veel minder dan katoen en voorkomt irritaties.

Gezond eten, veel water drinken én voldoende nachtrust.

Het klinkt cliché maar is zo waar en doet niet alleen je huid stralen maar geeft je ook tonnen energie!

Vermijd ook roken en een teveel aan alcohol. Door te roken of mee te roken, trekt dit zuurstof en vitamine C weg, en dat heeft een invloed op de opname van voedingsstoffen door het lichaam.

Info & Afspraken

Alles over esthetische behandelingen vind je hier terug.

Neem contact met ons op: 09 278 36 30 | 0476 68 97 99

Ons secretariaat is elke dag geopend!

klik hier voor een afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart