Logo Sarasin Clinic

Vampire Face Lift of PRP

Wat is PRP?

PRP is de afkorting van Plaatjes Rijk Plasma: bloed met een hoge concentratie aan bloedplaatjes. Bloedplaatjes bevorderen de genezing van een letsel door hun invloed op de doorbloeding en het ontstekingsproces.  PRP maakt hiervoor gebruik van jouw lichaamseigen stoffen. Geen vreemd materiaal in je lichaam. Bloedplaatjesrijk plasma is naar voren gekomen als een veelbelovende behandeling voor androgenetische alopecia en voor huid- en haarverbetering!

Icoon spuit

Vampire Facial PRP:

Een Vampire Facial is een behandeling met als doel het verbeteren van de huidstructuur en/of de huidconditie. Dit gebeurt met PRP Plasma. PRP staat voor Bloedplaatjes Rijk Plasma. Soms ook bekend onder de Engelse naam: Platelet Rich Plasma.

Techniek:

Hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? Een beperkte hoeveelheid eigen bloed verkrijgen we via een klassieke bloedafname. Vervolgens centrifugeren we deze. Uiteindelijk filteren we je plasma.

Sarasin Clinic - Vampire Face LiftBloedplaatjesrijk plasma is een autoloog preparaat van bloedplaatjes in geconcentreerd plasma. Dat gewoonlijk een hogere concentratie bloedplaatjes bevat dan het normale bereik. Het Stimuleert celproliferatie, differentiatie en angiogenese.

Wanneer we het plasma verkregen hebben, spuiten we dit in op de plaatsen waar je huidverbetering wenst. Of in geval van haarverlies waar je terug haargroei wenst.

Sarasin Clinic - Vampire Face Lift

Waarvoor gebruiken we dit?

PRP gebruiken we op verschillende medische gebieden en voor meerdere doeleinden:

  wondgenezing,

  weefselregeneratie,

  haaruitval,

  verjonging,

  orthopedische transplantaten.

Prijs per sessie:

PRP van het gelaat: 350 €
PRP voor de haarzone’s: 300 € (pas resultaat vanaf 3de sessie)

Huidverbetering: interval best om de 3 à 4 maand een PRP sessie (na 1 sessie ziet u al verbetering)
Tegen haaruitval: interval om de 4 weken, pas resultaat na 3de sessie

Nazorg

U kan onmiddellijk uw werk hervatten. Enkel zal u kleine oppervlakkige wondjes hebben van de prikjes door het inspuiten van het plasma.
Dit wordt overigens gedaan met de fijnste naald op de markt.

Afspraak

Bij Sarasin Clinic maak je uw afspraak bij ervaren chirurgen.

Alternatieven

Twijfelt u of deze behandeling wel geschikt is voor jou? Dan staan we steeds paraat om je vragen te beantwoorden. Maar ben je op zoek naar een specifieke behandeling? Bekijk dan bijvoorbeeld ook de mogelijkheden van microneedling

PRP tijdens behandeling Sarasin Clinic
PRP behandeling tijdens de behandeling
PRP behandeling voor en na foto's
PRP voor en na de behandeling - resultaten

Bron: Official journal of the Hair Research Society of India – A Proposal of an Effective Platelet-rich Plasma Protocol for the Treatment of Androgenetic Alopecia

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart